The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

Varför föredrar svenskar Gyllene tider framför Roxette?

1 reply

Jag befinner mig i Halmstad på semester och på den lokala skivaffären spelas Pers nya skiva dagarna i ända. Inuti affären finns samtliga av Gyllene tiders skivor och de flesta av Pers solo uppradade, men inga Roxette. Det här är ett mönster överhuvudtaget i Sverige. Folk rusar när det kommer något nytt med Gyllene tider men verkar generellt tycka att Roxette hör till svunnen tid. Visst spelas låtarna på radio emellanåt men jag vet få som verkligen gillar Roxette bland mina vänner (födda i mitten och slutet av 70-talet) Undrar varför det är så? Måste det gå längre tid för att de ska få kultstatus, såsom Beatles och ABBa fått på senare år?

Jag är inte svensk saa jag kanske kan inte säga mycket men jag tror att spraaker spellar naan roll där. Gyllene tider var saa stor i Sverige och saa svensk att kanske Roxette ser ut bara som en produkt för att hitta internationella marknader. Jag ver inte.
Det sag jag i 1997 när jag var i Sverige för första gaangen. Roxette var ingenstans, när jag paratade om Roxette ingen var intereserad... kanske tiden förändras det, vem vet,,,

Kram fraan Spanien

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner