The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

Jó napot MAGYARORSZÁG!!

15690 replies

HOME, SWEET HOME!!

Most mi legyen???

Gery a turnékönyvet kérdezte, nem a The Look For Roxette-et.

BTW tegnap postára adták a könyveket (aki rendelt, annak mondom). Most már csak a postán múlik, mikorra ér ide.

@Pietro: tudom, de azért írtam, hogy a TLFR-t is lehet kapni, hátha érdekel vkit. Nem mindenkinek lesz meg kb. 2-3 héten belül.

Végre megkezdödött a semlaszezon.
Èljen!

éljen! éljen!

@pietro: kösz az infot, akkor most majd jól nem rendelem meg! :)
meg az opportunity nox jelentését is! tõled tudtam meg! gondolkodtam rajta, de nekem nem esett le.

A rally szezon is kezdõdik nemsokára. Éljen, éljen, éljen!!!! ;))))))))))))

@Zoli. Már régóta tervezem, hogy beruházok egy tv kártyára vagy valamilyen olyan videókártyára amivel lehet felvenni videóról, csak még nincs rá pénzem (mindig elköltöm cd-re:), meg utána is kell járni, hogy melyik mit tud, nehogy valamilyen gagyit vegyek. Ha esetleg meglesz, akkor kölcsön tudnád adni?

@Pietro! Engem is érdekelne az Opportunity Nox jelentése, léci írd le. Sehol nem találok olyan szót, hogy Nox, sem szótárban, se a MobiMouse nem ismeri.

Csak nem bírtam ki, hogy ne rendeljem meg a Gyûrû Szövetségének a bõvített változatát, asszem mindjárt megyek is érte :). Látod Zoli, ezért nem sikerült még tv kártyát vennem a gépembe! ;p

@Tommy_Lommy: kölcsön adom. Az a bõvített változat felíratos?

@Tomyy_Lommy: lehet, hogy most eszement nagy baromságot mondok (sõt biztos). De a “nox” lehet, hogy egy kicsit szlengesen van írva vagyis “knocks” és akkor azt jelenheti, hogy “kopogtat”.

De ez csak tipp!

jó tipp:-) Télleg azt jelenti.
Kopogtat a lehetõség:-)

@Tommy Lommy: az Always The Last To Know a Det Som Var Nu címû dal angol változata. Hasonlít, ugye? ;-)

@Gery: nem aggógom én, pont ezt magyaráztam, csak SvábyÚr megen védõbeszédet gyártott:-)))

Hallottátok/olvastátok a Forma1 változtatásokat? Mekkora hülyeség, megint tele lesznek balesetekkel, még a kipörgésgátlót is megszüntetik, rádiós kapcsolat se lesz. Jó, persze, álljunk a kis költségvetésû csapatok mellé, de akkor meg minek feljesztettek évekig, mire eddig eljutott a technika és most kihajítják az ablakon az egészet? A Ferrari vezetõ mérnökét meg ellopta a Williams, íme az ipari kémkedés törvényes (????) változata... Már nagyon várom márciust, hogy mi sül ki az egészbõl.

@Zoli! Ha akarom feliratos, ha akarom szinkronizált, ha akarom eredeti nyelven szól, vagy feliratoz. :) Amúgy nemrég fejeztem be az elsõ két lemez végignézését (200 perc!!), azaz a filmet. Holnap jönnek az extrák, ami még két lemezt tesz ki.
Ahogy voltam kifizetni, azon járt a fejecskémben található valami, hogy biztosan meg akarom én ezt venni? Na’on drága, de azt hiszem nem bántam meg, sõt biztos. Ez az évezred meséje! Hogy melyiké, amikor írták, vagy amikor megfilmesítették? Azt hiszem, hogy mind a kettõé.

Jól van na, nem fárasztalak benneteket tovább a “Gyûrûvel”. Végül is ez egy RoXette fórum! ;)

@Katuska! Hajaj, de még mennyire, hogy hasonlít! Amikor hallgattam, egybõl belémhasított a felismerés, de azért gondoltam, megkérdezem.
Nekem nem kell márciusig várnom, “az én cirkuszom” már a jövõ hétvégén elkezdõdik! ;p
Hajrá franciák (Peugeot), hajrá finnek (Marcus)!
Katuska, ki a kedvenced az F1-ben?

Még valami! Nyugodtan szóljatok rám, ha túl sokszor vagyok OFF (csak kíméletesen)! :))))))))))))

Na mostmár a szemeim kb 2-3 mm nagyságuak, majd szét esem! :D De nem tudtam megállni, hogy bele ne csipogjak a témába! Nos, nekem is NOKIA -telcsim van és soha nem vennék mást! Szerintem ezzel a legtöbb nokiás így van, mert ez a nokia - feeling! hmhmhm... Egyébként pénteken/?/ találkoztam Zolival és megnézegettem az õ bécsi fotóit, szuperek! Írígylek mindenkit aki ott volt! Nameg legalább tudom ki hogy néz ki itt a fórumon! :))) Csak ti nem tudjátok én ki vagyok. Hehehe! :))) Jajjjjjj! De iszonyat álmos vagyok! Zzzzz...zzzz....z.z..zz....zzz.z.z...
Forma1? B U N D A !!! az egész egy nagy bunda!!! Schumahernek van a legjobb kocsija, nyilván õ nyeri az idõmérõket és a legelsõ helyrõl indulhat... Még jó, hogy többnyire elsõ nehéz lenne neki dobogón aluli helyezést elérni!!! :PPPPP Grrrrrrrr! Akkor lenne ennek értelme, ha legjobb mindig az utólsó helyrõl indulna, akkor mutatná meg igazán, hogy milyen jó is ebben a sport(???)ban. Egyébként én is szoktam nézni, de többnyire szétb*sz az idegesség ettõl a nagy seggnalástól amit Schumi kap.
No comment.....
ROXETTE! YEAH!!!! Puszamusza mindenkinek!

LOR TFOTR: én a 4 DVD-s bõvített változatot kaptam Katuskától karácsonyra. Addigra sikerült szerezni egy Dolby Digital 5.1-es hangrendszert, amivel (és, ha Kojot olvassa, neki mondom, hogy Thomson DVD-lejátszóval :-)))) jól megtekintettük. Hát, nem volt semmi! Tényleg egész más, mint ami a moziban volt, szinte minden jelenet bõvített, újravágott; valamint tök új jelenetek is vannak benne. Szóval nagyon jó! Az extrákat is több estén keresztül néztük, de még mindig nem sikerült a végére jutni. Ma meg megyünk megnézni A két tornyot. Már több, mint egy hete megvan a film a gépemen, de nem nézem meg addig, amíg moziban nem láttam. Egy brazil haveromtól meg megkaptam egy pdf fájlban a teljes könyvet, persze nem portugálul, hanem angolul van. Mondjuk azt hiszem, kicsit fárasztó lenne monitor elõtt elolvasni az 1500 oldalas mûvet, illetve az is egy kissé feltûnõ lenne, ha a munkahelyemen kinyomtatnék ugyanennyi oldalt... Úgyhogy megrendeltem az Amazon UK-tõl a könyvet, egész olcsó volt, postaköltséggel alig 3500 Ft. Nagyon kívácsi vagyok rá eredeti nyelven olvasva milyen, hiszen Tolkien az angol nyelv professzora volt, biztos nagyon jól fogalmazott.

Forma1: a rádiókapcsolat megtiltása szerintem biztonságtechnikai okokból állat nagy marhaság volt, egy csomó fontos információt nem tudnak így közölni a versenyzõkkel. Rádióra mindegyik csapatnak futja, így azt se lehet mondani, hogy a használatával a kisebb csapatok hátrányba kerültek. Majd történik egy-két súlyos baleset és észbekapnak, hogy ja, lehet, hogy azért a rádió nem volt olyan nagy marhaság. Az a szabály meg, hogy nincs tartalékautó, ugyanazzal a kocsival kell menni az edzésen, mint a versenyen, és közben nem bazerálhatják, már megint a nagy és gazdag csapatok malmára hajtja a vizet, hiszen nekik van faszábban megépített autójuk. Így majd az lesz, hogy beér a két Ferrari, a két Williams megy egy McLaren, a többiek meg kipotyognak. Na mindegy, majd márciusban meglássuk! Má’ várom azért...

NOX: Az egyik skandináv CD-bolt oldalán már ki van listázva a kislemez: megint két változat lesz: egy single és egy maxi single. Gondolom, ugyanaz lesz a helyzet, mint az ATAY-nál. Majd írok a digiMUSIC-nak, hogy be tudják-e szerezni ezt a kislemezt is ugyanolyan faszán és gyorsan, mint ahogyan azt az ATAY-nál tették.

Ja, és persze szerintem is éljen-éljen. A szezon. Mindegyik. Baby find a flat or a canyon house for the season.

Melyik Cd bolt?
Èn a Buylando honlapján láttam, és a Cdon.com nevün.

Ott.

@Katuska, a mai mai napban olvastam, hogy öt csapat (BMW, Merci, Ferrari, Ford (Jaguar) és a RöNó:) is azzal fenyegetõzik, hogy kihaggyák az idénynyitó futamot, mert nem tetszenek nekik az új szabályok. Így biztos lenne, hogy nem Ferrari nyer! ;)
Szerintem tuti, hogy végül indulni fognak, túl sok pénz van ebben ahhoz, hogy csak úgy kihaggyák!

digiMUSIC-ék nagyon jók! Biztosan idõben fog a lehetõség kopogtatni náluk! :)

@Katuska & Pietro, jó szórakozást a filmhez! Érdemes minden apró részletre odafigyelni! :)

kosz pietro igyekszem majd megvasarolni, ha lehetne kapni ebben a vilagvegi Romaniaban, meg Erdelyben is ritkan kaphato.
de lesz valahogy.

@balint: látogass el a http://e-bolt.pietroxette.com címre, ott nagyon sok mindent megtalálsz! Ha a digiMUSIC linkre kattintva rendeled meg, biztos el fogják neked küldeni Erdélybe is.

Ja, kegyetlen volt a Gyûrûk Ura II. :-)

Hi! Ma megrendeltem az “Opp.Nox” cd-t a digimusic-tol. szerintetek mikor lesz az meg nekem? (persze tudom, hogy csak febr 24 jelenik meg, de hátha már hamarabb...)

Zoli! Megtaláltad az emailem? Azt amiben a fotókat küldtem? És ha nem akkor elküldjem még egyszer? Nekem elvileg márciusban lesz olyan digitalizáló kártyám, majd szólok ha már megvan!
Katuska! Bocs, hogy még nem írtam email-t, de már most is majd le borulok a székrõl. :)) De pár napon belül megteszem! Ok?
Puszamusza!

Feltettem a http://e-bolt.pietroxette.com/ címre az új kislemez, az Opportunity Nox elõrendeléséhez a linket!

Na de megindultatok... Persze ez csak jó! :-)
Forma-1ben szigorúan Ferrari rajongó vagyok. Ugyanakkor Schumacheré is. Igen. Az a legjobb autó jelenleg, de én akkor is nekik drukkoltam, mikor még a McLaren volt a nyerõ. (Ha arra gondoltál, hogy a cég miatt a kék-sárgáknak drukkolok, tévedsz, persze örülök a sikereiknek, de még nem tartanak ott. Mellesleg volt idõ, mikor finn cégnél dolgoztam, de ettõl még nem szerettem Hakkinent) Szentem a Williams (mivel az legerõsebb motorral bír) is lehetne olyan szinten, mint MS, de eccerûen nem olyan tehetségesek a pilótái. (különben is nem is mindig õ nyer, pl a Hungaroringen is Rubens volt legfelül, rajt-cél gyõzelemmel) És most ezért a világ irígykedik. Nabumm, mindig jönnek olyanok, akiket nem lehet legyûrni, volt ilyen Senna, meg Lauda is. Akkor vele csinálták. Egyébként semmi bunda nincs benne. Ez tuti. Az, hogy ki és hogyan hagyja ki a nyitó szezont, az attól függ, hogy mennyi kidobni való pénze van. Attól, hogy az új szabályok létrejötte után cirkuszolnak, még nem fog változni semmi. Legalábbis nem fogják visszacsinálni a dolgokat. Viszont, mondom, szerintem korántsem lesz olyan biztonságos a verseny, mint az elmúlt években, pedig még most is voltak kemény balesetek.
Ugyanakkor én is sajnálom a jó versenyt, hogy nics ide-oda elõzgetés, és legalább 3-4 csapat versenye. Dehát, ez a technika... Majd megváltozik, ne aggódjatok.

Egyetértek veled. Senki nem tiltotta meg a többi csapatnak, hogy jobb autót fejlesszenek, mint a Ferrari. A Toyota például jóval több pénzbõl gazdálkodik, mint a Ferrari. Szóval, minden csapat elõtt ott a lehetõség, hogy jobbak legyenek.

Nox megrendelve:-)

wowww, képzeljétek, megjött az Antligen és Det Som Var Nu maxim az USA-ból, de nem eccerûen. Kicsit nagyobb, kocka alakú dobozban, kitömve raffiával, meg habdarabkákkal, plusz még a cédék is becsomagolva buborékos mûanyagba. Hát nem semmi:-) A feladó neve pedig Hufnagl:-))) de nem pisti, hanem peti.

Nekem meg megérkezett a tajvani szpesöledisön Ballad Hits-em! Van hozzá bónusz CD (amin nem baszták el a számok sorszámát), két booklet, az egyik az angol, a másik meg egy kínaiul, amiben benne van az összes dalszöveg kínaiul (szimajiz, tojászo jiz), a Roxette története szintén kínaiul (cípõszcijken), valamint a bónusz EP-n szereplõ számok szövegei angolul és kínaiul (nésszá öven foint). Van még hozzá egy Valentin napi üdvözlõkártya is, ami kivételesen nem kínaiul van. Az egész össze van fogva egy papírdoboz-szerûséggel, amin szintén kínai írásjelek találhatók, meg képek. A CD-k elvileg másolásvédettek, de beraktam a gépbe és simán lejátszotta, valamint gond nélkül készítettem mp3-at belõlük.

Mi van mostanában a mi kedvenc basszusgitárosunkkal, Anders-el?? seholsemmi infó róla...

Jéééééééé, Anki Herrlin nemcsak nekem kedvencem? :-)
Hááát, avvan, hogy összevesztek Gesslével, az titok, hogy miért. Egy ideig nem beszéltek, de már Marie rávette õket, hogy beszéljenek. Ezért kínos az új GT lemez is, merugye, a GT nem GT Anders nélkül... Namármost így került a képbe szegény Christoffer, aki, valljuk be, nem a közönség sztárja szegény, nemúgy, mint a CBB turné egykori gitárosa Micke Andersson, aki egy bandában zenél Christoferrel.
Anders egyébként elvált a feleségétõl és jelenleg valami szöszke huszonévessel él (Jenny Löfgren, ha jól tévedek) és menedzseli a lány énekesi karrierjét, azaz írja neki a számokat, meg stúdióban ücsörög. Lehet, hogy emiatt vesztek össze Perrel, de nem tudni biztosat. Csak annyit, hogy hiányzik Anders. De nagyon:-)

@Pietro! Begyûjtöd az összes verziót a Ballad Hits-bõl? ;)

Nem. A magyar kiadást csakazértse’ veszem meg!
Különben is, Gery-nek több példányban van meg, mint nekem :-)

Nekem is megvan:-))) Egyébként ez még nekünk csak a második, ha jól tudom, Gery vezet 3 példánnyal! :-))) Igaz?

Nekem meg még egy sincs! :(
De a hazai verzió nekem sem kell!

eBayen erre a tajvani cuccra lehet licitálni

A http://www.solcd.com oldalon meg meg is lehet venni. Mámint a tajavnit.

Filmajánló: aki szeretne másfél órát végigröhögni, az menjen el a Bazi nagy görög lagzi címû filmre, annak is a feliratos változatára. Nagyon jó!

Sziasztok! El vagyok tünve! Totál el lettem halmozva melóval és nem jut idõ meg energia a netezésre! Meg amelett még egyéb teendõim is vannak. Képzeljétek most volt az eljegyzésem! :) Melyik ROXETTE-dal legyen az esküvõn? :) Javaslatokat várok! Marie által énekelt dalok elõnyben! :) Puszamusza mindenkinek! Ja egyébként a lagzi lehet csak 1 év múlva lesz, szóval ráér! :))))))))))))))))))))))))

Nos... hát ne az “It Must Have Been Love” (but it’s over now) legyen, mert az egy kicsit hülyén venné ki magát :-) . Ugyanilyen megfontolásból nem célszerû a “Lies”-t sem választani. A “Crush On You” témájában ott lenne, viszont alacsony az ünnepi-jellege.

Szerintem, ami odaillene, az Marie-tól a “Tro”, a “2, Cinnamon Street” (amit szintén Marie énekel, valamint a “Church Of Your Heart”.

Az eljegyzéshez pedig gratulálok!

Gratulaaaaaa!!!! :-)))

Grattis!

Én is gratulálok greenalma! Ezt nekem nem is írtad mail-en!!!! Nahát!!! Tökre megleptél!
Hát a kedvenced, a You don’t understand me nem igazán illene oda! De a másik kedvenced, a Neverending Love nyerõ!
De a Stars is szerintem elfutna! Végülis aznap ti vagytok a nap sztárjai, vagy csillagai! :)

@Greenalma: elõször is én is gratulálok! Én a Fidesz-himnuszt (Listen To Your Heart) ajánlanám.

Bár most, hogy jobban belegondolok mégse... Listen to your heart, before you tell him good-bye.

@Greenalma: The Big L.-hez mit szólsz? Lehet, hogy ez a LTYH-nál jobb

Gratulálok Greenalma!
Szerintem a Tro lenne talán a legjobb választás.
Egyébként miért lettél Greenalma? Ennyire szereted? És hogy jött ki ez, hogy ilyen hibrid nyelvezetû legyen?

Sziasztok! Hát bocsi mindenkinek aki elõtt eddig titkoltam a dolgot, de nem akartam ezzel nyitni, mert egyébként az eljegyzésem karácsonykor volt, de nem akartuk nagy dobra verni, mégis én annyira boldog vagyok, hogy alig bírom magamban tartani! Köszönöm a javaslatokat, igazán örülök, hogy TI milyen édes-aranyosak vagyok már így pár hét ismerettség után. Tommy Lommy szövegén hanyatt dobtam magam! Õrület! :))) Hogy én hibrid? :)) Szóval annyi a sztori, hogy hobbi szinten aerobikozom már vagy 7 éve és régebben mindig zöldalmát ettem az edzések után, (protekcióm volt, mert a nagymamám zöldséges) és az edzõm aki mellesleg Marie- ikertesvére is lehetne (és szereti a Roxette-et) elnevezett Zöldalmának. Ekkor kb. 16 éves voltam szóval még úgy poénos is volt, hogy így hívott a fél világ, aztán frankón rajtam is maradt. És miért hibrid? Mert amikor email címet gyártottam akkor a zoldalma meg a greenapple már foglalt volt és akkor jott ez a gondolat, hogy legyek greenalma vagy zoldapple. :) Ennyi. Egyébként nem tom mé de ez a név tökre vonza az embereket, mert eddig még mindenki megkérdezte akivel chat-en vagy emailen vagy bárhogy kapcsolatba kerültem. Pl.: belépek chatelni és egybõl legalább 5-en rámklikkelnek, hogy : szia! lány vagy vagy fiú és miért hívnak greenalmának? .... Na vége a mai mesedélutánnak! :)))) Pusza neketek ezermillió! Köszönöm, hogy vagytok!!!

Valamelyikõtök hallott már egy 1984-es Heartland címû Rox albumról (vagy inkább maxi)?
Állítólag a köv. dalok vannak rajta:
1. Teaser Japanese
2. Run Run Run
3. Break Another Heart
4. Dreaming
5. When Love’s on the Phone (You Just Have to Answer)
6. Another Place, Another Time

Valamelyik dalt ismeri valaki?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Greenalma! Nagyon jó lehet annak, aki nap, mint nap találkozik veled, ez a fergeteges jókedv egészen biztosan rájuk is átszáll, csodálatossá téve az õ napjukat is!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Az az 1984-es album NEM Roxette, hanem Gyllene Tider!!! Az egész világon egyedül Per Gessle gondolja úgy, hogy az egy Roxette album, de õ egyedül van ezzel a véleményével.

Annyi a történet, hogy a 70-es évek végén, 80-as évek elején Svédországban oly népszerû Gyllene Tider (melynek Per volt az énekese) lehetõséget kapott arra, hogy az USA-ban is megjelentessen egy albumot. Ezért felvettek néhány dalt angolul, és rápakolták egy lemezre. Svédországban az album Gyllene Tider: Heartland Café címmel jelent meg (angol nyelvû számokkal; ez a változat van meg nekem), de gondolom ilyen névvel, hogy Gyllene Tider, Amerikában nem nagyon lehet befutni, így Roxette néven adták ott ki az albumot. Elég csúnyán megbukott, ami nem is csoda, hiszen a rajta levõ számok elég gyengék, talán a Teaser Japanese az egyedüli hallgatható. Ezek a számok egyáltalán nem emlékeztetnek a korábbi, svéd GT számokra, hiszen azok nagyon jók, ezek viszont nagyon gyorsan felejthetõek.

@Pietro

Mert te jobb számokat írsz, nem..........?

Nekem pont a Break Another Heart a kedvencem:-)))
Szentem nem gyengék a számok, csak teljesen más a stílusuk, mint az eredeti Gyllene Tider hangzás. Nekem nincs bajom vele. Nem lehet mindig egyenletes teljesítményt nyújtani.

@Vivien: én úgy tudom, nekem még egyetlen CD-m sem jelent meg. Valószínûleg azért, mert nem írok számokat. Se jókat, se rosszakat.

Összehasonlítva a GT korábbi számaival, a Heartland Café-n találhatók igenis gyengék, nem kidolgozottak, összecsapottak. Ezt még Gessle is elismerte, mondván, hogy nem volt idejük erre a lemezre, mert hirtelen jött a lehetõség, hogy az USA-ban kiadhatnak egy lemezt, és gyorsan kellett valamit csinálni.

A Heartland Café sikere messze nem érte el a korábbi lemezekét, és ez nem azért van, mert angolul énekelnek rajta, hanem mert igenis gyenge.

Megvan a The Ballad Hits EP-s változata. Az Ebay-en sikerült “megvenni” és ma kaptam meg. Az enyém hanyadik? Dobogós vagyok még vagy errõl már lecsúsztam?

Azt elfelejtettem mondani, hogy a részben szerencsét hoztak! A legutóbbi Lottó sorsoláson kihúzták az 5-öt és a 12-t, és így 2-esem lett. Nyertem 673 Ft-ot.

@Zoli: Lényeg, hogy megvan! :-)
Képzeljétek, az Antligen maxin levõ Solen Gick Ner Över Stan klubmix totál más, mint ami a CDn van, de sokkal jobb is:-)

@Pietro

Nekem sem a Heartland Cafe a kedvencem , de mi olyat se tudunk, úgyhogy nincs jogunk Pert cikizni.

Hi!
a “Heartland Café”-n sok jó szám van, az más kérdés, hogy nincsenek rendesen összerakva... de tényleg, ezek a számok arra jók ,hogy otthon a fotelban ülve meghallgasd..de nem rádióba meg ilyen helyekre. Én mégis birom az egész albumot..persze egykét szörnyüség van rajta.

Én úgy gondolom, hogy van jogom megmondani, ha nekem valami nem tetszik, illetve, ha negatív véleményem van valamirõl. Ezt nem úgy tettem, hogy “Júúúúj, de lúzerpöcsbénaezagesszle, há hogy lehet ilyen szart írni”, csak annyit mondtam, hogy szerintem gyengék ezek a számok, összehasonlítva a többi GT számmal. Akkor is, ha személy szerint nem vagyok zeneszerzõ.

A másik érdekes dal, amit mostanában letöltöttem, a Johan Kinde-féle Valona (õ a majdnem Bolyos, a Joyride-turné kezdetéig, miatta fogadta meg Marie, hogy 5 évig nem néz pasira - és ment férjhez egy kb egy év múlva...) Szóval, marhajó hangja (jó mély és kellemes:-)) van a pasinak, az eccer tuti, bár a dal elég butuska. Marie a háttérben vokálozik. Ha tudjátok, hallgassátok meg:
http://www.roxservice.com/audio/mf/valona.ori.mp3

Na ma végre sikerült megnéznem a Két Tornyot! [email protected]: Igaz nem Thomson DVD-n :-))))))) -Rohadtállatinagyonkirályjóvótdebizonyám!

the ballad hits in Hungary charts?

.

@Pietro

Persze jogod van megmondani ha valami nem tetszik, de ehhez mindenkinek joga van, nem?
Ùgyhogy mi is megmondhatjuk, ha nem értünk egyet.

@coyote: ugyi, hogy milyen nagyon szuper?:-))) Alig várom az új DVDt!!!

Na, hogy tetszik az Opportunity Nox borítója?

http://www.roxettedirect.com/oppcover.jpg

Kukorica noksz!

Elég érdekes, de nem rossz. Mi vonzza õket az ehetõ dolgok megéneklésében és lemezborítóra való rakásában? :)

Csumi! Na hááát én is belecsiripelek ebbe a témába! Nekem mondjuk csak elég rossz minõségû kazi másolaton van meg a Heartland Cafe, de én birom ezt az albumot! Hozzáteszem egyáltalán nem értek a zenéhez. És még azt is tudni kell, hogy én (szerintem egyedül vagyok ezzel a Roxette-esek közül) nem szeretem a Gyllene Tider-t! Nekem nem jön be, pedig van vagy 4-5 albumom de szinte sose hallgatom, csak ezt a Heartland Cafe-t!!!!! Szóval én se akartam senkit megbántani, csak a véleményemet írtam le. Amúgy nekem a zenében szinte “alap”, hogy MARIE gyönyörûséges hangja benne legyen!!! Ennyit akartam! Köszi a bókot Tommy Lommy!! Ari vagy te is!!!! emailezünk?

Hehe...
A szocialista elnök, Gudrun Schyman most mondott le, mert kiderült hogy adócsalt.
Az ingyen kapott vagy a part által kifizetett repülöjegyeit levonta az adójából , párat 2 x is, a házibulijait elszámoltatta mintha az a munkájához tartozna stb.
Aztán azzal védekezett, hogy mindez véletetlen volt , mert a sok munka miatt nem volt ideje rendesen átnézni a számlákat.
Bájos hölgy.Pár éve elkapták amint hullarészegen vezetett.

nahát, ezek a szocik.... ;-P

@greenalma: kezdetben én sem voltam odáig a GTért, vannak dalok, amiket most sem hallgatok szívesen (pl: Billy). De mára megszerettem, nagyon is. Szóval, nincs ezzel semmi gond, Marie szóló dolgai nekem is jobban bejönnek, és az is érdekes, ha valamelyik svéd zenésszel készít duettet, vagy valami klasszikust, jazzes-blues-os dalt énekel. Remélem, lesz ilyen témájú szólóalbuma, amint felépül.
Lehet, hogy még késõbb, ahogyan változol, megkedveled a GTt, lehet, hogy nem. Per régi szólólemezeit ismered? Na, az pl megint más stílus, és a The World acc. to Gessle lemezt személy szerint teljesen különbözõnek találom a korábbiaktól, sokáig nem is fogadtam el, aztán ma már azt gondolom, minden dal egyedértékû:-))

Jaaaa, nekem a NOX boríítója nagyon bejön. a Pop-hoz automatikusan jön a corn, és a vajas-sós popcorn az egyik kedvenc nassom (láccik), a csillag meg megint egyértelmû a Roxette-tel kapcsolatban. :-))

Na mostanában azért irok ritkán mert sose tudok belépni és a családom szerint különben is inkább valami jó állást kéne keresnem a neten a Roxette oldalak bújása helyett!Szóval nem tud valaki egy jó munkát?

Möggyüttek a könyvek. Este megyek értük a postára. Aki kért, az szóljon, hogy mikor tudná átvenni.

ájemlivininabokszbatájmáutvenopporcsunitinoksz

Megjöttek azok má pénteken, csak én nem tudtam elhozni õket a postáról, mer nem az én nevemre szólt a papír. De tudtam, hogy rittig pénteken jönnek majd meg, nehogy hétvégén olvasgathassam...:-))

A borító nekem is teccik, “Sharon”, a logikád pedig.... mintha csak az enyém lenne!!! :)))

Kíváncsi vagyok a könyvre, remélem Gery hamarosan begyûjti tõletek!

:-)))))

Uhhhh, elcibáltam a könyveket a postáról. Tiszta szerencse, hogy ha küldeményünk érkezik, akkor azt nem a velünk egy kerületben levõ, 300 méterre levõ postán kell átvenni, hanem a szomszéd kerületben található, agyonzsúfolt, innen nettó 2 kilométerre levõ postán. Külön jó, hogy baszott nehéz volt a doboz, de legalább semmi fogása nem volt és esett az esõ. Úgyhogy tessék most nekem nagyon hálásnak lenni ám!!! :-)))

A könyv eszméletlen. Ebben tényleg minden benne van. Még csak épphogy belenéztem, de láttam, hogy az összes megjelenés benne van, valamint plakátok, hirdetések különbözõ korszakokból, valamint - ettõl kifeküldtem - egy, a 80-as évek legelején megjelent svéd magazin egyik oldalának reprodukciója. Az oldalon egy kivágható, rajzolt Gessle figura van (meztelen, ujjujuj), mellette pedig több garnitúra ruha, amiket szintén ki lehet vágni, és fel lehet öltöztetni az úriembert. Nem semmi.

Ahogy ígérték, névre szólóan van dedikálva, sõt, mindenkinek külön be van csomagolva.

Fúuúu... az a meztelen Per-baba cuki lehet!!! :o)

áááá nem is meztelen, mer bugyiban van!

@Greenalma! Oké, emilezzünk! Az én e-mail címemet megtalálod, ha a nevemre kattintasz.

Hipphipphurrá! Ittevannakakönyvek! Juhhéjjj!

@Pietro! Hála(malejkum) néked! ;) Írtam neked mailt a könyvvel kapcsolatban.

Már azon is kiakadtam, amikor Per köldöke volt a központi téma, mi lesz most a kivágható Gessle figura miatt? ;D

Á, már el is kezdõdött!!!! :DDDDDDDDD

A németeknél már lehet hallani az Opp. Nox-ot?
Akkor valahonnan le is lehet tölteni? ;)

Tök jó az a kép, ahol egy tál málna, és egy tál kukorica látható. Nyami! :)))))

Még nem lehet ott se hallani, mert igaz, hogy ma van a rádiós megjelenés, de azt mondják a németek, hogy ez náluk annyit jelent, hogy ma fogják csak elküldeni a promó CD-ket a rádióknak, így max. a hét vége felé lesz hallható.

Nyiiiiiiiiiiiiiiiiiiihejuhijóhuaaaa..... :D és hasonlók! De jó nektek! Remélem hamarosan én is részesülhetek hasonló örömökben mint ti! :) (Rox könyv) csak elõbb elindulok kirabolni egy bankot. Vagy a fõnökömet? Vagy a pasimat? Hmm-hmmm Az egyiket még álcázhatnám nagybevásárlásnak is! :) Na jó mulatást minden könyvtulajdonosnak és írjatok még rólla lécci sokat! :) Ok? Puszamusza!

Az a bugyis Gessle baba nem rossz, de az eredeti Per bugyiban képeket jobban kedvelem...

Amire én igazán kíváncsi vagyok a könyvel kapcsoltban az az, hogy mennyire olvasmányos. Van mit olvasni benne vagy csak a különböz? cd szériaszámokról szól?Valami élettörténet/Roxette történet van benne?

Persze, hogy van!

na, helló - helló mindenkinek!
mostanában nem vagyok túl aktív, de mentségemre legyen mondva, hogy nem lazsálok hanem dolgozom. :l

gyorsan átfutottam az uccsó három oldalt. nekem 3 ballad hits-em van eredetiben, de ezek mind európai verziók. távolkeletre nem szakosodtam! :)

pietronak gratula a könyvért meg a szellemes postás élménybeszámolóért is!
egyesek mit meg nem tesznek értünk! :)
na, szóval én átvenném ám biza azt a könyvet valamelyik este.

ez a 30 mp opportunity nox milyen? én asszem megint elõadom a szokásos verziómat, mégpedig, hogy én jó minõségben, cd-rõl, teljes hosszában akarom elõször hallani a számot. az esetek 50%-ában kibírom. azért kíváncsi vagyok nagyon.

Tegnap én is megkaptam a könyvet.....

A letölthetõ 30 másodperc nem rossz, bár szerintem nem lehet ennyibõl megmondani, hogy milyen a teljes szám. Biztos tök más hangulata van, amikor elejétõl végéig hallható.

@Gery: melyik este akarod átvenni a könyvet?

ma kell mennem hatra a mammutba, elõtte ott leszek a nyugatinál. de szerintem ez neked korai idõpont. holnap már rugalmasabb leszek, de akár hétvége is lehet belõle. miattam ne szervezd át a programod.

OK, ma úgy sincs nálam a könyv. Holnap jó a 6, talán még korábban is.

Malmstedtnek megérkezett egy számla Per költségeiröl, 1 169 543 kr az ügyvédekért és 125 973 kr az egyéb költségekért , repülö , szálloda , autó , soför, taxi.
Gondolom Malmstedt most jobban meggondolja a dolgot, mielött Pert akarja megkopasztani...

na igen, a kapanyél is elsül néha...:-)

Mit szóltok a díjhoz, amit Karesz-Gusztitól kapnak? Ideje, amennyit énekeltek neki (legalábbis Marie) :-))) De komolyan, ez nagy megtiszteltetés. Még Marie is igyekszik elmenni pénteken. Remélem, azért nem csinál a sajtó bazári majmot belõle, és inkább a svéd ember, mint az újságíró jön ki belõlük. Elég gusztustalan lenne, ha most összevisszafotózgatnák, meg letámadnák.

Lehet, hogy nem engedik meg, hogy fotózgassanak.

@Pietro! Ez a könyv tényleg iszonyúan jó, nagyszerû! Nem lehetett kevés munka ezt a rengeteg adatot összegyûjteni. Kíváncsi lennék rá, hogy van-e olyan ember a földön, akinek meg van minden Pokcett ;) album, kislemez, promo-cd stb. Szerintem tuti, hogy nincs, ennyi mindent képtelenség begyûjteni.

Észrevettetek a sok Joyride borító között az egyiknél egy kis érdekességet? Úgy látszik, Szaúd-Arábiában túl merész volt Marie dekoltázsa (344. oldal)! :)

LESZ NOX VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Csak még csinálják, ezért a maxira nem kerül fel. Hát ez szuper!

Ge, kurva jó, hogy lesz klip. Má féltem, hogy nem.

Igen, a Have A Nice Day arab kiadásán pedig nincsenek babák.

Ha már a könyvet elemezzük, akkor én Per egyik dumáján (válaszán) vágtam magam hanyat, amikor megkérdezték tõlük, hogy milyen az, ha az embert kiadják bélyegen.

“jó tudni, hogy egész Svédország a mi hátsónkat nyalja:-)))”
Tipikus Per-duma. De ez egyébként anno a Popcorn egyik cikkében is megjelent.

El sem hiszem, végre a magyar EMI nem volt kretén, és a maxi single-t fogja piacra dobni. Tehát 3 szám lesz rajta:
1. Opportunity Nox
2. Fading Like A Flower (Live, Brüsszel, 2001)
3. Breathe (Csöcs és segg demó)

Az http://e-bolt.pietroxette.com címen meg lehet rendelni. A boltokból tuti, hogy úgyis kifogy...

Na jól van, azért kreténségben mégse annyira rossz az EMI: másolásvédett lesz a maxi. No comment.

így jártunk

Mondtam én, a szemetek - jó szokás szerint - megint felvették az összes koncertet. Mostmár tényleg kiadhatnának egy live albumot, vagy egy koncert DVDt.

Olvastátok, hogy lett volna BP-n egy Joyride-koncert 1991. nov. 3.-án?

Meg bp-i koncertet említik a Roxette-történetben is, elõször játszottak a volt-kommunista országokban.

a történelmet nem olvastam - még, de azt láttam, hogy novemberben lett volna koncert, és anno a Popcorn (tuuuudom, megint ezzel jövök, de én akkor azt olvastam:-))))) támogatta volna õket, nyereményjátékot is akartak szervezni, viszont az idióta menedzsment az utsó percben lemondta az egész cirkuszt. Nem lehetett tudni, hogy lesz-e koncert, de végülis volt. És ott lehettem. Húúúú de jó volt!!! :-))))

de végülis jobb volt, hogy nyáron volt a koncert és nem kellett fagyoskodni:-))))

A fõoldal hírei között megtalálható a The Pop Hits tracklist-je.
Nagyon meglep, hogy a She doesn’t live here anymore és a Fireworks sincs rajta, viszont a Better Off Her Own és a Run to You, mint uptempo.... háááát fura. Lesz egy olyan új dal, aminel a címe sokat sejtet: Bla bla bla bla bla. Ezt biztos Gessle írta...:-DDD
jóvan-jóvan, tudom, én még ilyet se tudok....;-P

A NOX videopremier pedig feb.7-én lesz, az aftonblazsejen!

A Magyar Nemzet azt írja, hogy április 23-án Bryan Adams koncert lesz az új Budapest Arénában!

Minket érdekel. Gondolom, más is van így ezzel. Esetleg mehetnénk megint együtt.

kérdés, hogy addig további aréna nélkül elkészül-e az Aréna és átadják-e egyáltalán... :-)))

Most Marie-val mi van? Hazudik az Expressen, vagy mi???? Nem lehet igaz, hogy ez történjen.... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!

Az Afton meg tökmást ír... én ezt nem értem.

Miért, mit írnak?
Milyen címen olvasod a híreket?

Az expressen szerint a bal mellkasában találtak valamit és rosszul van, de Marie Dimberg (a manager) nem tud az egészrõl semmit.

Az aftonbladet szerint meg jobban van és Per szerint a sajtá tempójában fog visszatérni. Tegnap is ezt nyilatkozta egy rádióinterjúban, hogy a körülményekhez képest jól van. Persze nem kell pánikolni, az expressen hazudott már máskor is, de milyen alapon csinálják????

Hivatalos álláspont, közlemény még mindig nincs, még azt sem tudni, elmegy-e Marie ma este az estélyre, ahol a királytól egy kitüntetést kapnak.

Ma 12:15-kor lesz az Opportunity Nox az egyik cseh rádióban.
http://www.internetradio.cz/player.html?lang=cz&kat=10&kod=480

Az Expressen a múltkor is hülyeségeket beszélt. Az Aftonblazsejben meg Per nyilatkozta, hogy jobban van, mint tavaly õsszel.
Nem kell parázni.

Nem parázok, fel vagyok háborodva a szemét sajtón! Ezek mindig összevissza hazudnak. Pedig a hitelességért vannak. Gátlástalannak tartom, hogy félinformációkból kreálnak oldalnyi cikkeket, és felfújják a mákszemet elefántnak.
Remélem, Dimberg kegyeskedik ma nyilatkozni valami igazat, Marie pedig elmegy este a díjkiosztásra, hogy lássák, hogy jól van és megcáfolja a sok hülyeséget, amit szeptember óta leírtak a szennylapok.
Azért az elég hihetetlen, hogy két lap két TELJESEN különbözõ cikket hoz le.

NAh, szerencsére!
Frissített az Afton!
Marie cáfolja a híreket, amiket az Expressen közöl, ma este megy a kiosztóra!

Tûnés letölteni az Opportunity Nox-t:
http://roxette.cs.caltech.edu/pietro/oppnox.mp3
vagy
http://vnet.hu/dobral5511/oppnox.mp3

Gyerekek ez kurvajó! A dob és a gitárszóló is!!!
Csak promó legyen hozzá!

Sziasztok! Mar egy ideje -amiota rabukkantam erre az oldalra:-) -tervezem, hogy beirok ebbe a forumba, aztan mindig elmaradt. Sajna otthon nincs nethozzaferesem, csak a suliban tudok szaguldozni a vilaghalon, es olvasgatni a hozzaszolasaitokat. Az, hogy nem tudom napi rendszeresseggel kovetni a forumon zajlo eletet, kisse kedvemet szegte...mostanaig!:-) Ugy dontottem, csatlakozom hozzatok, s remelem, befogadtok...:-))) Igy ismeretlenul is udvozlok mindenkit....es...es...eljen a Roxette! :-))....ja..es jo hetveget!

Üdvözlünk mi is Téged, jó, hogy mégis írtál ide, örülünk Neked!!!! Mesélj kicsit magadról, merre vagy, mit csinálsz, mióta szereted a Roxette-t?

Szia Mandala! Én is üdvözöllek!

A http://vnet.hu/dobral5511/oppnox.mp3 címen sokkal jobb minõségben is fenn van az Opportunity Nox!

ÉS MÉGEGY JÓHÍR!!!!! a fõoldalon olvasható Marie kommentje az Expressen cikkére: HAZUGSÁG. Tutira jó mérges lett miatta:-)))
Szóval, megy este a díjkiosztóra, mindeketten ott lesznek.

Én remélehetõen ott leszek a koncerten. Az Öcsémnek már ki is adtam az ukászt, hogy ha lát bármit is az esetleges koncert kapcsán, szóljon és újítson be egy jegyet a küzdõ térre. Legalább amikor Marie és Per jönnek kicsiny hazánkba, már mindenki (aki kimegy Bryan Adams koncertjére) tudni fogja, hogy hogy kell elsõ sorba kerülni.

:-)) igen, a dugibejáratot illene megtalálni itt is!

nahát-nahát, expressen kicsit átírta a cikkét... csak nem a management (Marie) behányása, vagy a rajongói levelek, esetleg a sajtóközlemény, hogy Marie megy a díjkiosztóra volt az oka a “gyors” kozmetikának?

Sziasztok! Meghallgattam. A verze emlékeztet a “There is My Baby”-re. De jó, van sodra, ha a rádiósok játszék, akkor durranni fog. Megpróbálom letölteni, és kiírni, ha megy, akkor hétfõn már ezt nyomatjuk a sulirádióban. Ahol ban egypár roxette-õrült tanár még rajtam kívül. A másolásvédett cd-rõl annyit, hogy rövid játszadozás után szakértõ kolléga sikeresen lermásolta magának.
Más: orvos ismerõsöktõl tudom, hogy rosszindulatú agydaganat esetén ha áttét van, az csak az agyban van, nem terjed át mást testrészre, ellentétben pl. egy “sima” gyomorrákkal, annál a lábujjtól a homloklebenyig mindenütt lehet áttét.

Valaki tudna csinálni egy linket anox szövegéhez? Ma látttam valahol a neten, de az istennek sem találom meg újra...

@Katuska, a szívbajt hoztad rám! Az elõzõ oldal végén írt mondatod annyira megijesztett, hogy alig mertem megnézni a köv oldalt, hogy mi van Marie-vel. Jó, hogy csak kamu volt az egész.

Az Opp. Nox még csak most van letöltés alatt, már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Üdvözlégy Mandala és Klaci!

@Klaci, lemásolhatatlan dolog nincs, nem is volt, és nem is lesz (szerintem). Akármit találnak ki a cd gyártók, bill bácsiék meg akárkik, a “másik oldalon” is mindig lesznek zsenik! :)

Marie olyan gyönyörû, nagyon aranyos, csodálatosan nézett ki a medál átvételekor (TDR fõoldalon van a kép). Eszméletlen ez a nõ. Fantasztikus! Mosolygott végig, nagyon édes volt! Annyira jó érzés látni, hogy jól van!

Gessle meg megéri a pénzét. Bazeg, olvassa a TDR-en az egyik fórumban, hogy egy együttes dala hasonlít a Jeffersonra. Erre fogja magát, beperli õket, és az számból származó bevételek felét ki kell az együttesnek fizetnie Per részére... Õ se semmi!!!

“OPPORTUNITY NOX” / THE POP HITS
ROXETTE

Well, I like you
I couldn’t think of anything but you
For a week I was in love with your hairdo
I couldn’t chew those muffins I used to
I knew I was way over the moon

Bridge:
When I met you when I met you I didn’t know what to do
When I saw you, when I saw you you said:

Chorus:
Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but i’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but I’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m dying in a box but I’m out when opportunity rox on

I’m sleeping and I’m dreaming so solo
I saw you in the crowd in the front row
you couldn’t get it right in the disco
You’re dancing so much better in slo-mo

Bridge:
When I met you when I met you I didn’t know what to do
When I saw you, when I saw you you said.

Chorus:
Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but i’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but I’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m dying in a box but I’m out when opportunity rox on

Tapping guitar solo

Bridge:
When I met you when I met you I didn’t know what to do
When I saw you, when I saw you you said.

Chorus:
Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but i’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m living in a box but I’m out when opportunity nox... Ooh-ooh-ooh-ooh
I’m dying in a box but I’m out when opportunity ROX

Opp. Nox. Frankó! Úgy is mondhatnám, VERÉB! ;)))))
Tényleg állat benne a gitár! Yeeeeeeeeee........
Mindjárt elkezdek “hedbengelni”! ;p
Ez az Per bácsi! Wowwwwww, tényleg nagyon-nagyon teccik!!!!! :))))))))))))))

Igen, igen. Marie nagyon ari azokon a fotókon. :)
Úgy néz ki mintha az égegyadtavilágon semmi baja nem lenne! És ez nagyon jó!!!!!! :)

Csuhaj, de jó kedvem lett most!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))

Hello Mindenkinek, aki új itt! Tökjó, hogy megint ilyen sokan vagyunk! Szia klaci! “Örülök”, hogy ezt az agydaganat-áttét dolgot leírtad, ez némiképp jó hír. Hol vannak azok a Roxette-õrült tanárok? :-)))
Nagyon-nagyon szép volt Marie, jók a képek, nincs csonttá fogyva, tényleg jól lehet! Valszeg tényleg gyógyulgat. Persze a kezelés nem leányálom, de õ erõs. Szerintem, azt, hogy megjelent a díjkiosztón, nagyban befolyásolhatták ma megjelent cikkek.

@ Tommy: nem akartalak megijeszteni, illetve nemcsak téged, de senkit sem, csak elég sokkoló volt reggel arra bemenni, hogy egy oldalas cikkben taglalják a hazugságokat, majd egész délelõtt nem jön semmi hivatalos jelzés, csak egy tök ellentétes tartalmú cikk egy másik, szintén ki tudja mennyire megbízható újságtól. De amint tudtam, javítottam a rosszhírt:-))

CD-MINÕSÉGÛ OPPORTUNITY NOX:

http://vnet.hu/dobral5511/oppnox.mp3

Megnéztem Bryan Adams honlapját és tegnap óta van fenn a hír, hogy egy pár várost meglátogat Közép-kelet Európában: többek között ápr. 23.-án Bp-t.

A gimnázium egy vidéki középváros, Orosháza gimnáziuma... Négyen mutatunk nagyobb affinitást a Roxette-hez, a leginkább famatikus én vagyok, azt hiszem.
Pietro: kösz a szöveget!

Marie valóban remekül néz ki.
De utálom az Expressent...

Olvastátok, a “The Look”-ot Per 30. születésnapján adták ki?

Láttátok a cikket a fõoldalon? Reggel olvastam az Aftonbladetet és büszke vagyok magamra, mindent jól értettem:-)
Szal, nincs újabb tumor és Marie készen áll visszatérni a normál élettbe! A jó életbe! Ez a legjobb hír, amit mostanában kaptam!!! Bárcsak mással is ez történne...

Az egyik angol nyelvû témában írták, hogy ha levesszük az Opportunity Nox-ból Per hangját, akkor hallani, hogy Marie nem csak oózik a számban, hanem rendesen énekel. Hát ezt muszáj volt sürgõsen kipróbálni. És basszus, tényleg! A második versszakban és a refrénben rendesen énekel, tisztán hallani az õ hangját! Sõt, a második refrénben van egy alsó szólam is, amit Per énekel, tökjó, búgó mély hangon.

Ez a TDR milyen címen érhetõ el? Szeretném megnézni Marie képét, és érdekelne mit írnak a díjkiosztóról!

Amúgy képzeljétek, csinálunk egy promóciót, amihez csinálnak egy internetes flash-t, és az aláfestõ zenéje a How do you do! lesz, természetesen az én javaslatomra! :)

Hogyhogy milyen címrõl? Hát ami oda van írva a böngészõ címsorába :-))))

De kattints a News fülre, és egybõl odatesz.

Most tudtam csak meghallgatni az Opportunity Nox-ot... állat!!! Igaz nekem általában tetszenek a Roxette újdonságok... :)
Dinamikus, kellemes hangzású, számomra Room Service-es, vagány kis dal!!! :-)

@Pietro: Hogy hallgattad meg külön Marie hangját?

@approx: itt ni: http://www2.dailyroxette.com/
ez a TDR (The Daily Roxette), második hír.

Van egy kis program, GoldWave talán a neve. Azzal le lehet szedni a számokból az éneket. Így sikerült legyomlálni Gesszlét és elõszedni Marcsát :-)

Jaaaaaa, éééértem!!! Hú, de szõke vagyok!! :)))
Nem esett le a rövidítés! Mert nekem be van téve ez az oldal a kedvencek közé, és egybõl a small talkra jön be, nem a fõoldal!
Én meg már beírtam a böngészõbe, hogy www.tdr.com ..... :)))))
Be is jött egy oldal, de vhogy nem tudtam semmi hasznosat kibogarászni... :))
Na jó, most ér röhögni!

mire kijön a kislemez, megunom a NOX-t, muszáj negyed óránként meghallgatnom:-))
De most erõszakot teszek magamon és Marie-t hallgatok, az Om du sag mej nu instrumentláis változatát épp.

Te szegény, nagyon sajnálunk amiért munkaidõben ilyen vackot hallgatsz! :-)))

@Pietro: Asszem akkor azt én kihagyom.... :)

csak ha épp nem lóg a telefon a fülemen...

Ha hagyják, akkor én is egész nap az ON-t hallgatom. Bár most éppen a frissen szerzett Almost Unreal maximat hallgatom :-)

Az Almost Unreal a kedvenc számom!!!!!!! :)))
“Ólmószt ánríl” höhö, cool! ;)

Az Almost Unreal maxit egyszer megvehettem volna, de az elõzõ tulaj egy barbár lehetett, mert a maxi borítót ollóval átszabta, hogy beleférjen egy normál cd-tokba. Iszonyú, milyen emberek vannak! :) Inkább lemondtam róla.

az egy dolog, hogy a borítót átszabta, de a CD-t is? Minidisc-et csinált belõle?

Helló emberek! Bocs, hogy igy el vagyok tünve, de dolgozom ezerrel, hogy pár hét múlva megvehessem Marie box-setjét meg a dvd-t! :)) Egyébként múlt héten kigyógyítottam az embert a náthából úgyhogy értelemszerûen most én vagyok totálisan beteg. :( Alig látok! Utálom ezt az állapotot!
Egyébként Pietro elõzõ oldali szövegén majdnem elbõgtem magam! Hihetetlen, ahogy Marie-ról írtál! Olyan ari vagy! :)) Tök jó volt olvasni és látni a képeket! Thx az info-t! Puszamusza mindenkinek!

Hello everyone!

Csak annyit szeretnek irni hogy allat az uj Rox single!

bizony-bizony!:-)))

Mindenki keresse fel a követketõ honlapot:

http://www.globaldust.com/add.php?id=14714

és írja be magát! Itt földrajzi elhelyezkedés szerint regisztrálják a Roxette rajongókat. Egyelõre Magyarországra csak 2 rajongó van beírva, ebbõl az egyik én vagyok. Ezen változtatni kell :-)

Szóval, írjátok be ti is magatokat! E-mail címet nem kötelezõ megadni, State/Province...-nek pedig a megyét írjátok be (vagy Budapestet)!

Hajrá!

Hun vagytok? Oylan nagyon örülök, eBayen licitáltam egy Gyllene Tider 20 éves jubileum CDre, amihez bónuszként jár az elsõ EP és különösebb erõfeszítés nélkül megnyertem: -) Reggel írt a fickó, hogy már útban van hozzám a CD:-))) Már csak a Kompakta Tidert kellene megszereznem, de a svéd EMI nem engedi a magyar e-boltoknak, hogy behozzák... szeméccség... na valahogy mégis meglesz majd, akkorisakatromnagyon!!!

én vagyok a másik! :-)

Ki a szegedi rajongó?

hi! szóval már nem birtam várni és letöltöttem a Nox-ot a kazaa-ról...pedig nem akartam...gondoltam megvárom a cd-t! ez a szám...ha ez nem lesz sikeres, akkor már semmi!! de tényleg...aki nem hallotta még a shockTreatment-et, annak uj lehet a gitárszóló...szerintem a szóló hangzása nem illik bele a számba, de én majd megszokom lassan...meg a realsugar-mixes inditást.. még jó, hogy megrendeltem neten, mer Miskolcon ugy sem lehet majd kapni.

nekem problémám van a pohtits cd-vel...nem tudom most mi van...szóval van egy olyan szám, hogy RunToYou...és volt 1 olyan lemez, hogy BaladasEnEspanol....most meg pophits....hogyisvanez???

Szerintem sem kellett volna a Run To You-t a Pop Hits-re tenni, olyan számok helyett, mint a Fireworks vagy a She Doesn’t Live Here Anymore.

Greenalma, mielöbbi jobbulást!

Katuska. Nem, a cd-t nem szabta át. :) Az Almost Unreal maxival kapcsolatban elõzõleg nem fogalmaztam precízen, azt hiszem. Tehát, a maxi normál méretû tokban volt, csak a vékonyabbikban (olyanban, mint pl a Thing About You), és ha megnézed, akkor látod, hogy a vastagabbik normál tokba (mint amikben az albumok vannak) nem fér bele a borító (túl hosszú). Ezért a visszahajtható részét levágta a “kedves” extulajdonos, hogy beleférjen. Szóval, ez történt.

Értettem én elõször is, de vannak olyan kretén emberek, akik a CDt is megrövidítenék...
VÉGRE megjött a Norah Jones CDm, így ma szite egész nap azt hallgattam, ha nem volt telefonom, és nem az ON szólt:-)))

Jaaaa.......... :))))))))))

Az alábbi linken az elsõ klipet (Roxette en el Informal) látta már valaki?
http://roxette.cs.caltech.edu/jordis/videos.htm
Úgy érdekelne, hogy mi a nagy kacarászás tárgya. Valaki meg tudja fejteni? Ha igen, akkor legyen oly’ kedves az a valaki, hogy leírja magyarul.

Nem nagyon értem, de szerintem az, hogy hülyeségeket kérdeznek tõlük, õk pedig nem nagyon tudnak mit válaszolni rá.

Tud v.ki v.mi honlapról, amiböl kiderül milyen eredményeket érnek el a tanulók és érettségizök Mo.n?
Hány százaléknak sikerül hánynak nem.stb.
Tack.

Sziasztok!
Hú, én annyira le vagyok maradva, mint állat. A cikkeket a fõoldalon már nem is emléxem mikor olvastam utoljára, csak a képeket nézegetem:-))) Meg amit irogattok, azt is rég olvastam, pedig az magyarul van. Annyi minden történt, utol kéne érni magam. Nah majd lassacskán.

Na most egy hétig csak én fogok beszélni?:-)

Nagyon eltûntek az emberek mostanában.
Pedig ma lesz az Aftonblazsejen az ON klipjének premiere!

Ja, olvastam. Kár hogy nemtom megnézni:-(
De ez a Nox nagyon bejön nekem, megcsinálták, úgy ahogy kell. Korrekt. Remélem a klipet majd le lehet töltögetni.

Nahát, most látom, hogy már van is egy link azt meg lehet nézni:-)

Megvan valahol a szövege ennek a Noxnak?

Igen, meg. oké, visszafelé olvasok. mint mondtam, ezer éve nem voltam itt.

Ja és még azt akartam mondani, hogy ez a szám, mint mondták sokan, tényleg az a szám lehetne, ami durran. De valahogy mégse tudom elképzelni, hogy minden órában lenyomják a Danubiuson, vagy más hasonló országos rádióban:-/ Azért remélem mégis így lesz:-)

Mit szóltok ehhez a kliphez?

Sziasztok! Én is jelentkeztem Roxette-rajongónak! Jelen pillanatban én vagyok az elsõ és egyetlen / :( / gyöngyösi rajongó! Hm-hm Én még nem hallottam az ON-t, és már eléggé zavar ez az ügy, szóval ha be nem ájulok akkor letöltöm most. (Mer még nem jött meg a lóvém és az amúgyis másra kell!) Puszamusza mindenkinek és YO 7végét!

Nyihahuhááá!!! Szóval nem sikerült letöltenem az ON-ot sehonnan! Pedig próbáltam egy csomó helyen, azokon is amiket Pietro írt. :((( nekem annyi! Nem kaptam meg a Roxette-adagomat! :( Jajjjj :)

Hûha!!! Érdekes gondolat volt, hogy ilyen rajzfilmszerû legyen a klip. Sajna ez nekem már túl jó minõségû, úgyhogy minden 4-5 másodpercben kaptam egy képkockát. :(
Ilyen szaggatott lejátszás mellett nem igazán tudom értékelni a klipet, de Marie nagyon tetszett így rajzolva is! ;)
Remélem minél hamarabb le lehet tölteni majd valahonnan, hogy meg tudjam nézni normálisan is.
Amúgy nektek mi a véleményetek a kliprõl?

Persze, hogy le lehet tölteni a klipet!
http://www.roxette.median.ru/video/Opportunity%20Nox.avi (11 MB)

Greenalma, neked meg ménemengedi ez a szemét letölteni az Opportunity Nox-t?
Próbáld innen:
http://www.roxette.median.ru/mp3/Opportunity%20nox.mp3 (3.6 MB)

Én már csak azt nem értem, miért Annie Lennox van a videoklipben :-)))))

Köszi Pietro (ezt az orosz oldalt nem is ismertem), letöltöttem a klipet és megnéztem.
Háááááááát..... Amikor elõször néztem (amikor 4-5 másodpercenként csak egy képkockát láttam), akkor az volt a benyomásom, hogy valamilyen poénos, rajzfilmszerû klip lesz.
Nos, most hogy láttam rendesen, eléggé csalódott vagyok. Szerintem ötlettelen, összevissza mennek, átalakulnak ésatöbbi. Pedig a rajz ötlet nagyon jó volt, de nem igen tudtak mit kitalálni történetnek. Nem nagyon ír senki véleményt, nektek sem tetszik?
Egyébként Marie még egy kicsit hasonlít Marie-re, de Per szerintem egy kicsit sem.

Nézd, a klipet relatíve pillanatok alatt kellett elkészíteniük. Ez sikerült. Én örülök neki, hogy van.

Hali!
Na a klippet sikerült letölteni! Nekem bejön! :) Aranyos és megállja a helyét! Kellett egy ilyen klipp is! :) Amúgy Pietro, az mp3-at nem engedi még mindig letölteni, de nem baj, a klip megvan és majd egyszer megveszem Cd-n! :) Puszamusza

Haligali!

A klippet töltöm ezerrel, csak nem éppen jön úgy, ahogy szeretném (a Westel nem kényeztet minket túl nagy sebességgel), de ami késik az nem múlik. Röpke másfél óra és meglesz :-)))

Az ON szerintem nagyon király!!

Ja és eszembe jutot még egy érdekesség:

Van egy gyerekkori haverom, akivel évek óta nem találkoztam (kb 6 év), mivel kinten él szigetorszégban. Jöttem haza Pestrõl és pont egymás mellett kaptunk jegyet az IC-re. Beszélgettünk meg minden és mikor elkezdtem mesélni néki a koncert beli élményeket, azt mondta: “hát igen király, Roxette - How do you do!”

Most ez csak azé érdekes szerintem, mert egy nem Rox rajongónak általában nem a HDYD az elsõ szám ami az eszébe jut, hanem mondjuk az It must have been love, Listen to your heart, vagy a The look!

Nem de!?

Én csak most tudtam megnézni a klipet, mert tanfolyamon voltam csütörtöktõl, sikerült is összeszednem az okosságoko kívül egy alapos megfázást is. Nekem nagyon tetszik! Jópofa. Kedvencem, mikor Marie stoppol:-))) Per egyébként szentem se hasonlít magára. Elkérhették volna a rajzaimat az animációhoz, dehát mindegy. Örülök, hogy vannak és jók és KIRÁLY AZ ON!!!!
Persze, alig látok ki a náthától a fejembõl, de a kliptõl egybõl jobban lettem!

Örülök, hogy nektek tetszik, majd idõvel lehet, hogy nekem is tetszegetni fog. :)
Most hétvégén volt Svédországban rally vb futam, nézzétek meg az alábbi képet. Egy Roxettes Pözsó!
http://a324.g.akamai.net/f/324/3595/1h/www.rally-live.com/img/imgday/9.j...
Rox On! ;p

Szerintem rohadt jópofa az ON klipp!! Igaz, hogy semmi értelme (?), de nekem nagyon bejön :-)))

@Katuska: jobbulást!

Na végre most sikerült letölteni a ON-t! :) Köszi Pietro! :)))) Kircsi!!! (Ez a király szó becézve)
@Katuska: Én is jobbulást kívánon!
Puszamusza mindenkinek!

Nyihaha! :D Aki szereti a mûvészettörténetet és érdekli az a hely ott Svédországban ahol Marie: Sa lange det lyser mitemott klippje készült (Millesgarden) annak ajánlom a következõ oldalt:
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/modern/zitaneni/istok/h...
De ha valaki Roxette mp3-akat akar beszerezni annak pedig ezt:
http://www.grammy.ru/mp3/Roxette.songs
Puszamusza

Nem tudja valaki honnan tudnam letolteni a K-Otic -nak a Hold On My Heart cimu szamat amit Per komponalt? Koszi.

Annamari, Gery: megvan a prágai koncert felvétele! (hang) Egész jó minõség, csak nagyon behallatszik, hogy Gery végigénekli a programot, de ez nem igaz. Felteszem majd a RoxBytes-ra, úgyhogy letöltitek és nosztalgiázhattok!

Little Girl, Special Prague Edition:
http://roxette.cs.caltech.edu/worldwide/audio/live/praha%202001/CD2/03%2...

Enyhén improvizatív elõadásban :-)

erre kíváncsi vagyok:-)))) remélem, hallok még a náthától...

Hmm, ez a klipp télleg nagyon jó. Kár, hogy még nem láttam:-)) De rajta vagyok, szóval meglesz. Kíváncsi vagyok:-)

Szija Coyote:-)

Há-há! Ez a prágai kislány nem semmi! Az elsõ versszakot abszolút nem sikerült felismernem:-))))

Kedves Tévénézõ Gyerekek!
Tekintettel a magyarországi EMI mûködésére, eszembe jutott, hogy kicsit meg kéne rugdosni õket és el kellene mesélni, hogy a közeljövõben megjelenik egy Roxette-kislemez (majd egy TPH bónusz EPvel), amirõl a kritika igen elismerõen nyilatkozik, új Joyrideként emlegetik, meg ilyesmi. És mennyire jó lenne, ha a maxi és a lemez megjelenését némi promóció elõzné meg, így se lehet már nagyon találni TBH-t a polcokon, de ha még hirdetnék is, az talán kicsit jövedelmezõbb lenne... Arról nem is beszélve, hogy tökjó lenne hallani és látni reklámokat a televízióban és rádióban és nem külföldrõl megrendelni az EPs változatot kemény drága euróért, usadolcsiért, fontért plusz ptk, hanem támogatni a magyarországi dolgozókat, akik bérbõl élnek, méhga az EMItõl kapják is, bemenni az üzletbe és leszedni a DUPLA CDt a pócró’... Szóval, ha gondoljátok, írjatok nekik Ti is, több levélre talán meg is mozdulnak. Köszimöszi!

Ez nagyon jó ötlet!

De hova tûnt hirtelen mindenki?

Hát ettõl a kliptõl én egyáltalán nem estem hasra. Sõt, nagyon gáz. Stupid. Határozottan rontja a dal élvezeti értékét. Nem lett volna rossz az ötlet, de szerintem eléggé nagyon összecsapták, és szóval nekem egyáltalán nem teccik. Remélem másoknak igen:-/

Szerintem, jó, hogy egyáltalán van klip.

Hát ha ennyire voltak képesek, jobb lenne ha nem lenne.

Személy szerint én örülök, hogy van klip. Anélkül nem ér semmit, hogy kiadnak egy ilyen ütõs kislemezt. Az MTV meg a Viva adni fogja így is, ott messze elég ez a színvonal is.

Nem igaz ez a fórum nem szeret engem mert sose enged belépni!Én is regisztráltattam magam bár kis hazánk még 100 alatt van.Honnan szereztetek Almost unreal maxit?Én azt hittem hogy a HAND elõtt nem is jelent meg maxi.Tényleg lett volna 91 novemberben Rox koncert én nyertem is rá jegyet a Calypso rádióban aztán közölték hogy mégse lesz koncert és kaptam helyette egy Joyride bakelit lemezt!Jó mi?Bár mostmár értéként fogom fel nem sok mindenkinek van Rox bakelitlemeze a koncertre meg így is elmentem következõ évben!

@Jas: Ennél a klipnél sokkal szarabb klipjeik is vannak - jelzem, nem csak nekik. Majd meglátod, hogy sikere lesz. Legalábbis kishazánkon kívül tutira...
@kriszta: az eBay-en vettem az AU maxit. Lassan-lassan össze akarom gyûjteni mindet, ha lehet. Sajna The Look, DFS és Dangerous nagyon ritkán és drágán fordul elõ. Van más is, de ki kell fogni, hogy ócsóér lehessen megvenni (pl én a Rarities-t 4-5 dollárért vettem, de Pietro ha jól emlékszem 25ért, vagymi, bosszankodott is...). Idõnként elszállnak az árak, de legtöbbször pár dollárért meg lehet kapni egy-egy maxit, plusz 4-5 dollár ptk, ami ajánlott levélként érkezik.

sziasztok!
én is ezer éve voltam itt és annyi mindent akartam írni, de most semmi nem jut eszembe belõlük. pedig épületes dolgok lettek volna! :)

nekem se a számot, se a klipet nem akarja letölteni. az jön ki, hogy page can not be displayed. :(

na, csak letöltöttem ám! :)
este fogom meghallagatni, majd referálok!

b. adamsra van plusz két jelentkezõ.

@Gery: kivéve, ha az utolsó hírek szerint tojnak elkészülni márciusban az építkezéssel. SZINTE GONDOLTAM!!!

Bebaszna, ha április 23-ra se készülne el a Budapest Aréna (itt lesz a Bryan Adams koncert). Bár a jelek szerint minden esély megvan rá. Nembaj, a franciáknak úgyse kell kötbért fizetniük, nekünk meg majd beadják, hogy egy sokkal tutibb szerzõdést sikerült kicsikarni belõlük. A koncert meg majd a parkolóban lesz.

Bryan Adams honlapján azt írják, hogy még mindig megerõsítésre vár a koncert. Nem értem, egyszer már azt írták, hogy biztos a koncert.

ma reggel azt mondta a rádió, hogy lesz kötbér ha nincs kész idõre.

A kötbértõl még nem lesz kész idõre. Peeeersze, fizessenek, nem azt mondom, hogy ne (de a Jánosi majd elintézi, hogy ne kelljen nekik), csak legyemmá koncert is.
@Zoli: szentem azé nincs még megerõsítve, mert nincs egy hete, hogy kiderült, hogy nem fog elkészülni idõre az Aréna, emiatt most megy az aréna.
Szegény brájent se látjuk 55 éves kora elõtt errefele.

Voltatok az elözö koncertjén vagy 10 évvel ezelött?
(Mármint a Bryan-én.)

Én nem.

Nekem nem tetszik a klip, de ez egyéni vélemény, azért persze még ugyanúgy szeretem Marist meg Pert is, és remélem hogy sikeres lesz a klip. Engem leginkább egy Gorillaz bénaságra emlékeztet, lehet azért nem jött be. De nem kell aggódnom, se Vivám se MTVm, úgyhogy biztos nem nagyon fogom látni:-)

Nem voltam én sem. 15 évesen elég volt a Roxette-koncertért megküzdenem:-)))))

A klip valóban elég érdekes, de szerintem is jobb, hogy elkészült, hiszen így bõvül azon csatornák köre, amin keresztül eljut a zenekedvelõkhöz! ( ennél bonyolultabban nem is írhattam volna! :))
Jelen körülmények között talán ez volt az egyetlen megoldás, és annak ellenére, hogy lehettek volna kicsit kreatívabbak, nekem ez is tetszik! :)
És Jasmine-nal ellentétben én majd izzítom a videót a Vivára és az MTVre! ;) Igaz sajnos az ATAY-ra is hiába vártam....:(

Jut eszembe, EMI természetesen b****k válaszolni.

Az Öcsém mondta, hogy Mirigyék már készülnek a márc.-i megnyitóra és a valóság show-kat parodizálják majd ki

Èn láttam a Brájent, nem volt rossz, de a Roxette sokkal jobb.

Bryan részér?l a budapesti koncert + a többi kelet-európai koncert már hivatalosan be van jelentve és meg van hírdetve. Mi elmegyünk a környékieket is megnézni, így annyira nem érdekel, hogy itthon lesz-e vagy sem.

@Rain: Ezt sejtettem! :)) Hová mentek még?

Tudjuk, hogy be van jelentve, de az is hivatalosan be volt jelentve, hogy ilyenkorra már rég kész lett ovlna a Budapest Aréna, ’oszt mégse lett. De reméljük, hogy összekapják magukat, aztán düböröghet április 23-án a cucc ezerrel.

Másrészt én meg úgy vagyok vele, hogy igenis érdekel, hogy lesz-e itt koncert vagy sem. Évek óta alig-alig vetõdik el erre valaki, egy csomóan nagy ívben elkerülik Magyarországot, a szomszédos Ausztriában, ahol kevesebben laknak, meg több koncertet is adnak. Röhej, hogy küldöldre kell mennie az embernek egy jó koncertért.

@Katuska, te a régi maxikat milyen állapotban szoktad megszerezni? Nem szoktak karcosak, koszosak, esetleg ujjlenyomatosak lenni? Csak azért kérdezem, mert amiket én vettem, azok bizony egy kissé koszosak voltak, és a letakarításuk után egy kicsit karcosak lettek, pedig kifejezetten erre a célra kitalált eszközzel tettem a letakarításukat. Te mivel szoktad tisztítani a cd-ket?

@Pietro, a K&H Visa Internet kártyájánál a Safenet szolgáltatást külön kell megrendelni, vagy az automatikusan jár hozzá? Csak azért kérdezem, mert végre sikerült megértetnem magamat a banknál, hogy mit akarok, de most nézem a kártyaigénylõ papírt, és arra csak az van ráírva, hogy “K&H VISA Internet Card BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS”, nyoma sincs a Safenet-nek. Nyugtass meg, hogy nem szúrtam el! :)

@Tommy: eladótól függ, hogy milyen állapotban jönnek a CDk, maga a lemez és a papper belsõ eddig mindig tökéletes volt, legalábbis nagyjából, viszont a mûanyag tokok mocskosak és ragadnak, pláne ha pl több single jön eccerre és még a biztonság kedvéért össze is ragasztja celluxxal. Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni.
Khm... cédétisztítás... na ez nem erõsségem. Puha, nem szöszölõ ronggyal szoktam esetleg. Vagy van valakinek jobb ötlete?

A K&H Visa Internet kártya mobiltelefonos PIN-kód ellenõrzését a [email protected] csinálja. Ha kártyát igényelsz, a szolgáltatás értelemszerûen jár hozzá, anélkül nem tudnád használni a kártyát.

eszembe jutott valami amit írni akartam! :)
a februári playboy (zsanettes) lemezajánlójában ott figyel a roxette ballad hits korongja!
és a maximális öt nyuszit kapta, habár az újság szerint az elmúlt években a duó az elsüllyedés határán volt.

az uk top 20-nak egyébként nagyon örülök! de ez a midweek még nem a végsõ nem?

ebben a pillanatban derült ki, hogy lehet, hogy hiába töltöttem le a videót, ugyanis nem bírom elindítani!
csak a következõ üzenet ugrik be helyette: unsupported audio format and the needed codec is not installed on your system.
nincs ötlete valakinek mit kéne letölteni hozzá?

@Gery: kodek. Töltsd le ezt a kodekcsomagot, majd telepítsd!
http://www.nivelvirtual.net/nimo/Nimo50Build8beta.exe
Figyelj arra, hogy pontosan kövesd az utasításokat! Van benne 2 kodek, ami egymással inkompatíbilis, csak az egyiket tedd fel (vagy egyiket se, asszem az nem kell).

köszi! végül meg tudtam nézni tegnap este mert vendégségben voltunk és ott simán lejátszotta!
annyira nem gáz a klip csak kár, hogy ilyen rajzolt.
nem értem miért nem lehetett egy “peres” klipet forgatni mivel marie úgysem énekel a számban. olyat mint a wicf, anyone vagy stars voltak marieval.
egy-két pillanatra csak be tudták volna vágni valahogy õt is.

@Katuska! A tokokat nekem is mindig cserélni kell, iszonyú állapotban szoktak lenni. Volt már olyan tok is, amin Roxette-es matrica volt, azok még megvannak! :)
Én vettem kifejezetten cd-k tisztítására szánt kis korongot, amihez még valamilyen folyadék is van. Egész jó. Azokat az apró karcolásokat, amiket okoz a cd-n, azokat csak akkor lehet látni, ha úgy fordítod a cd-t, hogy a fény minél jobban megvilágítsa, szóval szinte jelentéktelen. Néha szoktam feltûnõen jó állapotban lévõ maxikkal találkozni, aminek el is kérik az árát. :(

@Pietro, az Opp.Nox klipje nincs fent valahol olyan minõségben, mint az ATAY volt?
Köszi, hogy megnyugtattál az internetes kártyával kapcsolatban. Má’ azt hittem, hogy elszúrtam. :)

Ja, el is felejtettem írni, hogy már én is regisztrált Roxette rajongó vagyok. Meg írtam az EMI-nak, kíváncsi vagyok, hogy fognak-e válaszolni.

@Gery, szerintem tök jól kitalálták ezt a “rajzfilmes” dolgot, csak kár, hogy nem találtak ki valamilyen poénos történetet.
Egyébként megkérdeztem a hugomat, neki is tetszik a klip, meg azt mondja, hogy “tök jó rajta a basszus”. :) Ezeknek a mai fiataloknak csak a basszus számít! Szörnyû! ;)

Khm-khm... Talán kimaradtam valamibõl? Honnan lehet letölteni a ATAY klippet??? Mert bevallom azt még nem is láttam. :(((( Írja meg plíz valaki! Thx!

Az ATAY-klipet már nem lehet letölteni, addig lehetett csak, amíg nem jelent meg a kislemez, amin rajta van a klip is.
Az ON klipjét még egyik tévécsatornának sem küldte meg az EMI (lehet, hogy új klipet csinálnak???), így egyelõre az van, amit az Aftonbladet kirakott (illetve annak feljavított változata).

Annamarie!Köszi a kérdést!Ha minden jól megy megünk Pozsonyba,Prágába és Bécsbe. Már rettentõen várom õket.

Na mit szóltok, végre nem esik a hó, hanem süt a napocsek!!! Nekem meg annyira, de annyira jó a kedvem, pedig hétfõ van és sok a munka is. Csak el ne rontsa valami... nincs kedvem sírni.

ne olvass expressent

Csak azt szeretném kérdezni, hogy az ON elsõ sorában, Per ezt énekli:

“Well, I liked you...”?
Mert vki leírta ide a szövegét, de az I like volt, és nem I liked.
De ugye liked van, jól hallom?

Amúgy jó kis dal ez! Egyfolytában ezt hallgatom, bár megmondom õszintén az elsõ hallgatásra nekem nem tetszett annyira, olyan gyerekesnek éreztem. De már tetszik!
Nekem a klip is bejön, pont olyan kis lüke mint a szám! :))

Biztos liked, mert végig múltidõben énekel abban a versszakban.

Amit idemásoltam, az csak egy kezdeteleges, a susogó-recsegõ rossz minõségû netes rádiófelvétel alapján, rajongók által leírt szöveg volt. nem kell készpénznek venni.

nem olvasok expressent, nincs idõm:-)

csak azért írtam, mert õk írnak olyan híreket, amitõl elmehet az ember kedve...

OK, köszi! Akkor liked marad nálam!

Lenne még 2 kérdésem:
1. Az ON maxin van multimédiás rész? Ha igen, akkor mi található rajta?

2. Hallottatok már a digimpro-ról? Nekem megvan a program, a kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan Rox szám, ami konvertálható a programra? (Pietro nyomja úgyis a választ! :)) )

Köszike!

Nincs multimédiás rész a CD-n. Csak a 3 szám (ON, FLAF live, Breathe demo) van rajta.

Nem tudom mi az a digimpro, soha nem hallottam még róla...

digimpro: digitális improvizáció
http://www.digimpro.com

Ha ezzel a programmal játszol le egy számot, akkor mindig másképp fogod hallani, soha nem fordulhat elõ két különbozõ mix. Elsõként Mo-on Ákos jött ki ilyen számmal (Alig hitted, Majom a ketrecben), nagyon cool!!!!!

Úgy látom, néha Bolyosné is begurul, de sose veszíti el a realitásérzékét. Imádom ezt a nõt!!! A legjobb!!!
Olvastátok a fõoldalt? Expressen viszont nem túl büszke magára, egy szó se esik a dologról...:-))))

Kérdezte valaki, hogy fenn van-e az Opportunity Nox klip jobb minõségben.

Nos, már igen: http://www.roxbytes.com
Video > Roxette > Music videos

3 különbözõ minõségben és formátumban van fenn, kinek melyik tetszik.

@appROX: lehet, hogy elkeserítõ, de valszeg ez egy olyan program, hogy képes adott formátumú audiofájlokat sávjaira bontani és összemixelni. Én sem ismerem. De valszeg nagyon speckó és nem lehet egy eccerû wma, vagy mp3, stb fáljt belenyomni, hogy szedje szét. Ákos ezeket a számait nem adta ki publikumnak mixversenyre véletlenül? Mert akkor azok olyan formátumban kerültek ki letölthetõségre... Egyébként én a magam részérõl beneveznék egy ON mix készítésre, ha meglennének a sávok külön. Szerintem jó alap!

Katuska: remix versenyre a Keresem az utamot adta ki, ez a két szám az Új törvény c. legutóbbi albumon van rajta, a digimpro progit meg rátette a multimédiára, és valóban úgy van ahogy mondtad, sávokra van szedve, tehát nem lehet minden számot ezzel lejátszani, csak amit elõtte megcsinálnak ilyenre.
Na mindegy, a lényeg, hogy nem tudunk ilyen Roxette számról. Pedig érdekes lenne!

Ó, szupi a Roxbytes, Pietro! :)))

Nekem válaszolt az EMI. Azt írták, hogy a Pop Hits sima, és bonusz cd-s változata is kapható lesz majd (1 jó pont :). Viszont a The Ballad Hits-re azt írták, hogy a bónusz cd-s már nem beszerezhetõ (1 rossz pont).

Nebassz, nem kell importálni a föld másik felérõl? Jééé...

Betojás! Mivan, felébredtek? El se hiszem...
Egyébként hová írtál nekik, mer az én levelemre 2 nap után visszajött egy válasz, hogy nem kézbesítette a mélerdémon, illetve 2 napig a kutya se olvasta el, így visszapattant. Elküldeném mégeccer, csakhogy tudatosuljon bennük a dolog.

Hát ez fergeteges! A Billy és a När Alla Vännerna Gatt Hem elsõ felvételét hallgatom, Per hangja olyan gyerekes még:-) Tegnap (3 hetes vámhivatali csücsülés után, felbontott borítékban) megkaptam Göteborgból a GT 20 éves jubileumára kiadott els EPs bónuszos CDit.
TERMÉSZETESEN van a bookletben egy lógó nyelvû Per kép, ez ki se maradhatna.

Sziasztok! greenalmának üzenem, hogy a mellesleg.hu-ról le lehet tölteni az ATAY klipjét... 16 másik Roxette klippel egyetemben. :)

Egész pontosan itt: http://www.mellesleg.hu/zene/clip.php?art=150

A Roxettet kb. az elsõ pun háború óta szeretem. Sõt nemcsak én, hanem az egész család.

Jó ez a kis fórumos csapat. Remélem, nem bánjátok, ha néha én is csatlakozom.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Edina

De nem ám! Üdv köztünk, jó hogy megint többen vagyunk!
Jó ez a pun háborús szöveg:-))))) Csak így tovább!

Köszi! :)

Na végre belinkelték az ATAY-klipet! Igaz, én töltöttem fel nekik még szeptemberben, erre megköszönik másnak... Na mindegy, az a lényeg, hogy fenn van!!!

Majd feltöltöm az Opportunity Nox klipet is, hátha belinkelik valamikor júniusban :-)

@Edina: jó Neked, hogy az egész családod szereti a Roxette-et. Az én családomban az apám utálja (megutáltattam vele), az anyám eltûri és csak öcsém szereti õket vmelyest (egy-két dal erejéig).

Nálunk nem volt választása a kedves famíliának, elkoboztam a zeneszolgáltató készülékeket és éjjel-nappal Roxette szólt. Egyébként szeretik, ha nem is annyira õrültek, mint én. Mosmegmá könnyen vagyok, azt hallgatok, amit akarok:-)))

Legalábbis nem zavarsz vele senkit, sõt! :-))))

Nálunk én “erõltettem rá” mindenkire. Mikor megnõsültem és elköltõztem otthonról, már hiányolták, sõt lopkodják a gyûjteményemet :-))

A Sláger Rádión általában mindig vminek az évfordulója alkalmából du. 3-kor 3 dalt adnak le egy elõadótól; tegnap a pekingi koncert tiszteletére leadták a SIMC-t, a LTYH-t, és a HDYD!-t. :-)))

Nálunk annyira szereti a család a Roxette-t, hogy apukám 50. születésnapjára megrendeltem Marie boxsetjét. Teljesen odáig volt a gyönyörûségtõl, azóta is azt hallgatja (illetve hallgatjuk). :)

Jó család lehet! És nagyon szép születésnapi ajándék.
Ha lesz a legközelebbi Roxette találkozó, elhozhatod az egész családot!

:))) Oké.

Nálunk a család idõsebb tagjai gyakorlatilag semmiféle könnyûzenét nem hallgatnak, öcsém kicsit ízlésficamos, maradunk ketten a nõvéremmel Roxerek:-) Persze én vagyok a fanatikusabb.

Ha már a találkozónál tartunk, lesz vmikor a közel jövõben?

Lassan aktuális lesz, nem? :)
Tavasszal összehozhatnánk valami jó kis bulit!!! :D

Legyen mondjuk május 3. Akkor úgyis Pesten vagyok:-)

Nem lenne rossz!

Az egy kicsit messze van még...
Mondjuk mindegy, mert az egyetértés mindig maximális, hogy legyen találkozó, csak sajnos magától sose lesz. De egyszer talán csak lesz mégis valahogy!

nem a valahogy a gond, hanem a valahol...

Igen, igen. déja vu érzésem van ettõl a témától:-)) Kibérelhetnénk egy szórakozóhelyet, és akkor meghívhatnánk Mariet és Pert is. Exkluzív zártkörû party lenne:-)

Ha összejött volna a lottó ötös, akkor ez lett volna az elsõ! :)

@Katuska, én az [email protected] címre írtam e-mailt, és idáig mind a kétszer válaszoltak.

én is, de visszapattant...

Jó reggelt Magyarország!:-)

Neked is, mizujs?
Kézzeljétek, megjött Ámérikábúl a The Lonely Boys CDm. Aszittem, má elveszett, vagy ember nem adta fel, de mégis! Jó, hogy van már eredeti:-)

Én az [email protected] címre írtam és a démon nem küldte vissza, de nem is válaszoltak rá.

@Katuska: honnan lett meg a The Lonely Boys?

@Zoli: Azt pláne visszaküldi a mélerdémon, mert az emi.hu az az ÉMI (Építésügyi Minõségellenõzõ Innovációs KHT regisztrált domainje...), az EMI lemezkiadóé meg az emimusic.hu. De ha nem küldi vissza, akkor meg bután nézhet a másik oldalon aki megkapta.
A TLB CD-t eBayen vettem, de majdnem pórul jártam, ugyanis figyelmetlenül nem néztem meg, hogy a muki csak az USAban szállít, mielõtt licitáltam. De mivel én voltam az egyetlen licitáló és írtam neki, hogy léccilécci, írt, hogy természetesen, okés, azonnal és naná, meg ilyesmi. Elküldte, bár nem ajánlva+légipostával (bár annak az árát kérte), 10 nap alatt ért ide. Na mindegy, még így is jól jártam. A CD meg tutijó állapotban van.

Sziasztok!
Edinának üzenem, hogy köszi a címet, már meg is néztem és majdha lesz idõm le is töltöm! Egyébként így magunk között elárulom, hogy én is Edina vagyok! :) Persze már ezt páran tudják! Szóval BOLDOG NÉVNAPOT kedves druszám! :)))
Még azt akartam írni, hogy nállunk is mindenki szereti valamilyen szinten a Roxette-et! Apum rendszeresen feljár a szobámba ellopkodni a Cd-imet és néha feltünik, hogy jééé apum meg Roxette-et hallgat a nappaliban....???? :))) Szóval ez van... Ily ragályos ez a muzsika.
A találkozóról annyit, hogy én is fullextrán benne vagyok ám!!!! Bármikor és bárhol Bp-en! :) Szupi lenne! Majd én elintézem, hogy Marie ott legyen, úgyis holnap jönnek hozzánk ebédre, majd szólok neki csak el ne felejtsem.... :))))))
Puszamusza mindenkinek és Yo mulatást a héten!

Köszi szépen, Neked is nagyon boldog névnapot!!! :)))

A családunkban a tesóm is régen nagy Roxette fan volt de már nem az és mindig cikiz,hogy én csak kötelességbõl vagyok még mindig rajongó.Anyukám is szereti õket (muszáj neki) fõleg a Marie által énekelt balladákat és a Stars a kedvence.Szerintem is tök jó lenne egy találkozó mert sajna senkit sem ismerek személyesen.Bár egyvalakit majdnem de valamiért mégsem.Ez kicsit kacifántos deaz illetõ talán tudja mire gondolok.

Fantasztikus a másolásvédett (másolásellenõrzött) Opportunity Nox single CD, a saját kis lejátszója 47 kpbs sebességgel játssza le a dalt, ez kábé a régi szalagos magnó perfekciója. De ha kikapcsolod a lejátszót, és bármely más, Gates bá’ oprencerén használatos progival indítod el, olyan gyönyörûen éejátssza magát, hogy öröm hallgatni; nomeg a belõle kreált MP3-at is. Ennyit a tudós lemezkiadóról:-))) Egyébként a CD szép, csillog, új és jó illatú, a borító most esett ki a nyomdából (holland import) és csoda, hogy már itthon is lehet kapni!

Kipróbáltam, minden gond nélkül át lehet írni a CD-t :-)
Hajrá EMI!

a benti gépemen már kicsit bajosabban megy a dolog, de mp3at gond nélkül tudtam írni belõle.
Viszont mondja már meg valaki, ha van a gépben egy CDRW-DVD, ami össze van kötve a hangkártyával, és egy CDROM, ami nincs, akkor a DVDben miért nem szól az ON és a CDben miért igen??? :-))))

A család jól viseli a Roxette-t, a kocsibaj uatzáskor szinte mindig az szól. Amúgy immunitásuk van a zenei dolgaimra, persze azt nem díjazzák, ha Björköt hallhatok, ezen kívül Apu már szólt (utazás közben), hogy ne Ákos legyen, mert szerinte egyformák a dalai. A Neotont, Konczot, LGT-t hagyományosan jól viselik.
Itt a tanszéken meg már megszokták...
Az Opportunity Nox cd-t még nem kerestem, de ebéd után irány a lemezbolt, bár nem tudom,érdemes-e beszerezni, letöltöttem az mp3-akat. Majd meglátom az árát. A VH1-en elég gyakran játszák “A Thing About You”-t, gyakrabban kellene rádiót hallgatnom (Láger, Danubius), hogy legyen élményanyagom, ott mennek-e az új nóták.
Múlt hét pénteken Pápateszéren az állomás irodájában kéregjegy-bevásárlás közben szólt a rádió (Láger Srádió), s a “Fading Like a Flower”, utána meg Ákos “Ilyenek voltunk” ment. Ott és akkor, az e héten péntektõl megszûnõ vasútállomáson annyira aktuális volt mind a két dal, azt hiszem, nem kell mondani, mit éreztem.

A Danubiusben szerintem 99% hogy nem fogod hallani a Noxot, ne is erõlködj. Ha mégis esetleg lejátsszák, akkor az max. egyszer fog elõfordulni, vagy fordult elõ, annak meg gyakorlatilag nulla az esélye, hogy pont elkapd:-)

Szerintem vedd meg a cédét. Lássa az EMI, hogy van rá igény.
http://e-bolt.pietroxette.com - itt meg tudod rendelni. Nekem is megvoltak már a számok két héttel ezelõtt, de ez nálam nem helyettesítheti az eredeti CD birtoklását.
Nem tudom, hogy a rádiók fogják-e játszani. Utánajárok, hogy az EMI egyáltalán kiküldte-e a promót.

Voltam az MCD-ben, itt Szegeden ez a legjobban ellátott zenebolt. A prospektus szerint Magyarországon március 5-én jelenik meg a maxi.
Megvárom, elrakják, szenvedjenek csak a diák-pedagógus kedvezményemmel. Addig marad a letöltött mp3.
A hazai rádióktól nem sokat várok és sem...

Üdv mindenkinek!
Edinák! Boldog névnapot nektek! A nõvérem is Edina, úgyhogy holnap fogom köszönteni!

Nálunk apukám szereti a Roxette-et, de csak miattam. Sokat kellett hallgatnia, ezért kénytelen volt megszeretni pár dalt. Amúgy Rolling Stones és Pink Floyd a kedvencei!
Anyukám Ákosra volt fogékonyabb, merthogy nálam a másik nagy kedvenc az bizony Ákos!

Természetesen benne vagyok én is egy találkozóban, nagyon kiváncsi vagyok rátok! :))

Tévedés, február 24-én jelent meg a maxi, nekem a hazai EMI által kiadott lemez ven meg. Ma voltunk a MediaMarktban, volt 6 vagy 7 darab belõle, jól szét is pakoltuk, jusson mindenhova, legyen feltûnõbb :-)

Úgy tudom, a szegedi Media Markt jó Roxette cuccokban, ott a megjelenés elõtt lehetett pl DVD-t is kapni. Szerintem ott nézd meg, valószínû van nekik.

Helló AppROX! nálam is a Ákos a favorit!!! (de nem a téentés..haha)

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok (vagy inkább kéréssel?).
Valamikor a tavasz folyamán Angers-ba kellene utaznom (ez Nantes mellett van, Észak-Nyugat Franciaország, Loire völgye). Az idõpont rugalmasan változtatható. Szóval ha valaki tud valami tuti jó lehetõségrõl, esetleg legalább részben hasonló cipõben jár (pl. Párizsba utazna), szóljon.

Más.

Tud valaki a www.neophone.hu - nál jobb feltételekkel külföldre (elsõsorban Franciaországba) telefonálni (50 ft/perc)?

appROX, köszi szépen! :)

Kedves Edinák! Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!

Köszi!!! :)

Pernek milyen jó füle van; Norah Jones 8 Grammyt nyert! :-)))

Én is minden Edinának boldog névnapot kívánok!

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner