The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

FIN: YleX

19 replies

morjes,

en oo ihan varma, että laittoikohan emi promot jo radioasemille, mutta jos laittoi, niin huonolta näyttää...nimittäin YleX:n formaattiin Opportunity Nox sopisi aivan mainiosti, joten mitä jos lähetettäis vähän postia musapäällikölle niitten kotisivujen kautta?

...ja eihän ylimääräinen hehkutus ole yhtään pahaksi, vaikka biisin aikoisivatkin soittolistalleen valita...:-)

siis ellei joku saanut mitään tolkkua: tuoreella soittolistalla (7.2.) noxia ei näy!

Mä laitoin alkuviikosta Heikki Hilamaalle (Ylexin musiikkipäällikkö) noottia siitä ettei radiosta ole kuulunut, saatikka soittolistalla näkynyt uutta Roxetet Opportunity Nox biisiä. Vaikka maili olikin tiukkasanainen oli se silti ’kohtelias’.

Niin kuin sanoit niin minustakin uus kappale sopii erittäin hyvin Ylexin linjaan, erittäin rokahtava biisi jossa taustalla jytisee myös koneet. Erittäin kitarapitoinen biisi. Ihmettelen syvästi jos ei ylex ala kohta ko. kappaletta soittamaan. No jos tarpeeksi moni lähettää heikki hilamaalle mailia niin ehkä se sinne soittolistalle ilmestyy :D

kaikki vaan laittaa mailia: [email protected]

Joo, postasin kanssa.. saa nähdä onko vaikutusta. Jos ei, pitää sitten pistää vähän lisää palautetta kanavan hiukan syrjivästä linjasta Rox-musiikkia kohtaan..:)

joo, ei oo YleX kovin Roxettea soitellut, eihän ATAY edes päässyt Mafian soittolistalle käsittääkseni koskaan jne. Tosin olin aika otettu kun sillon taannoisen Per-haastattelun alussa soitettiin Breathe.

Kissiltä oon pari kertaa Opportunity Noxin kuullut, muualta en ... Joten pitääpäs itekin laittaa palautetta!

Ja levy-yhtiöllä on vaikeuksia toimittaa singleä myymälöihin (jopa Stockmannilla Helsingissä sanottiin, kun ATAY oli jo virallisesti julkaistu, että jostain kumman syystä sinkkua ei ole toimitettu), ja nyt näyttää vähän samalta Noxin kanssa...Porissa levyä ei ollut Anttilassa eikä eräässä erikoisliikkeessä (josta yleensä olen löytänyt kaikki Suomen markkinoille saapuneet singlet). Tai sitten levykaupat eivät vaan ole ottaneet sinkkua myyntiin...Kumpaako nyt syyttäisi?!

kissin lisäksi ainakin radio nrj on ottanut opportunity noxin soittolistoilleen :)

Jaa... Mä kävin maanantaina heti etsimässä sinkkua Kouvolan Anttilasta. Siellä oli kolme kappaletta (Maxeja tietysti), joista yhden ostin. Loput kaksi hävisivät aika nopeasti.
ATAY:n sinkkuja en koskaan missään nähnytkään...

No täälläpäin Anttilassa oli jopa 4 ON-maxia..:) ATAY:kin löytyi, mutta sen sain hankittua vasta samaan aikaan kun TBH ilmestyi.. ehkä ne päätti sitten hankkia niitä singlejä (ATAY) mun mielikseni kun kävin siellä aina kinuamassa.. enpä tiedä.
Sjoen Anttilasta on myös löytynyt yksi Marien Bästa-albumi sekä yksi Marien DVD. Joku kyllä kävi ostamassa ne molemmat, en tiedä kuka.. dämn, olisi ollut hauska tavata se ihminen :)

Täällä Oulussa on ihan hyvin kyllä löytynyt kaupoista Roxette-juttuja. Anttilassa ja Stockalla ATAY ja ON molemmat olivat jo perjantaina ennen varsinaista ilmestymispäivää (ma) ja molemmissa 3-4 kappaletta (enpäs muista tarkkaan).

Samoin TBH oli jo perjantaina ennen ilmestymispäivää maanantaita. Ja sekä Marien että Roxeten video DVD:t oon Anttilassa nähnyt :)

Nyt vaan sitten ootellaan saatasko pop hititkin ajoissa omaan soittimeen ;)

(sorry for going off topic, but)
as trying to read what you wrote here (I mean, phonetically, although I don’t know the rules) , well, the Finnish is such a strange language...

Menee varmaan vähän otsikon vierestä, mut menkööt. Piti vaan heti ilmoittaa että näinpäs äsken neloselta The Pop Hits -mainoksen =)

Hienoa että ainakin vähän promoa tulee.

Sannalle

Huomasin vähän myöhään tämän topicin... mutta
*minä* ostin sen yhden kappaleen Marien DVD:tä Seinäjoen Anttilasta... Tai ainakin siellä oli vain yksi kappale, kun sen ostin... =)

Ulla (entinen sjokinen Tampereelta)

Aijaa :) No sait sitten sen mun kauan ihailemani kappaleen.. hassua sinänsä.

No nyt Pop Hits on ainakin yltänyt Listalle - sijalle 40. Eivätkä vahingossakaan soita Noxia, vaan sunnuntainakin pistivät The Lookin.

onhan silti hieno juttu, että TPH on listalla, vaikkakin sijalla 40 :)

juups..no nyt Pop Hits putosi pois :(
Kuulin muuten Opportunity Noxin Alivaltiosihtreerissä tänään ihan sattumalta :)

Täällä yksi paikallisradio soittaa ON:ia aika ahkerasti ja Little Miss Sorrow:n kuulin vahingossa Radio Extremiltä..

myös radio NRJ soittaa Opportunity Noxia ihan kehuttavasti :)

Eilen kuulin ONnin pariinkin kertaan Kissiltä... Ottaen huomioon, että kuuntelin radiota päivässä ehkä jotain viisi minuuttia, niin aika hyvin:)

KissFm soittaa aika kiitettävästi Roxettea. En kuuntele radiota kuin autoillessani, eli melko harvoin. Korvaan on viimeisen parin viikon aikana osunut Kissiltä Crash! Boom! Bang! Opportunity Nox, The Look, How Do You Do, Matah, ATAY Anyone...

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner