The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

Kuka menee Ruåttiin??

10 replies

Moro, meneeks monikin suomalainen täältä GT:n keikalle Ruotsiin tänä kesänä? Ja mihin konsertteihin?

Mä olisin niiiin halukas lähtemään, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ettei oo rahapeleissä onnea...Kesällä varmaan on muutenkin niin paljon tekemistä, ettei sitä siten ajattele, mut nyt jo tiedän, että ellen keikalle mee, niin syksyl kyllä vituttaa! :S

Ingen? halloo..? :)

Skellefteåån mennään, minä ja Sanna :) Ei ehkä sellanen paikka mikä ekana tulis mieleen, mut lähin täältä pohjoisesta :)

Ei kyllä malta odottaa, sen verran tuoreessa muistissa viime syksyn Tavastian reissu että tää tuntuu ihan luontevalta jatkolta sille. Huippua! :)

Stockholm och Malmö för min del. Tottakai GT nyt sentään pitää nähdä. Muuallekin haluaisin tietenkin mennä kuin noihin. Noihin kahteen menen kolmen ei-suomalaisen seurassa.

@animalkingdom: ei kai kesällä nyt voi olla muuta tekemistä kuin GT:n konsertti. GT on aina tärkein :) Vitutus on varmasti suunnaton jos jätät menemättä.

Joo, Skellefteåån tosiaan ollaan menossa, että jos sinnepäin vahingossa eksyt niin tervetuloa seuraamme.
Joo, kyllä varmaan ottaa päähän sitten kesän jälkeen! Mua ottaa vieläkin päähän se, etten mennyt Marien Tukholman keikalle (joka on siinä DVD:llä). Meinasin jo liputkin tilata mutta sitten tuli kaikkea muuta puuhaa. Mennyttä ei saa takaisin. Surullista :(

GT:n keikoilla olin Återtåget-kiertueella ja oli sen verran mahtava elämys, että pakkohan se on uudestaan kokea. Ainakin Tukholmaan suuntaan ystäväni kanssa.

Katsoittekos muuten äsken tuon viimevuotisen Popsmartin Per-haastattelun? Ihan hyvä oli. “Isä, kuinka voit laulaa naisen rinnoista?” :)

Viime vuonna katsoin ja oli kyllä tosiaan ihan hyvä haastattelu. Yritin nauhoittaakin sitä silloin mutta muistaakseni olin sitten vahingossa nauhottanut väärältä kanavalta, ja nyt en tietenkään tajunnut että se tulis uusintana... harmi.

Ai se tuli uusintana... no, enpä minäkään sitä huomannut. Muistaisin nauhoittaneeni sen silloin joskus mutta tietenkin se nauha on onnistuneesti nyt hukassa...

Millä muuten menette Skellefteåån, sinne kun ei näköjään enää botskeja mene? Lentokoneella?

Autolla mennään :) En tiedä tarkkaan kuinka pitkä matka sinne on, mutta ei varmasti paha. Senpä takia just tonne mennäänkin kun se kuitenkin on autolla helpoin, ja autolla luultavasti tulee halvimmaksi reissata kun bensamaksut jaetaan neljään osaan :)

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner