The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

VLAMINGEN IN ZWEDEN!!!

3 replies

Hallo daar...
Ben je zoals ik naar Zweden getrokken, woon je samen of ben je getrouwd met een Zweed/ Zweedse, wel, schrijf me dan eens!! (ICQ 38816272) Tot gauw hé!! Woont er misschien iemand in de buurt?? (dichter dan 100 kilometer)
Liesebieke

Sorry, ik ben geen Vlaming, maar een Nederlander en ik woon ook niet in Zweden, maar (nog) in Nederland... Ik hoop dat je me dat wil vergeven!! Ik heb eigenlijk een vraag en ik hoop dat je daar misschien een antwoord op hebt: Momenteel ben ik werkeloos en ik ben al enkele maanden op zoek naar werk. Ik zoek niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie, Duitsland... Ik ben net als jij ook gek op Zweden en zou er best graag willen wonen als ik de kans kreeg om daar te gaan werken. Heb je misschien een tip voor mij waar ik kan zoeken naar Zweedse vactures? En, als ik zo brutaal mag zijn, wat doe jij daar voor werk?

Groetjes en alvast HEEEEEEL ERG BEDANKT!!!!!!
Nico

Hej, schrijf me een mailtje.... en ik zal je m’n verhaal vertellen..... Moet nu effe eten maar misschien kom ik later vanavond nog online, anders morgen! Tot schrijfs!

Oh je hebt daar een e-mail adres.... Heb je toevallig MSN Messenger? Of ICQ? Ik chat ook graag eens... Tot gauw

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner