The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

FIN: The Look for Roxette!

12 replies

Diskografiakirja ilmestyy kustantajan mukaan 15.5. Suomen markkinoille (ainakin Suomalaiseen). Hinta oli 47,80 - siis ei mikään ihan paha...

Ohhoh, onkohan siinä mukana Bonus-CD?

Ohhoh, ihanko tosi? Aika erikoista sillä Tukholmassa kirjaa ei tahdo löytää mistään. Ilmestysiköhän se Akateemiseenkin samaan aikaan?

Loistavaa! Toivottavasti se CD on mukana. Sitten täytyy lähtä metsästämään sitä kirjaa...

Hieno juttu, “harmi” vaan itellä kirja jo löytyy hyllystä :)

@ josefin

Millainen tuo kirja oikeastaan on? Sisältääkö se paljon muutakin tietoa kuin vain diskografiaa? Kiitos! :-)

Pääasiassa siinä tietenkin on “vain” diskografiaa, mutta lisäksi on myös Mariesta, Peristä ja Roxetesta “tarinat” (biography, miten tuon nyt kääntäis ...), jotka on mun mielestä hyvin kattavat jopa.
Lisäksi on listoja konserteista ja muista esiintymisistä. Konserttilistoilta löytyi muutama Suomen vierailukin joista en (muistaakseni) ollut aiemmin kuullut, jotenkin tosi ylpeää kuulla että esimerkiksi Marien Het Vind -kiertueella Suomi on ollut ainoa ulkomaa ;) Tavastialla mm. esiintynyt ja joku sellanenkin paikka siellä oli mistä en muista ees kuulleni. Eh.

Levytyksistä on sitten paljon kuvia, tekstinpätkät, kerrotaan ketkä soittaa, missä muodoissa julkaistu ... jne. mitä nyt yleensäkin.

En oo kertaakaan hankintaa katunut :)

The Look for Roxette on myynnissä Akateemisessa kirjakaupassa, EP messissä! Hintaa messevät 59€! Suomalaisessa pitäisi olla kympin halvempi, joten kannattenee kysellä sieltä ensin. Pop Hits tulee myyntiin Free Record Shopiin tämän viikon perjantaina.

Suomalaisen nettikaupassa näytti olevan hintaan 48,70 euroa..:)

No niin... Suomalaisessa on paljon halvempaa!
Mutta siellä se kirja ei ole vielä ilmestyneiden listalla... ja onkos siinä EP:tä mukana? :|

Got it!
Suomalaisessa kirjaa ei ole näkynyt ja sanoivat, että toimitusaika Ruotsista on 3 viikkoa(!). Akateemisesta löytyi ja ostin (sen joka ei ollut naarmuilla), mutta kalliinmanpuoleinen se oli (59€).

Mahtava kirja kyllä. Paljon uusia juttuja löytää, kun lukee. En minä ainakaan tiennyt, että Look Sharp! on julkaistu myös Zimbawessa;)

Tänään mäki kävin ostamassa sen kirjan akateemisesta kirjakaupasta. Vaikka oisin ehkä saanut sen hieman halvemmalla suomalaisesta niin enhän mä malttanut odottaa. Niitä oli kolme kappaletta siellä kaupassa ja kaikissa oli edelleen se bonus EP mukana. Alkaa vaikuttaa siltä että niitä CD:llisiä kirjoja on julkaistu enemmän ku 5000 kappaletta kun niin hyvin on saatavilla.

Kirja on juuri sellainen kun olin kuvitellut, kovakantinen ja kattava. Vielä en ole tarkemmin tutustunut mutta nyt varmasti tiedän ainakin mihin seuraava viikonloppu tullaan kuluttamaan :D

Reilu kuukausi vielä........Jos vielä olis sitten aikaa oikein kunnolla lukea sitä :)

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner