The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

Jó napot MAGYARORSZÁG!!

15690 replies

HOME, SWEET HOME!!

Most mi legyen???

Én is ezt kérdeztem. Hú, basszus, biztos nem utálnak ám minket, csak három helyen gagyogunk valami értelmetlen nyelven...

Hamarosan világnyelv lesz a magyar és ezt mi fogjuk csinálni!! A világ minden országában kötelezõ lesz a magyar nyelv oktatása!

asszem én is!:)))

This seems to be an endless topic...!

Yeeeaaaaahhhhh, we, Hungarians seem to be endless fans:))) Cheers!

And in every forum you can find this topic... - whatever it is about! But I already start recognizing it...!

Olvastátok ezt a www.roxettenews.com oldalon...

According to the Austrian Roxette Page of EMI Roxette’s DVD “All Videos Ever Made And More ...” is out on November 5th! There will be 40 videos on it and most likely 1 documentary!

Yea yea yea, that’s the case. But TDR is the place we were “born”. So, mother came to see us again ;-)
*
A DVD-t meg már baromira várom!!!!

Nem gondoljátok komolyan, hogy ezentúl mindig 2 fórumot nézegessek meg 2 fórumba irogassak??? :,-( Itten nem is tudok iderakni egy sírós fejecskét:-((

Az új oldalukon (www.roxetteontour.com) lehet olvasni egy interjút

Hát igen! DVD jöhetne.
Ennek itt most nem annyira jó a kiképzése! A másik szimpibb, de ezittaz; bölcsõ:))
A Smiley-k mindenesetre hiányoznak.
Mámma lézen a turné legeslegelsõ koncertye. ójeeeeee Goodluck

I don’t have a clue what it means but.... Its getting OLD.... say something else

A www.roxettenews.com oldalon leírták, hogy mi a koncertprogram.

Nem igazán villognak az új dalokkal, már mint az utolsó két lemez dalaival.

jól látom, hogy mégis visszatér a társaság erre a fórumra?
én részemrõl teljes mellszélességgel támogatom az ötletet.
tényleg hülyeség több fórumba írogatni, és szerintem ez az, ahová különben is mindig feljönnénk a híreket meg a rajongók által nyitott újabb topicokat olvasgatni, szóval a legészszerûbb az lenne, ha itt folytatnánk.
én rosszul voltam a roxettenews.com discussion oldalától, a másikra amire idõközben átköltöztetek pedig már fel sem mentem.
elég lassú volt, átláthatatlan és túl nagy is. szerintem nincs kifejezetten szükség ilyen-olyan fejecskékre, jobb ez az egyszerûbb itt.
hát, akkor jó napot magyarország...újra!

Úgy néz ki, mégis inkább a másik fórumban van sokkal több hozzászólás....

hey all! I was at a strip club and one of the girls was Hungarian. I said Jo napot Magyarorszag
and she flipped! She was very curious about how I could speak Hungarian but I said it was a
secret. She let me feel her up in the back room after a private dance without complaint.True story.
Thanks you guys! :)

You’re welcome ;-)
A more or less exact pronunciation is: “Yo nah-pot, Madiarorsaag”

Sziasztok!
Mi van az Eszterrel, régóta nem hallottam róla......nem válaszol az e-mailjeimre??????
A MATAH kapható már itthon?

eszter eltünt, akárcsak te. de elõbb-utóbb mindenki elõkerül! :)

Eszternek nem akaródzik bejönni a kábeltévés internet. Technikai problémák.

Persze mégis miért jönne be az az oldal, amire a busszal kapcsolatos infókat írtam...
Eh, szóval, a legjobb ajánlatot a Volánbusz adta, háromezer valahányszáz forintból kijövünk fejenként. Nekik legalább normális buszaik vannak, tapasztalataik is vannak ilyen témában - és nem olyan rizikós, mint egy noname cég. Szerintem menjünk velük.

Menjünk, egyetértek veled!
Az indulás helyszíne ugye nem kérdéses már? Szerintem a buszon nagyon jó hangulat lesz, az a néhány óra úgyis hamar elszáll majd!

annmarie nagy lelkesedésében elfelejtette megírni, hogy úgy hallotta az osztrák határon jelenleg kb tíz órát kell várni minden busznak ami be akar lépni az országba.

talán ezért is jó a volán, mert azt ismerik, nem basztatnak majd minket annyira fegyverek, drogok meg terroristák után kutatva.

az út busszal, ha a határt leszámítjuk, akkor is legalább 4-5 óra. pietro ne feledd, hogy autóval voltunk kint 3 óra alatt, úgy, hogy mentünk 150-160-al. de a buszunk nem nagyon fog 100-120-nál jobban nyomulni.

szóval ezeket mind figyelembe kell venni az indulási idõ kijelölésekor. én változatlanul a reggelre szavazok.
de majd jövõ kedden prágában(!!!!) meglátjuk, hogy mennyivel elõbb mennek ki a népek.

Szerintem 12 elõtt teljesen fölösleges elindulni. De az indulás elõtt max érdeklõdünk a határhelyzetrõl... de komolyan, a franc akar mondjuk déltõl fél hétig a Stadthalle parkolójában ücsörögni.

Meg kellene kérdezni majd a sofõrtõl, hogy õ mit javasol.
Én inkább ülök a parkolóban - vagy a parkban -, minthogy ott ragadjunk a határon! Annál idegesítõbbet nem tudnék elképzelni, mint azt, hogy a szigorúbb ellenõrzés miatt maradjunk le a koncertrõl!!!
A 12 óra átlagos ellenõrzés mellett is szorosan kiszámított idõpont, fõleg ha nem mindenki Bp-en száll fel. Addig még változhat a helyzet, de szerintem is korábban kellene indulnunk!

NEKEM végülis mindegy, de pl Miskolcról, Debrecenbõl, Pécsrõl is fel kell másoknak érniük valahogy...

Akkor jelentkezzenek a miskolci, debreceni ... ’utasok’, hogy õk mit szeretnének!?
De miért ilyen nagy gond ez, végül is nem fogorvoshoz megyünk, hanem ROXETTE KONCERTre!

Jó, akkor szerintem legyen eldöntött tény, hoggy Volánbusszal megyünk. Aki szokott ide írkálni, az beleegyezett, aki meg nem volt képes az e-mailek és SMS-ek ellenére sem bekapcsolni a gépét, annak meg ez van. Felhívom a Volánbuszt és megkérdezem, hogy szerintük mikor lenne célszerû elindulni.

Halihó!
Már én is megírtam a másik fórumban, egyetértek a Volánbuszos balhéval. Egyébként tényleg jó lenne eldönteni, melyiken beszéljük meg, mert ugrálunk egyik fórumról a másikra.

A korai indulás és a délutáni között is van közbensõ, tehát akkor szerintem a miskolciak is fel tudnának jönni kényelmesebben. A magam részérõl én is szívesebben érnék oda elõbb, még ha várni is kell a kapunyitásra, hiszen azért ott is lesz elõtte tömeg és mi az elsõ sorban akartunk állni, nemde?

Apropó, kinek van kedve transzparenst csinálni rajtam kívül?

@Gery, Annmarie: remélem, jól érzitek majd magatokat a koncerten és sikerül némi közkinccsé tehetõ, maradandó emléket is szereznetek! :)))

Jelentkezem. Pécsi vagyok és legkorábban 9re ér fel Pestre vonatom. De annál elõbb tuti nem indulunk úgyse. Nem kéne ezen össszeveszni.

Na!
Most beszéltem a Volánbusszal ismét. Nagyon készségesek voltak. Megkérdeztem, hogy mennyit kell várni a határon. Modnták, hogy a járatos busznak nem kell várni a határon, de amúgy sem vészes a buszoknak a várakozás. A járatos busz úgy kinn van Bécsben 3 óra alatt, hogy közben vannak megállói. Azt mondtam neki, hogy nekünk legkésõbb 6-ra kellene ott lenni, mondta a nõ, hogy “óóóó, hát a dél az bõven elég, de nyugodtan indulhatnak egykor is”. Azt is mondta, hogy ha akarjuk, szerez nekünk egy “Budapest - Bécs” táblát, és akkor a határon azt fogják hinni, hogy menetrend szerinti járat vagyunk és nem kell várni.
Az utazás várható ÖSSZKÖLTSÉGE 150 000 forint. Nem kell most rögtön elõleget fizetni, de mivel még nem volt velünk dolguk, az utazás elõtt kell kifizetni a pénzt.
Ezért jó lenne hamarosan elkezdeni összeszedni a pénzt. Felmerült az is, hogy amennyiben van rá igény, Gyõrben is fel lehessen szállni. Igazság szerint én nem akarok ezzel sz@rozni, hogy most akkor hány forintot fizet az, aki Gyõrben száll fel...
A Budapest - Bécs - Budapest út 3500 HUF fejenként. (Ha nem lép vissza senki az utolsó pillanatban). Erre talán érdemes egy picit rászámolni (mittomén többet megyünk mint 550 km), így szerintem 4000 Ft lenne a reális, a többit meg majd elosztjuk.

Javaslatokat kérek arra, hogy mikor és hogy szedjük össze a pénzt minél hamarabb.

szerintem a találkával várjuk meg amíg mi hazajövünk prágából, mert akkor egy füst alatt élménybeszámolót is tarthatunk.:) plusz közkinccsé tesszük aaa....mit is annmarie?

szóval mondjuk 12-e pétek, vagy következõ hét 19-e. de lehet szombat is. szerintem úgyis pesten találkozunk, tehát a vidékiek mondják meg, hogy péntek vagy szombat a jobb nekik.

megint eszternél?

még annyi, hogy én nem akarok itt erõszakoskodni, de én anno a kisstadionban a joyride koncertre du 4-kor már ott voltam, hogy az elsõ sorban állhassak. ott paszíroztak órákig a kerítéshez, de megcsináltam - tényleg az elsõ sorban álltam.
és én most is ott akarok! szóval
változatlanul korábbi indulást javaslok. ha meg kurvára pangás van mire odaérünk és nincs senki a kapukban majd videózunk a buszban. nem hiszem, hogy ne bírnánk elütni az idõt!

What Does...
Jo napot MAGYARORSZAG!!
...Mean...
It’s Annoying!!

Hey, what the hell do you think you are? And is it what you call “more mature”. Ya seem to be a bit ridiculous.
Anyway, on the old TDR there’s been another thread about the meaning of Jó napot, Magyarország. Many people translated it to their own languages, they were all very nice.
But probably you’ve been too busy fighting...

Nagyon sok szeretettel üdvözöllek újból benneteket!!! Nem vesztem el, csak... biztos magyarázkodom, a lényeg hogy megvagyok (Jasmine-nak köszönjétek meg), és nekem bárhol bármikor megfelel egy kis összejövetel. Ha maholnap nem adnék hírt magamról, egy SMS jól jönne, hogy pontosan mikor és hol. Fura dolog, de jóbban érzem magam, ha nektek írhatok, tényleg qrvára hiányoztatok! (“Biztonság, luxus, kényelem...”)

Csá! Majd küldök egy e-mailt és SMS-t a fizetési részletekkel - amire tessenek válaszolni is!

olvastátok, hogy nem fogynak a jegyek az osztrák koncertekre? csak nehogy elmaradjanak! :(

(gondoltam keltek egy kis pánikot! :))

szia dzsotu!
téged mi gátol meg abbban, hogy jelentkezz?

Gery: legalább biztosan lesz hely az elsõ sorban! Nekem feltétlenül ott kell lennem, ha már a bp-i koncerten csak ülõhelyen lehetett tombolnom!

Hali!
A kábeltévések még mindig szarakodnak, talán holnap... de addig is becsüccsentem törzskávézómba, ahonnan ingyen lehet netezni... mert már annyira hiányoztatok!!! :-)))))
Pláne amikor megtudtam Pietro révén, hogy van újra TDR... bár ezek a színek... no majd megszokom.

Ja. Buli/összejövetel lehet megint nálam. Nekem a 14-e egész biztosan nem jó, de hát az úgyis egy vasárnap. A többi nap jónak tûnik, úgyhogy csak egyeztetnünk kell.

Ezek szerint a buszban sikerült megegyeznünk, az indulást meg majd megbeszéljünk Eszternél az összejövetelen. Nem jó így?

Mit szólnátok mondjuk október 13, szombathoz? Akkor még egészen frissek lesznek a prágai élmények...és szivesen közkinccsé is tesszük õket!!!

Jasminenak köszönjük, hogy Dzsotu ismét köztünk van, ha csak egyetlen üzenet erejéig is..!
Tényleg Jasmine, miért is olyan fontos neked az a lángossütõ?

De hülye vagyok. Elfelejettem mit akartam írni.

Nekem süti az október 13. Viszont a zsét addig össze kellene szedni. Ha végre lesz pár perc idõm, akkor írok midnenkinek egy e-mailt a fizetési infóval. Átnyomjátok bankszámlára, én meg átutalom a Volánbusznak. Az átutalás végsõ határideje olyan 1 hét körül legyen.

Amúgy banyek, élményeim neekm is vannak - a tegnap esti koncertet hallgatom!
(Bibibí.)

Amint meglesz az egész neten, ti is letölthetitek!

Miért nem a hosszú hétvégén találkozunk?

Az nekem biztos nem jó - de úgysem fogunk olyan idõpontot találni, ami mindenkinek megfelel.

Eszter! Úgy örülünk neked!

Nekem jó az átutalás, és jó lenne bármelyik péntek-szombat. Mert jó lenne találkozni is.

Pietro: Te mázlista!

Gery!
Hogyhogy tudtatok jegyet szerezni Prágába? Amúgy Innsbruckba jöttök végülis?

Nekem nics idom talalkozni. Az atutalasrol persze lehet szo, foleg a mint lesz penzem :-)

Az a október 13 tuti jól hangzik buliidõpontnak.

helloka!
AnnMarie: azért fontos nekem a lángossütõ, mert egyesek azt képzelik, hogy azért már nyáron ezzel foglalkoztam, már élni sem bírok nélküle:-)))) Megbeszéltük, hogy sütök lángost, ha lesz lángossütõ:-))))

Na de félre a tréfával.
Jó lenne megint találkozni, de sajnos nekem sehogysem jön össze.

A koncertet már nagyon nagyon várom. El se tudom képzelni magam máshol mint az elsõ sorban. Úgyhogy vállalom a sokórás kerítéshezpasszírozást meg bármit. Pedig tömegiszonyom van:-((

Have a nice day!

helloo mindenkinek. ;en PL Miskolcrol megyek Becsbe meg egy emberrel. vonattal , ugy néz ki..

van itt valaki Miskolcrol vagy Debrecenböl?????????

Én ha jól emlékszem, küldem valakinek jegyet Miskolcra. De lehet, hogy nem.

rain!
prágába úgy szereztünk jegyet, hogy rákattintottunk a tourschedule (roxettenews.com) linkre és a prágai koncerthez jegyet árusító cseh cégtõl megrendeltük neten.
már nem küldték el idõ hiányában, de küldtek egy elismervényt emailen és azt majd ott lobogtatom. de azt írták , hogy személyi igazolvány ellenében is átvehetõek. este fél kilencig nyitva vannak.
innsbruckba végül nem vettünk jegyet, mert féltünk, hogy nem érünk másnap idõben bécsbe és lemaradunk a nagyobb buliról. meg akkor a buszban sem lehettünk volna ott.
de most úgy tûnik az innsbrucki koncert elmarad. (már megint pánikot keltek)
nem, ezt most nem én találtam ki, hanem az osztrák fanclub vezetõje írta a room service tour rovatba.

jasmin, csarmi!
ez azt jelenti, hogy ti semmiképpen nem jöttök sehová semikor?

hú, jasmine nevét elba**tam! helyesen így van JASMINE :)

Hali, otthonról netezek, végre... amíg mûködik, mert az elõbb már bedöglött.

Az okt. 13. nekem is jó, várok mindenkit szeretettel, az utat talán még tudjátok...

Ja, Katuska: én is csinálni szívesen transzparens!!!

Akkor 13-án találkozunk? Köszi Eszter! A transzparenst közös erõvel is összehozhatnánk...
Jasmine, te tényleg nem tudsz jönni?

Transzparens ügyben akkor meg kéne beszélni, hogy milyen legyen és mi kell hozzá. Szerintem lepedõ-szerût kéne csinálni, mert azt a legkönnyebb bevinni. Ehhez kell: lepedõ, vmilyen festék vagy mi... meg nem is tudom... mit írjunk rá?
Javaslatom: “Jó napot Magyarország!”

Zúzhattok letölteni a koncertet.

www.roxbytes.com
Mi más :-)

Pietro: imádunk!!!! Nekem most csorog lefelé!
Tegnap annyi dolgom volt, hogy nem bírtam feljönni. Shit!
Na akokr most ez a 13-a tuti legyen? Megcsinálhatnánk a transzpit akkor is, persze csak ha kedvetek van! Izenjetek, hogy mi legyen!

Nagyon tuti!!!! És milyen gyorsan lejött, így délelõtt 10-kor!

Azért figyelitek:
www.emimusic.hu

Egybõl fel is hívtam õket, a következõ információt szereztem tõlük be:

MATAH maxi megjelése: október 17.
Tracklist:
-Single Version
-Active Dance Remix
-Shooting Star Treatment
-Tits & Ass Demo
-Real Sugar video

Roxette DVD:
-hát, errõl mi nem hallottunk

Stars REMIX maxi
-több emberrel beszéltem, aki ezt a maxit hajkurássza. Azt mondták, van, de magánszemélyeknek nem árusítanak közvetenül, ezért menjünk be egy CD-boltba, akik megrendelik nekünk tõlük

Szép!
A Stars Remix viszont engem is érdekelne.
Miért nem lehet a netrõl megrendelni? Köcsögök...

Rákerestem; Pertõl bent vanaz archívumban a Scener és a Per Gessle, A GT-tõl pedig A Heartland és a GT-Samtliga Hits
Érdekes, valószínû ezt is meg lehet rendelni.

Ezekre én is rákerestem :-))))

Helloka. Nagyon szomorú vagyok, csináltok egy tökjó bulit, transzparensfestés meg minden, én meg lemaradok róla. Nem akarok:-( Brühühühü
Meglátom mit tehetek az ügy érdekében.

Gyere fel.

Kifizeted az utamat?

Jasmine: összedobjuk! Ha csak ezen múlik!

Ehh ha csak ezen múlna. De télleg köszi arik vagytok:-) Meglátjuk mi lesz.

figyeljetek!

vírusos a gépem!

ha bármilyen e-mailt kaptok tõlem (jancsó gergö) a napokban töröljétek megnyitás nélkül!

Gery!
Én kaptam tõled tegnap, de nem jelzett semmit. Angol nyelvû volt és 3 melléklet volt mellé; egy .com, egy .gif és egy .doc kiterjesztésû

Az lehetett?

Bár az az igazság, hogy Notes-ban levelezek és az általános mailes vírusokat nem “kapom el”, mivel azok ált csak Outlookban érvéyesülnek. Namost nem tudom, de azóta volt a gép újra indítva is és semmi baja. Egyelõre....

Gery, kell vírusírtó? Szólj, ha igen!

Sziasztok!
Ha valaki (vagy valakik) szívesen jönne (jönnének) Budapestrõl / Gyõrbõl autóval a koncertre Bécsbe, akkor lépjen kapcsolatba velem! Nincs kedvem egyedül kiutazni.
Emellett azért még megkérdezem a fórum rendszeres látogatóit is, hogy a szervezett buszban van-e még hely? Esetleg beneveznék én is (ha a 29 évemmel nem lógok ki a társaságból, és van még valaki, aki nem az elsõ sorban akar nyomulni, hanem jó neki kényelmesebben hátrébb is).

Sajnos vírus ügyben csatlakoznom kell Geryhez, szerintem megfertõztük egymást...
Pietro, milyen vírusirtót tudsz?

Tomsi: Szerintem jöhetnél velünk a busszal, az életkor nem akadály! (Pietro tudja, hogy beférsz-e még) Arról pedig mindenki saját maga dönt, hogy hol szeretne állni.

Ki jön a buliba? Jó lenne tudni, hogy hányan leszünk. Ez már jövõ szombat! Lassan készülni kell, ráadásul én csak csütörtöktõl leszek itthon. Holnap még vagyok, de ha bármi fontos infó van, azt csak csütörtökön fogom tudni elolvasni, így kalkuláljatok...
És azt tudja még valaki, hogy hányat kell még aludni??!!!

Újabb kérdés: nekem továbbra sincs videóm, viszont pl. Zoli hozna egy kazit. Tud valaki lejátszót hozni?

katuska!
igen, az a vírusom volt! a kis szemét!
azt játszotta , hogy a fõiskolai évek alatt megírt és elmentett házidolgozatokból kiemelt részleteket és találomra elküldte embereknek.
tegnap ki lett irtva, de állítólag nem fertõzött, mert nagy multicégekhez is sikerült küldenem ahol ismerõsök, haverok dolgoznak és nem bántotta a rendszereiket.
csak gáz volt, hogy félóránként jelzett valaki, hogy mit küldözgetek hülyeségeket.

eszter!
én megyek szombaton az biztos! de szerintem nem leszünk sokan, mert most valahogy kevesebben vagyunk ezeken a fórumokon mint korábban. dzsotu mondjuk feltûnt egy pillanatra, de hol van mondjuk “a gergö”?
persze nem azért mert videót kéne hozni a buliba! :)

...ja, pietrot meg kezdjétek dicsérni, hogy legalább érezze már mennyire értékeljük, hogy mindent õ csinál! :)

ISTEN VAGY PIETRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe, a jó öreg Sircam W32 vírus... Én volt, hogy annyi ilyen vírusos e-mailt kaptam, hogy nem tudtam olyan gyorsan törölni, mint amilyen gyorsan kaptam õket. Szerencsére engem nem fertõzõtt meg, ha a következõkben ti sem szeretnétek vírust, akkor a következõkre nagyon figyeljetek:
-ha ismeretlen embertõl csatolt fájlt kaptok, akkor soha, de soha ne nyissátok meg
-ha ismerõs küld csatolt fájlt, az is lehet, hogy vírusos, ezért csak akkor nyisd meg, ha õ kifejezetten kéri, hogy nézd meg a csatolmányt
-ha teheted, ne használj pop3-as levelezõprogramot (Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, stb.). Ha mégis ragaszkodsz ehhez, mindeknéppen használj a bejövõ- és kimenõ levelek ellenõrzésére alkalmas, a levelezõprogramba beépülõ vírusellenõrzõt (Norton Antivirus 2000 vagy újabb)
-ilyen vírusírtó híján használj webes levelezõprogramot - ha a te géped vírusos is, így legalább mást nem fertõzöl meg. Tipp: www.mailbox.hu
-ha gyakran internetezel, legalább hetente ellenõrizd le a gépedet egy megfelelõen frissített vírusinformációs adatbázissal rendelkezõ vírusírtóval (szintén a Norton AV-t tudom ajánlani)

Aki a Geryhez hasonló vírussal találkozott (kapott egy olyan e-mailt, aminek a szövege az volt, hogy “Hey, how are you? I’m sending this to have your advice, thanks”, az töltse le a direkt ennek a vírusnak a kiírtására (ez szép magyar mondat volt) készített programot a
http://www.origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/data/sircamclean_eng.html
címrõl. (Összesen 259 kB.)

végigböngésztem azokat a roxette web.site-okat, ahol már voltunk, vagy én szoktam látogatni és rájöttem, hogy a daily roxette örök és verhetetlen!!!!

de azért egy infó a roxettenews.com-ról, annak aki még nem olvasta:

freiburgtól már a real sugar is ott lesz a setlist-ben! szóval bécsben már hallhatjuk, mi prágában sajna még nem.

Ezt elbasztam. Természetesen nem azt akartam írni, hogy Geryhez hasonló vírus, hanem GeryÉhez hasonló vírus. Bocsesz ;-)

geryhez hasonló vírus..???
mármint én mint vírus??
na tessék, ezt kapom a hízelgõ szavaimért!

fú pietro! megelõztél!!! pedig már éppen megsértõdtem!

valami miatt nem írta ki az új üzenetem.....
szóval, csak annyi, hogy pietro még idejében feleszmélt! természetesen szerencséjére! :)

...de, mégis kiírta.
úgy látszik csak lassabban megy szegénynek. lehet, hogy megint túlterheljük?

pont a sleeping in my car-t hallgatom, ha valakit érdekel!

Csak így tovább.
Én is észrevettem, hogy sikeresen mindig elkerültük egymást, mármint itt a fórumon. Néha nekem is csinálja azt, hogy nem jeleníti meg az üzenetet, ilyenkor ki kell adni egy frissítést az oldalra és máris ott a szöveg.

Sziasztok!

Valaki kérdezte, hogy egyáltalán nem érek-e rá találkozni. Nos, nem nagyon. Sajnos különösen a hétvégéim foglaltak. Jövõ hétvégén haza kellen mennem, mert szegény anyukám már két hete nem látott. Egyébként meg diplomamunkát valamint TDK-t írok, szóval húzós. Nem mondom, hogy nem mennék el szívesen, úgyhogy még meggondolom. Pesten tanulok, szóval ez nekem nem akadály. Mellesleg úgy néz ki, hétköznap nekem jobb lenne.
Jázmin: ha sokba kerül az utazásod, igazán összedobhatjuk neked. Igazán megér annyit, hogy veled találkozhassunk :-)
Vírus: szoktam kapni ilyen leveleket, hogy lehet ezt elkerülni? Persze nem hiszem, hogy megkapom, mert gondolom a UNIX immunis rá. Mondjuk a barátnõm is kapja, neki meg Outlook Express-e van. Csak akkor kaphatom el, ha kinyitom a fájlt?

Az e-mailben terjedõ vírusok 99%-a csatolmányokon keresztül terjed. De Unix alatt szerintem nem kell aggódnod.

A hétköznap szerintem halott ötlet, sokan dolgoznak, aki meg vidéken lakik nem tud feljönni.

A szombat DÉLUTÁN jó lenne nektek?

A videót azért kér(dez)tem, mert megvan “Live In Budapest - 1992. július 8.” c. videokazetta. Persze csak kalóz-verzió, amatõr felvétel; és ebbõl kifolyólag a kép minõség hagy némi kívánni valót maga után (de azért több mint a semmi), de hang elfogadható, de mind ezektõl eltekintve élvezhetõ.

Hú, ezt vétek lenne kihagyni! De ha nem lesz videó, akkor max a buszon megnézzük.

Hello, hello. Igazán kedvesek vagytok, hogy ennyire hiányzom nektek! És ennyire látni akartok! Hehe:-) Ha minden jól megy, láthattok is! Ne aggódjatok, mindent megoldok.
Lehet hogy nekem is van vírusom, de amíg nem csinál nagy bajt addig nem zavar. Bár... nem is tudom.
Na mit akartam mondani még? Ehh, ki tudja már! :-))

jahh, a szombat DÉLUTÁN jó nekem.

hú! live in budapest???
ezt meg honnan sikerült megszerezni??
videót én viszek ha kell.
de ez a DÉLUTÁN azt akarja jelenteni, hogy ez nem olyan egész estés cucc lesz mint múltkor?

Száááááázadik üzenet :-)))))

Bennem merült fel az ötlet, hogy lehetne inkább délután, azaz nem hajnalig tartó.

A szüleim vették a PeCsá-ban a bolhapiacon vmelyik szülinapomra 1-2 évvel a koncert után.

No akkor mindenkinek jó készülõdést a bulira, én holnap reggel el (bocsánat, ma reggel...) utazom. Legyetek jók addig is.
Ha öten leszünk, akkor is jó lesz a buli, nem igaz?

Most kaptam meg a Folio CD posta katalóguást (jó, már a héten megkaptam, csak most néztem meg), náluk már lehet kapni a Milk And Toast And Honey-t. Valószínûleg import, mert 2150 Ft. Én inkább megvárom az október 17-ét.

Viszont láttam egy nagyon súlyos dolgot is benne:
MegaHits ’99 - Super Pop Party - Világsikerek magyarul ’99
6. Álmomban jársz
Roxette ” Wish I Could Fly” feldolg.
Ebbe bele sem merek gondolni, hogy micsoda katasztrófa lehet magyarul a WICF. Lehet, hogy poénból meg kellene rendelni, a 14 számos CD összesen 1700 Ft (melyen olyan bomba dalok hallhatók még, mint az “Elmehetsz” (Strong Enough/Cher) vagy az “Elnémult dal” (Erasre-Rewind/Cardigans - ezt hogy sikerült így lefordítani?)), esetleg a “Búcsú után” (Cher/Believe). Én komolyan azt hittem, hogy utoljára kb 94 tájékán próbálkoztak ilyesmivel (a legendás Supra Hits kazetták), de úgy látszik, mostanában is csinálnak ilyen szarokat. Már várom a Tej és kenyér és méz feldologzást ;-)

tök jó volt a bridge!
én beleírtam az sms-embe, hogy megyek a keddi prágai koncertre és ezért nagyon szeretném hallani õket, és a faszi a rádióban ezt úgy értelmezte, hogy “biztos nagyon sokan mennek”!

csak nem tudom miért ragaszkodnak mindig a joyride-hoz, it must have been love-hoz, vagy máskor a how do you do-hoz, az új számokat meg nem nyomják.

Azért ragaszkodnak a Joyride-TCOTH-IMHBL trióhoz, mert az EMI bassza nekik elküldeni az újabb számokat. Ennyi.

Jegyeket lehet nyerni az osztrák koncertkre a Krone Hit R@dio honlapján (www.krone.at).

De má’ van!

Szerintem is jó ötlet, ha nem délelöttig tart a buli.
Eszternek még ugyan az az otthoni telefonszáma, hogy fel tudjam hívni?

Hello Folks! (ez olyan aranyos)
Én is benevezek a bulira! Budapesti koncert videon? Nagyon teccik! Szép emlékek tolulnak felfelé!
Mennyi minden történt itt a hétvégén!!!

Olvastátok, hogy 11-én, az ARD mûsorán lesz egy charity show, és a Rox is fog játszani?
Videosok, fel tudjátok venni?

Melyik az az ARD? Az, amelyiknek egy kis egyes van valamelyik sarkában (ami kicsit hasonlít a Pro7-hez)? Nekünk otthon ZDF van csak, de azon egy csomószor szokott lenni ez az 1-es logós izé is.

Hahó srácok!

Hamarosan útra kelünk a csodálatos Prága felé, egy még csodálatosabb Roxette koncert reményében!
Holnap este gondoljatok majd ránk...!!!

Üdv mindenkinek, szombaton Eszternél találkozunk!

Jó utat - és jó szórakozást! Vonattal mentek vagy kocsival?

Nem tom, olvassátok-e még, de nagyon jó utat és mégjobb szórakozást és vigyázzatok magatokra!!! És puszi az együttesnek (pláne:))
Pietro: az ARD asszem az az adó, amit kérdezel.
Nálunk elvileg lehet fogni, de nincs videjóm...

Csak nagyon lecsúsztunk...

Valóban, csúszunk lefelé, vészesen!

Gery és Annmarie már biztosan nagyon izgatottak a mai koncert miatt!!!

Mondtátok, hogy elõbb-utóbb mindenki elõkerül. Hát itt vagyok én is, már az idejét sem tudom, mikor írtam a fórumba utoljára.
Persze le vagyok maradva az eseményekrõl rendesen: volna még hely a buszon számomra is? Feltéve persze, hogy addig sikerül jegyet szereznem, márpedig most pénzhiányban is szenvedek...
No mindegy, ha valamelyikõtök mégse akarna jönni, hozzám fordulhat a jeggyel... ;-)

Egyébként hogyhogy ekkora rajongóknak nincs meg a budapesti koncert kalózfelvételen? A régi klubban lehetett hozzájutni, emlékszem, ki kellett menni érte Káposztásmegyerre, ott becsöngetni egy ismeretlen lakásba, ahol egy ismeretlen apuka odaadta a kazettát... Mit mondjak, izgalmas és romantikus idõszak volt az.

Lehet, hogy agyoncsaptak volna otthon, ha kitalálom, hogy menjen ki a családból valaki Káposztásmegyerre egy kazettáért... Egyébként én spec nem voltam klubtag, nem is tudtam ,hogy létezik... De a koncerten ott voltam és sosem felejtem el! Jó lesz most visszanézni!

Hölgyek, Urak!
Jó lenne kitalálni, mit vigyünk szombaton a bulira, és hogy mikor legyen gyülekezõ...
Jasmine, ha jössz, esetleg süthetnél lángost, ha már a buszban nem lehet...:)))

Szombat délután 2 óra?

nekem nyóc... vagyis OK

Nekem is jó

Többekben felmerült már az ötlet, hogy süssek lángost! Csak az a probléma, hogy mivel nem gyakoroltam nyár óta, elfelejtettem hogy kell! Bocsi:-)
Két óra jó nekem, de ez úgyis attól függ mikorra érek föl a vonattal. És este hatkor legkésõbb le kell lépnem, mert 7kor megy a vonatom:-( (Ez is milyen mûsor, pont szombaton nem megy 7.45kor.)

Tudjátok, hogy már csak 24 egész nap sincs hátra a koncertig? Milyen közel van, és milyen távolinak tûnt, amikor 100 fölött számoltunk!!!

Can´t understand any words! But this topic has to be on Top again! :o)

Seems like you have lot of fun here!

I’m afraid you’d need to learn Hungarian to understand what’s goin’ on here.

And yea, we have a LOT of fun here!

Where should I learn it? You have to teach me! :o)

23 napocska!!!

megint csúszunk lefelé...

Beleugatok én is... Egyébként volt anno egy dokumentumfilm a TV-ben, valami olyasmi, hogy Budapest egy angol szemével. Na õ mondta azt, hogy a magyar nyelv legközelebbi közismert rokona a finn, de az is olyan távol áll tõle, mint a szintén rokon perzsa az angoltól...
Szerintem biztos “muris” lehet egy külföldinek magyar hablatyot hallgatni, de nem úgy vicces, mint a szláv “brigyi-bragya-brugyacsek”, hanem mondjuk úgy, mintha egy UFO-t hallana beszélni...
Gyerekek... Nem voltam én egy kicsit off-topic? ;-)

Hajrá Roxette!

A K&H-tól kapott információk szerint a befizetés e következõképpen áll:
-Pintér Béla (2 db)
-Dúl Zoltán
-Treer Annamária
-Felkai Mariann (2 db)
-Farkas Gábor
-Takács Szabolcs (2 db)
-Treer Magdolna
-Kovács Magdolna

Illetve ma befizetett még valaki egy bankfiókban pénzt, kérem, aki így fizette, az hívjon fel és mondja meg, hogy melyik bankfiókban történt a befizetés, hogy azonosítani tudjam.

A többiek meg csípkedjék magukat ;-)))))

Én csak ma tudom befizetni, hatig dolgozom és talán ma sikerült kilógni valamelyik bankba. Baromi sok munka van, de csipkedem magam.
Vagy odaadhatom kp szombaton

A szombattal az a gond, hoggy az csak nekem lenne pluszmunka, mert akkor nekem kellene elmennem egy bankfiókba, hogy betegyem a pénzt.
Légyszi átutalással fizessetek.

ok

Többiek eltûntek?

nem tûntünk el

Én is itt vagyok, sõt, megyek szombaton Eszterhez.
Pietro : ha minden jól megy, holnap átutalom a pénzt, ha nem annyira jól, akkor holnapután.

Ezredes Úr, szolgálatra jelentkezem!!! :)))

képzeljétek, mostan lett vége a dolgozói értekezletnek és kiderült, hogy nov 1-tõl ingyé lesz a BKV bérletünk. Meg még egy csomó minden más is és most örülök.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na mostmár lassan húzok haza, két hete mindennap 8 körül érek haza...

Sziasztok!

A két szerencsés rajongó újra köztetek!
Utólag is köszönjük a jó kívánságokat, szerencsére minden a lehetõ legjobban alakult!
Hogy milyen volt a koncert? Egyszerûen leírhatatlan, nehéz szavakba önteni....Számomra minden tökéletes volt... a lehetõ legjobb helyen álltunk, alig egy karnyújtásnyira tõlük...(de errõl majd személyesen!) Marie szebb volt, mint valaha és Per is nagyon jól nézett ki!
A közönség fantasztikus volt (ld. a többi prágai koncertbeszámoló a TDRrõl), és a végén sikerült plakátot is vennünk!
Képeket is csináltunk, és ha minden jól megy hétvégén már ti is láthatjátok õket... az egyéb közkincsé tehetõ emlékekkel együtt!!!

Remélem Bécsben is hasonló, felejthetetlen emlékben lesz részünk!!! Kitartás, már csak ’néhány’ nap!!!

Kegyetlen jó lehetett ;-)

Az volt!!!
És most úgy hiányoznak!!! Alig várom a november 2-t!

Pietro: Holnap küldjük a pénzt! Köszi!

Huh!

Már kezdtem megijedni, hogy nem lesz mibõl átutalni. Erre hirtelen érkezett 46,000 forintom. Ezt nevezik szerencsenek!

Csarmi, ilyen bankszámla nekem is kell! Hol lehet ilyet szerezni? ;-)

a koncert tényleg állat volt!
második sorban voltunk a catwalk mellett, 1 méterre tõlük.....minden olyan jól sikerült, hogy nem is gondoltuk volna!
ilyen közelrõl látni õket, valami nagyon szuper érzés volt. olyan libabõr meg minden.
marie annyira jól nézett ki.........................
holnap du-este körül kaptok majd ide egy kis olvasnivalót a koncertrõl számokra lebontva, hogy mi, hogy volt.
annmarie-val már tegnap este koncert után leírtuk a dolgokat, hogy nehogy elfelejtsük! :)

Hát amit eddig itt leírtatok, attól engem már ráz a hideg. Emlékszem a magyar koncertre.
Nagyon örülök, hogy jól sikerült, és jól éreztétek magatokat!
Írjatok a www.roxetteontour.com-ba rajongói hozzászólást:))) Persze csak ha van kedvetek.
Olyan hamar el fog telni ez a 22 kicsi nap és már kint is leszünk Bécsben!!!!!

Most akkor ez a két óra le van fixálva, ez már tuti idõpont a szombatra?

Pietro - banksz’ámlával nem szolgálhatok, de kapsz róla 4000 FT-ot, lehet. hogy ez segít, esetleg a tied is ilyenné válik. (egyébként csak az ösztöndíjam jött meg: szeptember+október)

Sziasztok, újra Magyországon... és ollllyan béna vagyok, mint egy ház. 7.-én este értünk ki Berlinbe, majd egy plakát segítségével két nap múlva sikeresen felfogtam, hogy 7.-én Roxette koncert volt... Prágán is keresztülmentünk 7.-én és 10.-én, ennél jobban nem is kerülgethetném már õket! De legalább a plakátot lefotóztam, ez is valami.

A 14 óra nekem is jó, várok mindenkit szeretettel.

Rain: a számom még ugyanaz

Szia Eszter!

Megyünk.

Eszter: Én a helyedben... hát nem is tudom, de elég ideges lennék..!!! Plakátokat mi is fotóztunk, és nagyon remélem a többi kép is jól sikerült! Hamarosan kiderül....

Katuska: Megértem az izgalmadat, én azóta sem tudtam lenyugodni!! Gondoltam rád (és a többi csajra), szerintem Per igazán jó formában volt...és a gatyája...piros szivekkel...nagyon szexi volt...

Halihó Eszter!
De legalább már plakátot láttál, most nézd meg a stuttgarti videorészletet (special tack to Pietro) és láss csodá(s)t!!!

El tudnád küldeni mailben mégeccer a címedet? Olyan az agyam mint a szita, a két költözés közben meg elveszett a papírosom....

:))))))))))))))) má’ megint én kezdtem új oldalt:))))

Nos.... Per és az õ nadrágja, jut eszembe, ki látta azt a képet, amikor Per köldöke láccik:)))
Én magam részérõl még mindig Mr.Anki Herrlint hiányolom a színpad illusztris tagjai közül... De azért rácsavarodnék a fent említett piros szivecskés nacira:)))))) na jó hagyjuk az erotikát, csajok, akinek kell a köldökös kép az jelezze!

Köldökös kép...hol??? Jöhet!
A csapat A. H. nélkül is szuper, ne aggódj...eccer talán õ is visszatér a szabadságról...

Huszonháromezer forint per hó???? Basszus nálunk ötegészre fizetnek 12 ezret!
Persze ennek sincs még se híre-sem hamva, á, majd valamikor november közepén megkapjuk a szeptemberit....

Ezek szerint Csarmi k.... jó suliba jár! Nálunk is töredéke az összeg!

küldöm mailen

Köszi, várom!

nem kell megijedni
gondoltam annyira nem erdekes a tema, igy nem fejtettem ki reszletesen
15000 osztondij (5.5-re)
3000 szoctam
*2
+10000 forint otthonrol (vegre)
a qrva jo sulit egyebkent BME-nek hivjak

ja: Eszter, ird mar meg a cimedet
tudod, a [email protected]
kosz

Csajok! Ti gerjedtek Perre??? Majdnem hanyattestem, mikor ezt a szivecskés nacit olvastam! Ha a barimon lenne én is rácsavarodnék!:-))))
Megyek szombaton. Nagyon kíváncsi vagyok a koncertes beszámolókra meg képekre!!! Bécsig hány nap van még???

22 nap nem egészen!
Várunk!

az már csak 3 hét:-))))

Nálunk a legtöbb ösztöndíj is “csak” kb. 8-10000 HUF (kb. 4,5-ös átlag mindkét szakon)

A címem:
[email protected]
... és jelentkezem ezúton a köldökös képre... bár én Pernek csak a hangjára gerjedek :-) (pl. in Physical fascination... ajjjaj)

ajjaj biza!
Elküldtem!:)

Katuska: köszönöm! Cuki a köldököcskéje :-))))

Hú de jó lesz élõben látni!

fúj

na jó a hangja az más. De azért megnézném én is azt a képet!:-))) ([email protected])

Na már vártam, mikor lesz rosszul valamelyik fiú itt köztünk :-)))

szivi!
Cserébe télleg küldj egy lakcímet, mer’ nem találok oda:)
Szegény Jasmine-t az õrületbe kergetjük! És Per milyen vörös lenne, ha ezt olvasná...

Pietro nem értem mi a problémád Per köldököcskéjével? Vagy valami más nem tetszik?

Én má mindegy.

Jujj, látom Per köldökét! Egyáltalán nem olyan nagy élmény, mint a mire számítottam!
De azért köszike, kár lett volna kihagyni!!:-)))

Marie-s kép nincs?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne írjatok már ilyen gyorsan, nem tudlak követni benneteket!

Bezzeg, ha Marie valamelyik félig rejtett testrészérõl lenne szó, akkor a fiúk is jobban lennének!

Pietro, megelõztél:))))))))))))))))

Do You get Excited? klip:))))

Oké, nem nagy szám az a köldök, no de nem is boy-groupról van szó, akkor állandóan vetkõzne... és azt szerintem még a nagy rajongói sem tudnák elviselni :-) pláne súlyosabb idõszakaiban...

súlyosabb idõszak... ez nagyon aranyos és nagyon diszkrét!!!

:-))

De lassan telik ez a nap! Kicsit sincs még elegem a mai napból!
Megyek bosszúból zenét hallgatni.

Nekem meg végre normálisan el kellene kezdenem dolgozni, csak ímmel-ámmal foglalkozom vele már egész nap...
... és a Bridge-en még egy Roxette sem volt!

A nap tippje: Kapcsold be a CD lejátszót:)))

Elvagytok, látom. Legalább növekszik a témánk ezerrel ;-)

Ma megint befizetett nekem valaki 8000 Ft-ot, de könyörgöm, ha nem mondjátok meg, ki az, én nem tudlak titeket beazonosítani. Van tehát máról és tegnapról egy-egy 8000Ft-os befizetés. Aki nem átutalta a pénzt, hanem bankfiókban fizette be, az írjon már nekem és írja meg, hogy melyik bankfiókban és mikor fizette be a pénzt, hogy tudjam azonosítani.

Több, mint 1 oldalt írtunk ma... Ügyik vagytok!
Én meg itt szívok, mert Pécsen gáz van. A fiúk meg röhögnek rajtam, hogy gyógypedagógiát tartok:))))

Mi?

Ki mi?

Mi ez a gyógypedagógia-szöveg?

Én vagyok a kereskedõknek az elsõ szintû IT helpdesk-je. (Nyomja meg a jobb egérgombot és keresse meg, hogy pl mentés másként - de olyan nincs - jó akkor hivatkozás mentése másként...) Jó vannak ennél jóval komolyabb problémák is, de persze elég sokszor belefutok ilyenbe. Eddig a legjobb: “mi itt csak a WC ajtót tudtuk kinyitni, de fájlokat nem”.

Mi ez a gyógypedagógia-szöveg?

Katuska: Ki mi?
Raikkönen!

(Fúj, ez de szar volt, bocs.)

Szóval akkor itt van a megígért koncertbeszámoló. Úgyis találkozunk szombaton, úgyhogy túl bő lére nem eresztem.
A Paegas Arena kb. akkora mint a BS volt nálunk. Én is úgy saccoltam, hogy kb. 7000 ember volt kint.
Nagyjából minden ugyanaz volt mint az eddigi koncerteknél (ruhák, számok, színpad). Csak a sorrendet keverték egy kicsit meg. Előre vették az it must have been love-ot, ami szerintem hiba, mert túl korán nyomták le. Az inkább a fináléba passzol tekintve az ovációt is, ami fogadta.
Az intro után CRUSH ON YOU volt a nyitó szám, Marie jött be utoljára. Persze mindenki elkezdett tombolni. Körülöttem olyan hangosan énekelt mindenki, hogy elnyomták Marie és Per hangját. Ez az egész koncertre jellemző volt.
Másodikként megállás nélkül elkezdték a DRESSED FOR SUCCESS-t, úgy , hogy nem volt ye ye ye az elején. A szám közben Marie és Per összeütköztek a kifutón, Per meg röhögött a partnernőjén. A szám végén az utolsó dobszóra Marie földhöz vágta a kabátját.
Azután köszöntötte az egybegyűlteket és lenyomta a szokásos szöveget, hogy „it’s so nice to be back in Prague!”
Per pedig egy nagyon régi számot jelentett be, amit énekeljünk ha ismerjük a szövegét. Hogy-hogy nem ismertük.  a LISTEN TO YOUR HEART volt ez a szám. Nem nyomták le végig, csaka a bridge utáni részig.
Innentől kezdve keveredik a sorrend, nem emlékeztünk pontosan, hogy mi-mi után jött.
WAITING FOR THE RAIN- jobban szólt mint a lemezen. Kicsit pergősebb volt.
IT MUST HAVE BEEN LOVE – Per szerint egy régi karácsonyi szám azokból az időkből amikor Marie még fiatal volt.

CENTRE OF THE HEART – nagy ováció fogadta, Marie mind a két résznél „do please explain-t” énekelt.
STARS – az album verzió és az almighty keveréke volt, õrjöngés.
FADING LIKE A FLOWER – akusztikus verzió, villany fel, mindenki énekel, állati hangulat.
SPENDING MY TIME – detto. Mind a két számnál kint voltak a catwalk-on, és visszafele menet Marie majdnem elesett az egyik hangszóróban. Christopher-ben kapaszkodott meg.
DANGEROUS – az elsõ refrénig szinte teljes sötétben nyomták, már azt hittük elromlott a rendszer, azután kiderült, hogy csak leeresztették a hátsó lámpasort és vakító fehér fényjáték indult be. Jó volt. A szokásos live verzióban nyomták a számot.
YOU DON’T UNDERSTAND ME – kint énekelte végig a catwalkon. Az utolsó refrén szövegével voltak gondjai. Per lerakta a gitárját és szintin játszott.
SLEEPING IN MY CAR – újra hatalmas õrjöngés indult be, nagyon jól szólt a szám!
WISH I COULD FLY- Marie pont úgy mozgott rá, ahogy az összes eddigi tv show-ban. Megpróbálták a videóból ismert fényjátékot produkálni, de nem nagyon sikerült. Inkább csak azt lehetett érezni, hogy félhomály van a színpadon.
MILK /TOAST / HONEY – „a brand new song” adta hírül Marie elõtte, és mindenki tudta a szövegét – legalábbis körülöttünk!

BIG L. – tamburin Marie kezében , mint mindig ennél a számnál és színes fények. Ja, és a szokásos tombolás.
JOYRIDE – léggömbök, amik mindig visszakerültek a színpadra, az egyik mikrofont fel is döntötték. Marie egy jól irányzott jobbossal az aréna másik oldalára rúgta az egyiket, mire ováció tört ki.
Jött a szünet, majd a LITTLE GIRL, aminek Marie kegyetlenül elrontotta szövegét. Csak addig ment neki, hogy „once upon a time there was a little girl” azután belekevert valamit a második versszakból, utána meg már csak nanana meg mmmmm az elsõ refrénig. Többen nevettek.
CRASH BOOM BANG- míg Marie a jobb szélen a little girl-t próbálta elõadni addig Per berendezkedett a túloldalon és ahogy Marie befejezte, és lekapcsolta a feje feletti égõt, õ felkapcsolta a sajátját és belekezdett a számba. Mindenki üvöltötte a szöveget, nem is gondoltam volna, hogy ennek is ekkora sikere lesz. Nem játszották végig, a bridge elõtt abbahagyták.
ANYONE kezdõdött a bridge rész helyett, amit Marie megint kint énekelt a kifutón. Itt is elrontott valamit a szövegben.
A HOTBLOODED-od egy „do you remember this one” felkiáltással kezdte Marie, és a dal ugyanolyan jól szólt mint a Joyride koncerteken. Nosztalgia feeling volt.
THE LOOK – papíresõ, szokásos közönségénekeltetés, tombolás.
QUEEN OF RAIN- szokásos Marie búcsúzkodás („hope we see you very soon again”), aztán még annyi, hogy „take care of each other, love and peace”.

Eszméletlen lehetett. Szerintem a koncertekhez hozzátartozik, hogy Marie elront valamit. Per legalább tud szájról olvasni!
Az intrót, a Crush On You-t és a Dressed For Success-t szombaton megnézhetjük videón, az oberhauseni koncertet pedig teljes hosszában meghallgathatjuk CD-n.

Szegény, biztos elég szar lehetett neki, hogy elrontotta pont a Little girlt, mivel ez az egyik kedvenc száma, nomeg félig õ is írta. Aztán tuti begõzölt... de szerintem ezzel nincs semmi gond, így legalább tudjuk, hogy nem volt playback.
Per meg baromi könnyen beszél, alig van szövege! :))) Legalábbis Marie-hoz képest.
De biztos nagy lehetett a hangulat!

Persze, az is lehet, hogy elõmelegítettek, és kicsit sok volt a bor meg pezsgõ vagy nemtommi és talán azért voltak a stabilitási problémák is:-)))))))
De legalább jó kedvük volt...

Most rosszmájú voltam? :))))))

kétszer ment el, bocsi...

Irja mar meg nekem valaki Eszter cimet. O elkuldte nekem, de eleg furcsan nez ki a level es egy darab cim nincs benne.
Ja, es email-cim valtozast jelentek be.

[email protected]
vagy
[email protected]

kosz
Mate

[email protected]

Bár nem tudom, hogy lehet úgy e-mailt küldeni, hogy nincs benne a feladó címe...

a lakcímét kérdezi...

Mar megoldott, koszi.

Sziasztok! Coyote-tal ma megvettük a vonatjegyet, úgyhogy megyünk holnap bulizni egy jót. Coyote mindenkit üdvözöl, sajnos mostanában nem tud nethez jutni. (talán hamarosan).
Legyetek jók holnapig!!!
Have a nice day!

Hej Alla!
a http://www.roxette.co.at címen található pár prágai kép. Leszedni persze nem lehet, mer’ a büdös sógorok flashben rakták fel... De Geryék képei biztos jobbak lesznek!!!!

én is láttam ezeket a képeket!
a mieink...hát a fene tudja. én jobbakra számítottam.

gyerekek egy fontos kérdés, ha még valaki online van:
hol lakik az eszter?
mármint utca, házszám kéne, mert én biztos, hogy nem találok oda így 4 hónap távlatából! :)

Gery vagy még?
Ide nem akarom kiírni a címem, de ha még nethez jutsz, akkor meg tudom adni. Vagy menj a Deákra 1 és negyed kettõ között, a kék metrónál tömegtalálkozó lesz. Ha jól tudom...

Sziasztok, most kapcsolódtam be a cuccba.
Volna egy kérdésem. Ki volt a Prágai Roxette koncerten? Állati buli volt!!!

Mindenkinek elküldtem a helyszínrõl az infókat SMS-ben. Remélem, meg is kaptátok.

Milyen tomegtalalkozo??

Pietro, megkaptad a levelemet?

@csarmi: meg

Tömegtalálkozó: páran a Deákon találkozunk - onnan pedig különmetróval megyünk Eszterhez. 13:00 és 13:15 között van a találkozó, a különmetró 13:16-kor indul. (De ha jó kedvem lesz, akkor megengedem a többi utazni vágyónak, hogy felszálljanak.)
Onnan a Határ útig megyünk, majd berombolunk az EuroCenter (asszem így híjják) nevû intézményben található InterSpar (de lehet, hogy Maccs, nem emlékszem) bótba és veszünk ezt-azt (pl. lángos alapanyagot Jasmine kedvéért). Majd felszállunk a menetrend szerinti 50-es villamosra (szemét BKV Villamos Üzemigazgatóság, aszonták külön villamos nincs). és 5 megállót megyünk az Árpád utca megállóig. Ott leszállunk és elmegyünk Eszterhez.
Ezt csak azért írtam ilyen részletesen, hogy ha valaki privát jön, az is odataláljon. Aki nem tudja a címet: [email protected] (nyilván nem ide kell jönni, de itt lehet megkérdezni).

:-)))

Látom, nagyon formában vagy...
Csatlakozom a különmetróhoz. Ki lesz a sofõr? Mit mondott Per, tud jönni?

Maire és Per még nem döntötték el, hogy csak a repülõtõl félnek vagy a metrótól is (gúny).

A metrót meg különben se vezesse Marie, mert csak elrontaná az állomások nevét (ismét gúny) és a Ferenc-körút után hirtelen az Árpád-híd jönne.

Gyere, lenn találkozunk a síneknél.

Kedves elita,

bocs, hogy ilyen tapló módon ignoráltalak (-tunk). Nos, közülünk ketten, Gery és Annamari (megin’ bunkó vagyok, Annamari és Gery) voltak kint Prágában, õk asszem elég jól érezték magukat, beszámolójukat lást feljebb, egyesek Per köldöke iránt folytatott akademikus szinteket csapkodó párbeszéde után valamerre.

A többiek - szám szerint 47-en - különbusszal megyünk (ha mindenki vefizeti a pénzt) a bécsi koncertre.

A kettõ (mármint a repülõtõl és a metrótól való félelem) egyébként összefügg, szóval szerintem nem fognak metrót vezetni. (a barátnõm sem hajlandó repülõre ülni, szóval vannak beható információim errõl - õ tutira nem ülne repülõre azért, hogy koncertet adjon Brazíliában, és ez nem pénzkérdés)
Tehát ketten már kiestek. Engem pedig még mindig furdal a kiváncsiság (ahelyett, hogy a TDK-mat írnám) : ki fogja vezetni azt a metrót? Ugye nem akarod azt mondani, hogy egy szimpla, mezei metróvezetõ? Nagyon égés lenne... ccc :-)

Szia Elita.
Csak most veszlek észre, nagyon elbújtál az újságod mögé a sarokban.

Üdvözöllek nálunk. Jössz holnap a Roxette-bulira?
Még nem késõ.

Egyébként a 3-as metró tudna magától is menni, vezír se’ kell bele. (Csak azér’ van, hogy megnyomja a “tam-ta-ta-ta-ta-tam” szignált szolgáltató gombot.)
Ez most hülyén hangzik, de tényleg igaz, tényleg tudna magától is menni. Csak gondolom, félpercenként odacsukna egy-két táskát, bokát, kisujjat (na nem mintha a sofõrnek ne lenne különös érzéke ahhoz, hogy pont akkor b**sza rá a táskámra az ajtót, amikor joghurt van benne). BKV.

Szép álmokat mindenkinek. Záróra.

Négy óra múlva kezdõdik a buli! Szegény szomszédok... szombati sziesztázás helyett Roxette-et fognak hallgatni...

Ezvaneztkellszeretni.

elita:
igen gery és annmarie voltak a prágai koncerten!!! :) és nagyon jól érezték magukat!!
ezek szerint nem csak ketten képviseltük az országot, ahogy eddig képzeltük.
hiába, bemondta a bridge, hogy sokan leszünk magyarok.
a három az már sok?

Üdv mindenkinek a buliból! Ugyan már csak a fele társaság van itt, kb. 10-en maradtunk, de még mindig örvendezhetnek a szomszédok a jelenlétünknek :)

A névsor:
Katuska
Zoli
Annmarie
Gery
Szabolcs
Kati
Máté
Pietro
Kati
Eszter
Anita
+
Qusi
Kati
Dzsotu
Jasmine
Coyote
Krisztián
Tamás
Miki

Figyeljetek, az öcsém is velem volt tehát négyen voltunk, ami azt illeti magyar vagyok, de Szlovákiában lakom, mit szóltok a koncerthez?
Mi volt rajtatok, ha esetleg láttalak bennetek.
Rajtam Roxette - pirossal, Have A Nice Day-sárgával írt feliratokkal való póló volt,

Figyeljetek, az öcsém is velem volt tehát négyen voltunk, ami azt illeti magyar vagyok, de Szlovákiában lakom, mit szóltok a koncerthez?
Mi volt rajtatok, ha esetleg láttalak bennetek.
Rajtam Roxette - pirossal, Have A Nice Day-sárgával írt feliratokkal való póló volt,

Baj hogy szlovákiai magyarok vagyunk és csatlakozunk hozzátok? mivel a szlovákok taplók és feladtam egy szlovák nyelvû hirdetést ide de senki nem volt képes válaszolni. Én magyarnak érzem magam, befogadtok vag se, ez a ti bajotok.

Hali mindenkinek. Köszönet a jól sikerült buliért, különösen Eszteréknek a helyszín biztosításáért és a finom szendvicsekért.
A koncertig már nem találkozunk, de addig még lenne egy-két megbeszélni való. Felmerült megy-két ötlet a koncerttel kapcsolatban. Például az is, hogy plakátokat, transzparenseket, zászlókat, lepedõket vigyünk. Ezeket is meg kell majd szervezni. Sõt, az is felmerült, hogy esetleg egyen-pólóban kellene menni, és egyesek meg is akartak ezzel bízni engem. Nos, gondolkodtam a dolgon, és rájöttem, hogy elég jó kapcsolataim vannak, tehát a dolog nem látszik lehetetlennek, sõt.
Fel kellene viszont mérni az igényeket.
Nem tudom, hogy elég-e az idõ, de remélem.
Még csak egy haverommal sikerült beszélni, aki nem tud sokat, de egy másik haverom csinálta a gólyatáboros pólókat.
Szóval állítólag ilyet lehet csinálni, elég gyorsan, és pólóval együtt, negy tételben talán 7-800 forint lehet (vagy több, de nem hiszem, hogy sokkal).
Még nem tudok igérni semmit, de gyorsan kellene lépni.

Szóval:

PÓLÓ

aki akar pólót, legyen szíves, és írjon nekem egy e-mailt (vagy tõlem itt is megbeszélhetjük a dolgot), amiben megírja, hogy milyen méretben, mennyit, mennyit hajlandó fizetni érte, valamint azt is meg kéne beszélni, mi legyen rajta
és ezt minél gyorsabban,hogy fel tudjam mérni az igényeket, és úgy tárgyalhassak
köszi
Máté

légyszi mindkét címemre írjatok
[email protected]
[email protected]

>Elita

miért lenne baj? természetesen igen
az sem zavarna, ha szlovákiai szlovákok lennétek...

gyertek csak
várunk szeretettel
bár a buszra nem tudom, hogy felfértek-e Bécsbe

Nos, Eszterrel és Anitával én még elmentem egyet iszogatni. Ha túl sok gépelési hiba lenne ebben az üzenetben, akkor sorry, dehát a sör teszi :-) De legalább az éjszakai járatot eltalátam ;-)

A póló nagyon jó ötlet, de beszéljük meg, mi legyen rajta!

Jó reggelt Magyarország!

Meddig buliztatok tegnap este?
Tényleg elmentetek iszogatni?... kár, hogy nem tartottam veletek!

Az egyen póló ötletet még mindig jónak tartom, de szerintem akkor igazán hatásos, ha valóban egyforma! Mert különben akárki lehet Roxette-es pólóban.... Nem hiszem, hogy ilyen sokba kerülne, ha komoly a dolog én is részt vállalok a szervezésébõl!

Szia Elita!
Üdv köztünk!
Mindig örömmel fogadjuk az újabb rajongókat, így természetesen téged is!

Koncert fantasztikus volt, a hangulat, Marie, Per, a számok...szóval minden!
Ti hol álltatok? Mi a catwalk bal - vagyis Marie felöli oldalán - ahonnan remekül láttunk mindent!
A személyleírás nem tudom segít-e, de ha jöttök Bécsbe, ott majd megismerjük egymást!
Én sajnos nem emlékszem arcról csak néhány emberre, de közülük senki nem volt, az általad említett pólóban!
Rajtam bordó felsõ volt - semmi extra felirat - Gery pedig kék kockás inget viselt. Ha esetleg készült néhány kép, amin hasonló egyéneket fedezel fel, értesíts minket légy szi’!

Na jó reggelt.... fasza, fúrnak. Tudtam volna még egy kicsit tovább is aludni....

Eszteréktõl olyan 9 felé indultunk el, hogy elmegyünk még kocsmázni, csak a metróból szép lassan kezdtek el kiszállni az emberek “háááát én inkább mégis hazamegyek” szöveggel, úgyhogy csak Eszter, Anita és én jutottunk el a célállomásra.

De jó volt ;-)

Pietro: Nem nálad fúrtak a múltkor is? Vagy talán Dzsotu írta...

A közös ivászatot legfeljebb megejtjük Bécsbõl hazafelé a buszon...ott kevesebben tudnak majd kiszállni...
Katuska úgyis hoz Tokaji, legfeljebb nagyobb mennyiségben...

Hol veszünk zászlót? Pietro nem maradt otthon nálatok a május 1-es filmforgatásról?

gondolom jól berúgtatok! :)

pietro, mi a címe a annak a jó kis website-nak ahonnan múltkor megrendeltem a centre remixeket? már megint elfelejtettem. hiába, öregszem........

elfelejtettem tegnap kérdezni, pedig akartam (tényleg öregszem), hogy végül felhívta valaki azokat a fanclub telefonszámokat amiket a cd-kre ragasztva találtam?

odafelé is ihatunk................

Gery: www.swedetown.com - de írta a tulaj, hogy bezárta a boltot, mert nem érte meg (mondjuk ilyen árak mellett nem csodálom)

Nem nálunk fúrtak, Dzsotu volt az, akit nem hagyott aludni valamelyik kedves szomszédja...

A filmforgatásról szerintem ott max csak böszme vörös csillagos zászló maradhatott, azzal meg talán nem kellene nyomulnunk..

Most nézem a frissen letöltött Marie Antligen DVD-t. Az elején jót röhögtem. Ugye tegnap azon röhögtünk, hogy amikor angolul beszél a közönséghez, tök lassan mondja a szöveget. Nahát svédül dettó. Lehet, hogy csak így tud beszélni ;-) Amúgy kegyetlen jó ez a turné-DVD, majd megnézzük a buszon, italozgatás közben :-D

AnnMarie:

nem egészen értem, mit értesz azon, hogy tényleg egyforma
én úgy képzeltem, hogy 47 totál egyforma póló mondjuk
az elején Jó napot MAGYARORSZÁG
a hátulján Roxette - 2001.november 2., Bécs
feliratokkal (ezt most csak úgy mondtam)
esetleg az ábra is megoldható, színezés, stb.
viszont mielõbb kapcsolatba kell lépni mindenkivel, ha tényleg akarjuk és ha megoldható, mert vészesen fogy az idõ, meg mert az lenne a jó, ha mindenkin ilyen lenne
ár: milyen drága? szerintem 1000 Ft simán kifizethetõ pólónként (a pólót sem mi adnánk)

Igen! Kell az egyenpóló!!!

Hali mindenkinek a buli után... némi gépelési problémákkal küzködök, de azért csak megköszönöm mindenkinek, hogy eljött és jól éreztük magunkat megint.
Külön köszönet a Patkó Bandinak az Iggy Popért.

elita: Isten hozott minálunk, érezd magad otthon!

Pietro: én is úgy emléxem hogy nálatok is fúrtak múltkor, ne is tagadd.

Eszter: köszönjük szépen a vendéglátást (akkor is ha csak nagyon rövid ideig élvezhettük), klassz buli volt!!!

Mindenki: legyen egyenpóló, ha összejön (tényleg nagyon kell sietni vele), szerintem az jó amit Csarmi írt, mindegy mi van rajta, csak derüljön ki hogy magyarok vagyunk, és együtt jöttünk. Szerintem nem is lenne 1000 Ft se, (ha nincs rajta színes fotó meg mittomén mi), persze az se lenne drága. Szóval én benne vagyok.

Bye bye baby baby bye baby baby bye bye:-))))

Az egyen pólóba én is benne vagyok, a szöveggel is egyetértek, amit Csarmi írt.

Én majd viszek valamekkora magyar zászlót (ha esetleg nem értenék, hogy mi van a mellkasomra írva; akkor is tudják hova tartozom)

A találkozón még felmerült valami fejpánt ötlete is, szerintem az is megvalósítható lenne.

Jó, azért nem kell feltétlenül udvari bolondnak öltöznünk :-)))

A pólóval kapcsolatban: mi lenne, ha mindenki saját maga megcsinál(tat)ná a pólót? És akkor nem kell összeszedni a pénz, meg semmi ilyesmi.

Ha mindenki magának csináltatja, akkor tuti nem lesz egyforma!
A felirat jó, de valami kép is legyen már rajta, mindegy milyen...de egy mezei fehér poló elég gagyi, nem!?
Az árat reggel félre néztem - pedig én nem is ittam - egy nullával többet láttam!
Kis zászlókat nem viszünk?

Megbesznénk vmilyen egyen feliratot, egyen képet és egyen szint (póló színe).

Fejpánt!?! Na azt már nem!!!!!!

ne inkább fekete legyen a póló?
prágában volt egy csapat akik fekete egyenpólóban nyomták és a room service booklet-bõl volt rajtuk egy kép.
mondjuk pont a legszarabb, amin marie 74 évesnek néz ki, de mindegy, az összhang jó volt.

mégiscsak jól emlékeztem én erre a swedetown.com-ra. most már értem miért nem jött be a site. :(

ma rendszeresen egyszerre nyomolunk itt annmarie-val, pedig nem is beszéltük meg! :)

fejpánt rajtam sem lesz, az biztos!

Bocsánat, a fejpánt tõlem ered, de én csak viccbõl mondtam, amikor az egyik régi videón megláttam!!!

A feketével csak az a baj, hogy alig látszik a sötétben! És azon a kép is kevésbé látszik, nem? De nekem mindegy... csak legyen rajta kép is!

Olvastátok, hogy a többiek rinyálnak a novemberi hideg miatt? Fene tudja, lehet, hogy igazuk van?

Szerintem egyszerre kellene megcsináltatni a pólókat, ha mindenki maga csináltatja, akkor valószínûleg 2 embernek lesz és tök másmilyen.
Lehetõleg fehér legyen és ne a Gagyi Bt. csinálja, láttam már nagyon undorító egyenpólót.

Mi van a novemberi hideg miatt?

Természetesen egyszerre kéne megcsináltatni. Olcsóbb, tutira egyforma lesz, kevesebb utánajárás, kevesebb szervezés. A pénz összegyõjtése nem nagy meló,át lehet utaltatni.
Most mondja a haverom, hogy õ 1 nap alatt csináltatott múltkor pólót, vasárnap.
Szóval menni fog.

Csak az, hogyha nagyon hideg lesz, akkor a kapu elõtti várakozás gázos lesz egy lenge cuccban, viszont beöltözni sem célszerû, mert én nem áldogálok a ruhatárban, amíg más nyomul a legjobb helyekre!
De ezzel még ráérünk...

A hideg marhaság. Majd iszunk valami meleget.

Na ne már. Direkt nyerõ, hogy rinyálnak a hideg miatt. Legalább jó helyünk lesz.
A buszban jó idõ lesz, nem? Majd akkor szállunk ki, mikor érdemes. November 2-a egyébként is lutri. Lehet havazás, meg 15-20 fok is.
Ha hó lesz, majd hógolyóval tartjuk távol a többieket.

Csarmi megelõzött, de gondolom azért így is kiderül, hogy Pietro utolsó kérdésére válaszoltam...

Csarmi: Akkor vállalod a szervezést? Indulhat a kör-e-mail, hogy felmérd a póló-igényeket!
Jó munkát!

Hééé...már megint!

Ez az a része, amit hajlandó vagyok átengedni, ugyanis nem ismerem senkinek sem a címét, telefonszámát, stb., hálás lennék, ha ezt a részét valaki rendezné. Meg tudom majd rendelni a pólókat, ha minden jól megy.

mobilosok, gyakorlott susmusolók és emilcím ismerõk elõnyben

pld Pietrónak mintha lenne valami nyerõ címlistája
esetleg küldhetne egy e-mailt.

Én is Pietrora szavaznék, õ már úgyis bizonyított!!!
Talán fogjatok össze!

Van egy ötletem a pólóval kapcsolatban... a címer a CD-rõl (szívünk fölé) (hova máshova), a címer köré: fölé “Jó napot” és alá “Magyarország!”

Hátára: amit Csarmi mondott (Bécs, 2001. november 2.).

itt van például egy találat az internetrõl
ha valaki érti, magyarázza már el, hogy mit akarnak

http://www.jtk.hu/emblema.html

Sziasztok!
Ha nem bánjátok én is csatlakoznék...Pietronak hála ott leszek (illetve ott leszünk hárman) a buszon és a poló is érdekelne...
Pietro! Megkaptad a pénzt?
Akkor tehát: Jó napot MAGYARORSZÁG!!

Halihó!
Olyan sokat írtatok, hogy utol se érem magam, 1 órája csak olvasok!
Póló: okés, én benne vagyok.
Hideg: Nem meleget kell inni, hanem olyat, ami melegít (pl. tokaji :))))
Zászló: okt 23 alkalmából úgyis fel lesz lobogózva az ország, én a magam részérõl oszlopot fogok mászni és zászlólopásra adom a fejem... Remélem nem kapnak el, nem szeretnék elzárást a koncertre:))) Na majd sötétben!
Üdvözlet az újaknak! Mondhatni beeeeeeeeeee(fogadunk benneteket!)
Mi volt még? Nem tom, de majd eszembe jut és visszajövök (ez volt itt a fenyegetés)

Hát persze, hogy a legfontosabbat elfelejtettem!
Köszönjük a bulit Anitának és Eszternek, nagyon jó volt!
A közös iszogatásban benne lettem volna, de majd a buszon!

http://www.roxette.cz oldalon van egy rakás hivatkozás és kép, nézzétek és szeressétek és keressük együtt Annmarie-t és Gery-t!

Pietro!
Mit is mondtál, hányig hívhatlak fel a munkahelyeden ?

Kösz, hogy rám gondoltatok, de nekem erre nincs idõm, nem tudok vele foglalkozni. Viszont kaptam egy kontakt nevet a kolléganõmtõl, aki foglalkozik ilyennel. Ha megvan, hogy mi legyen a pólón és mindenki benne van - akkor, aki magára vállalja a szervezést, az hívja fel.

Csillag Zsuzsanna
[email protected]
2040020

Szerintem a póló elején legyen “Jó napot, Magyarország!”, a hátulján pedig “Roxette - Bécs, 2001. november 2.”
Az ár attól függ, hogy hány színû, tehát mondjuk Roxette fénykép azért ne legyen rajta, de a Room Service CD-n levõ logó megfelel. Az azt hiszem, úgyis megvan nekem nagyban, szerkesztve. De elõtte szerintem mindenképpen értekeznünk kell, nehogy valami ocsmány póló legyen. Azaz meg kellene beszélni, hogy milyen betûtípussal, milyen színnel, hova írjanak és mit.

Sziasztok! “Van egy pompás javaslatom...”: természetesen a pólónak bordóspiros színûnek kell lennie (majd egy lány megmondja, pontosan milyen színû is a RS-booklet). Ha volna valaki köztünk, aki tud jól rajzolni, egy poénos Per-Marie rajz is lehetne a hátrészen.
[még mindig nincs jegyem, mi lesz velem... Katuska, ha elzárnak, szólj! ;-)]

Benajoe jegyproblémájára: talán ha vennél egyet....

Nem zárnak el!!!!! Ez tuti:)))
Figyeljetek, ez a bordó cucc nem is rossz! Nem béna fehér és nem is túl sötét! Csak akkor a Room Service címer nem tûnik ki róla...

Egyébként, hadd dicsekedjek, én régen rajzoltam õket, de hát az még a Look Sharpos, Joyride-os frizura, ami kicsit idejét múlt... Pedig elég jók lettek.

Esetleg a neten keringõ, egymásról készített rajzaik...

Szóval még egy nekifutás.

aki akar PÓLÓT, írjon a [email protected] címre

majd megbeszéljük, milyen legyen, de legalább valami példányszám elképzelés kéne

Pietro: annyi segítség elég, hogy mindenkinek megadod a nálad összeírt fontosabb adatait (emil, sms, esetleg cím)
már szervezem, délután beszélek egy sráccal.

@csarmi: Elküldtem neked a listát.

Most meg hova tûntetek?

Én itt vagyok. Leszedtem a mai nap folyamán 500 képet (kb). Most épp Faith Hill albumát hallgatom - tök jó! Szánom-bánom, de az összes letöltött Rox-ot kiírattam CD-re és otthon pihennek...

(Gondoltam, hátha lesz ma Antligen turné....:))))

Kösz, Pietro

Szóval, mindenkinek írok levelet.

Tipp: inkább írj egy levelet és azt küldd el mindenkinek ;-)
(Vagy ne fárasszalak?)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Katuska, ismered az FTP böngészét? Ha igen, írj egy e-mailt és megírom a részleteket, hogy hogyan töltheted le. Ide nem akarom írni, mert ami fenn van Antligen turné, az DVD minõségû, ezt pedig nem akarom publikusan elérhetõvé tenni. Természetesen lesz hamarosan egy publikus változat is, ha rájövök, hogy lehet beleírkálni a videóba (valami olyasmit akarok beleírni valamelyik sarkába, hogy ha nem akarod látni ezt a feliratot, akkor vedd meg a DVD-t).

A bordó szín szerintem is jó ötlet, legyen bordó!
Viszont a rajz bonyolúltnak tûnik..., én még mindig a képre szavazok! A borítón is látszanak, miért ne lenne jó a pólón!?

Ha színes képet akarunk az baromi drága lesz. Szerintem elég bõven a felirat és a pajzsos logó.

Basszus írtam valamit, elküldtem és nincs itt. Na mégeccer: szal, szerintem a bordó pólóra NE fekete, hanem fehér, vagy citronysárga, de mindenképp világosabb betûket írjunk. A fekete elvész. A logó okés! Meg a dátum is a hátunkon.

Na jó én is hozzászólok. A bordó póló szerintem is sirály. Legyünk stílusosak. De rajz meg kép nem kéne szerintem elég egy felirat. (most biztos lehurrogtok:-)))

Nem, édes Jasmine, mi is LOGÓT AKARUNK!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

meg izét.... naaa. mommmááá!
Feliratot.
Kijött!!!

Persze, logó, felirat, én is úgy gondoltam. ennél több már túlzás lenne.

Ezt lehet, hogy már írtam, de mégegyszer: mielõtt megcsináltatjuk a pólót, legyen egy konkrét terv, amit mindannyian jóváhagyunk (pontos színek, betûtípus, feliratok pontos helye, szövege (ügyelve a helyesírásra, tehát pl. a november ne legyen nagy N-nel, illetve a pontok ott legyenek, ahol kell, stb.), a logó mekkora és hol van -meg egyáltalán, milyen az összehatás. Egy undorító pólóban nem akarok égni. Tehát nagyon fontos, hogy egyrészt mi már konkrét tervet - a fentieket beleírva - adjunk le a pólónyomó stúdiónak, másrészt pedig mutassák meg elõször, hogy úk ezt milyenre készítenék el - azaz legyen egy mintadarab. Ezt a normális stúdiók alapból így csinálják, de nehogy kifogjunk egy béna céget és undorító pólót csináljanak. Csak azért mondom ezeket, mert a cégnél kifogtunk egy nagyon gáz grafikai stúdiót, akik az általunk jóváhagyott változathoz képest is tök mást hoztak ki végeredménynek.

ha másmilyet csinálnak nem fizetjük ki

Szegény csarmit meg megkergetik érte...

:-))))))))))))) úgyis kell edzeni a koncertre

Betütípus: valamelyik Roxettes szerintem jó lenne, pl az is, amilyennel a Logóra van írva...
Vagy olyan eccerû, mint a ROOM SERVCE felirat az album borítóján.
Anyone?

na jó, de az csak 60 m-es rövid táv :)))))

inkább az egyszerû betûtípus, az mindig hatásosabb mint a csicsás.

közben gyõzzetek meg arról, hogy miért legyen nekem mobiltelefonom, ha elég pihentek vagytok ehhez

igen-igen.
Lassan bezárok mára, ötkor el kell mennem (kitört rajtam a vásárlási láz), majd holnap reggel megnézem a fejleményeket - már ha felférek reggel a buszra:))))

mer’ az jó! Ha nem akarod, hogy elérjenek, kikapcsolod, de meglátod, hogy minden rosszban van jó is, pl ha el tudnak érni!

Nézd, én 2001 októberében, amikor már Magyarországon is 50% feletti a mobilpenetráció, nem fogok senkit gyõzködni azon, hogy vegyen telefont magának. Teljesen felesleges arról vitát nyitni, hogy amikor az általános iskolások többségének is vesznek a szüleik telefont, hogy fontos/szükséges-e vagy sem. Egész egyszerûen része az életünknek. Tekintettel arra, hogy a teljes társadalmat nézve is az emberek több, mint fele rendelkezik ilyen berendezéssel - a Jó napot, Magyarország Fan Club tagjainak pedig kb. 95%-a, egyrészt magaddal szúrsz ki, mert te nem tudsz kommunikálni másokkal - illetve bizonyos értelemben másokkal is “kiszúrsz” (nem jó ez a szó ide, nem ilyen erõs értelemben akarom használni), hiszen õk sem tudnak elérni.
Nyilván, régebben más volt a dolog, amikor kábé még vezetékes vonal sem volt sok helyen vidéken (nem egész tíz évvel ezelõtt még ez volt a helyzet). Mostanra viszont a mobiltelefon az egyik leggyakrabban (ha nem A leggyakrabban) használt kommunikációs csatornává vált, akárki akármit mond, aki használja, nem tudna meglenni nélküle, hiszen tényleg olyan szinten hozzá tartozik a mindennapjaihoz, hogy a hiánya felborítaná a napi rutinját. (Ez kb olyan, mintha egyik napról a másikra megszüntetnék a tömegközlekedést. Persze, gyalog is el lehet menni mindenhova - csak nyilván nem ugyanaz.)
Ma már komolyabb anyagi megterhelést sem jelent egy készülék vásárlása, hiszen a szolgáltatók mélyen a piaci ár alatt adják a telefonokat, sõt, egyes esetekben akár ingyen is (Westel Aranykártya), nekik az a lényeg, hogy ha már van telefonod, akkor náluk használd, nekik fizess.
Az elsõ lépés ugye az “Á, én úgysem fogom használni, csak elérjenek” szöveg - nekik vannak az elõrefizetett szolgáltatások. Persze ez nem igaz, mindenki használja a telefonját, ha van neki. Pontosan az elõbb említett okok miatt: ilyen a világ, nélkülözhetetlen a kommunikációhoz.

Esszé vége.

csarmi: a mobil azért jó, mert mindig akkor merül le, mikor nagyon fontos hogy elérjenek. És azért is jó, mert mindig akkor csörren meg mikor nagyon nagyon nem kéne neki. És azért is jó, mert minden viccet 36szor meg fogsz kapni smsben. És van még neki számtalan elõnye, amikre magad is rá fogsz jönni! Csak ajánlani tudom! Sõt, ha igazán praktikus akarsz lenni, vegyél mindjárt kettõt! Egy Pannonost meg egy Westelest, a jobbak mind így csinálják. Ennek az a hatalmas elõnye, hogy ha beszélsz az egyiken tutira hívnak a másikon!!! ;-)

Enyém volt a 300. üzenet:-)))))))))
Pietro nagyon pihent volt a feladathoz;-))

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner