The Daily Roxette

Roxette World Tour 2011 schedule
The Daily Roxette discussions forum has been closed. The forum is only available as a read-only archive.

suomeksi suomalaisille

81 replies

Ihmeiden aika ei ole ohi!

Kuulin parisen tuntia sitten Sävelradiossa (!) Vulnerablen!

Asema, joka lähinnä soittaa 70-luvun euroiskelmiä, Katri Helenaa, Sarah Brightmania sekä Abbaa, soitti Roxettea, ensimmäistä kertaa tietääkseni!
Ja kuuntelen sentään tosi paljon Sävelradiota.

Ensinnäkään en muista, että olisin koskaan kuullut Vulnerablea radiossa MISSÄÄN asemalla, ja sitten vielä tällaisella radioasemassa!

IMHBL, Listen to your heart ja Wish I could fly, Anyone ja vastaavathan soi useinkin suomen radiossa, Novassa ja Kissillä nyt ainakin.

Nova näyttää laittaneen soittolistoilleen Sleeping in my car‘in!! Kivaa vaihtelua iänikuisten IMHBL:n ja Listen to your heartin jälkeen :)

Onnekasta uutta vuotta!!!

Niin, mitä Roxette piisejä olette kuulleet radiosta (enemmän kuin kerran)?

Soiko Marien uutuus kissillä tai energyllä tai ylipäätänsä missään?

Heh, Vulnerable Sävelradiossa :)

Itse en nykyään kuuntele radiota oikeastaan lainkaan, kun en voi sietää suurinta osaa niistä kappaleista joita siellä soitetaan. Joku muu ehkä sitten tietää niistä tarkemmin..

Mutta tosiaan,
Hyvää uutta vuotta kaikille suomalaisille täällä!

Eipä tuota Marien uutukaista ole oikein millään kanavalla soitettu. Varmasti olisi enemmän veivattu, mikäli biisi olisi ruotsinkielinen. Marien vanhempaa tuotanto sen sijaan kuulee suht usein. Per ja Gyllene Tider ovat sitten tietty vakiokamaa radioaalloilla.

Roxetten biiseistä noiden edellä mainittujen lisäksi olen monta kertaa kuullut Joyriden, Spending My Timen, FLAF:in, MATAH:in jne.

Mitä kappaleita haluaisitte kuulla useammin radiossa? Meikän lemppareita on You don´t understand me, ja onhan se aika radioystävällinen, vai mitä.

Dangerous voisi olla ihan kiva kuulla ainakin, sitä ei varmaan kauheasti soiteta. Ja GT:n kappaleita myös mielellään kuulisin, jos nyt siis radiota kuuntelisin..

No YDUM soitetaan aina silloin tällöin radiossa.
Itse en myöskään kuuntele radiota juuri koskaan, koska sieltä ei tule juuri yhtään mitään hyvää.

A Thing about You:ta voisi soittaa enemmän, se on jotenkin kokonaan unohtunut kaikilta.

Kivaa että täällä on keskustelua suomeksikin :) Pitää yrittää jatkaa tätä.

let me guess: finnish??

yes, finnish :) such a lovely language..

Sanna, meitä varten varmaan pitäisi olla joku oma radiokanava josta sitten tulisi jotain kuunneltavaakin :) Itseäni ärsyttää huonon musiikin lisäksi radiossa se, että sieltä aina tulee liikaa puhetta..

Kuinka moni muuten näki GT:n viime kesänä? Ja jos näitte, niin missä?

Eipä tule mullakaan radiota juuri kuunneltua, lähinnä autoillessa tms voi olla päällä. Roxettea oon radiosta kuullut tietysti noita Listen to your heartia ja muita melko useinkin soitettavia, mitään harvinaisempia ei ainakaan tuu mieleen. Sillon joskus kun Per oli Radio Mafialla/YleX:llä haastattelussa Ballad Hits-levyn ilmestymisen aikoihin, ne soitti Breathe:n, se oli mukavaa...
Marien tai Perin soolokappaleita tai Gyllene Tideriä en oo radiosta kuullut kai koskaan.

Sannan kanssa nähtiin GT viime kesänä, Skellefteåssa ... :)

Miulatz: Joo, niinpä pitäisi :)
Netissä on kyllä aika paljon hyviä radiokanavia, mun suosikkini on solopianoradio.com , mutta osoitteessa www.live365.com on niitä lisää mielin määrin. En oo kyllä kuunnellut noista kuin murto-osaa jos sitäkään..
Ja eikös netissä ollut joku Roxette-radiokin? Oon joskus kuunnellut sitä.

Skellefteåssa tosiaan oltiin josefinen kanssa :) Valitettavasti ei päästy ihan eturiviin kun odotettiin pizzoja jotain tunnin verran eräässä pizzeriassa jossa mm. tonnikala oli loppu(!) :)

Ai niin, olin kokonaan unohtanut jo sen Roxette-radion.. mahtaakohan se olla enää edes toiminnassa? Kuuntelin sitä kyllä viimeksi noin puolisen vuotta sitten, joten ehkä se vielä siellä on. Jotenkin kaikki nettiradiokanavat unohtuu niin helposti. Joskus kyllä olen kuunnellut joitain ruotsalaisia kanavia netin kautta.

Josefin: ainakin ruotsinkieliset radiokanavat Suomessa soittavat paljon Marien ja Perin sooloja ja Gyllene Tideriä. Tiedän sen kun silloin kun vielä kuuntelin radiota niin kuuntelin vain ruotsinkielistä. Nykyäänkin varmasti ainakin X3M soittaa noita. Mutta se muu musiikki siellä sitten onkin jo aika sietämätöntä.. :)

Ja GT:stä vielä puheenollen, itse olin Tukholmassa ja Malmössä. Malmössä eturivissä :) ja Halmstadissa kävin siellä GT-näyttelyssä ym. Kuvia tuli otettua noin miljoona..

Kyllähän tuo Rox-radio toimii.. osoitteessa radio.roxette.cz :) Näyttäisi samasta paikasta pystyvän kuuntelemaan muitakin artisteja (esim. Madonna). Äänenlaatu kyllä voisi olla parempi.

Oliko GT-keikoilla missä olitte paljon muita suomalaisia? Me ei ainakaan tunnistettu yhtäkään meidän seurueen lisäksi.

Minä en ainakaan nähnyt yhtään suomalaista, edes Tukholmassa, vaikka siellä aivan varmasti joitain suomalaisfaneja olikin. Kovasti yritin kyllä kuunnella jos joku puhuisi suomea, mutta ei..
Saksalaisia oli aika paljon ja tietenkin ruotsalaisia. Itse olin ainoa suomalainen omassa seurueessani enkä puhunut sanaakaan suomea, joten jos siellä oli suomalaisia niin eivät huomioineet minua :)

miulatz, mä olin Tukholman keikalla ihan eturivissä :)
Återtåget-kiertueella bongasin useammankin suomalaisen.

Mari: Mihin aikaan olit siellä jonottamassa? Me ei ehditty siellä eturiviin, saavuttiin paikalle hieman liian myöhään. Aika edessä oltiin kuitenkin, mutta valitettavasti juuri siinä kohtaa oli jotain ärsyttäviä tyyppejä tönimässä kaikkia ja jokin tappelukin siinä taisi olla niitten kesken. Ne tyypit onneksi olivat lähinnä The Latin Kings -faneja, joten kun GT aloitti niin yhtäkkiä niitä ei enää näkynytkään...
Kuitenkin, tämän ’ihastuttavan’ kokemuksen jälkeen sitten päätettiin että Malmössä on pakko päästä eturiviin.

Pakko myöntää, että olin vähän “törkeä”. Pääsin vasta joskus kolmen maissa keikkapaikalle, kun hotellikirjautumiseen meni niin tuhottomasti aikaa. Jono oli kaamea kun menin Stadionille! No, mä sitten pyörin ihan siinä jonon alkupään luona ja istahdan maahan. Kukaan ei sanonut mitään. Eli törkeästi kiilasin koko jonon. Ja sitten kun portit avattiin, niin ekojen joukossa rynnin sisään ja eturiviin.

Heh. No joo, mekin toimittiin samaan tyyliin. Saavuttiin myöhässä, nähtiin se järjettömän pitkä jono ja käveltiin suoraan parin kaverin luo jonon alkupäähän ja jäätiin sinne. Kukaan ei tainnut edes huomata. Mutta ei sitten siltikään päästy eturiviin..

cdon.com myy The Changea jo hintaan 10.95 € !!! Pitäisiköhän tässä olla huolissaan flopista? Eipä näkynyt Suomen virallisella albumilistalla, mikä ei ollut yllätys. Ei tainnut Äntligenkään menestyä sen kummemmin täällä. Eikä edes Mazarin.

Kyllä se niin on, että Roxetten kannattaisi jatkaa ja jättää soolotyöt vihdoin sivuun.

Uskotteko Roxetten paluuseen? Jos, niin milloin? 2006?

Omistatteko DVD:tä? Mulla on se ensiksi julkaistu, eli All Videos Ever Made.

Itse en ole koskaan nähnyt Roxettea tai kumpaakaan jäsenistä livenä.

Sattuiko kukaan näkemään muutama vuosi sitten Jyrkissä Roxette Documentarya?

Pidetään keskustelu vilkkaana! :D

Ajattelin just laittaa tänne jotain herättelyviestejä, mutta eipäs tarvinnutkaan :)

Eipä nuo Marien levyt juuri Suomessa oo suunnattomasti myyneet, tai 80-luvun levyistä en tiiä, eihän täällä ole ollut edes minkäänlaista promoa noille levyille, ellei lasketa tuota dokkarin näyttämistä TV:ssä.
Suomessa vois kyllä olla saumaa Marien tyyppiselle musiikille, kun ajattelee miten hyvin Eva Dahlgren menestyy täällä.
Jännä kyllä että Ruotsissa pari vuotta sitten oli kauhea Mazarin-buumi ja täällä siitä ei tiedetty juuri mitään, valtakunnan raja on niin valtava este vissiin..

En oikein usko Roxetten paluuseen, tietysti se olisi tosi hienoa jos ne vaikka julkaisisi vielä yhden pitkäsoiton tai edes jotain eikä vaan jättäisi koko projektia noin vain sivuun (tai siis Marie ei jättäisi). Mutta saapa nähdä mitä tulevaisuus tuo.. Mitäs ootte muut mieltä?

Juu, DVD:stä omistan Marien Äntligen sommarturnén, Perin En Mazarin älsklingin, Roxetten All videos ever made..:n ja GT:n uusimman, en nyt muista sen nimeä.

Roxetten oon nähnyt livenä kerran, samoin Perin ja GT:n, Perin kanssa jopa puhunutkin, mutta tärkein eli Marien tapaaminen puuttuu :( Se on kyllä Roxetten osalta suurin asia, mitä toivoisin.. Perin tapaaminen oli toki tosi hienoa, mutta Marien tapaaminen olisi varmaan tuhat kertaa hienompaa.

Mulla on varmaan nauhalla tuo Rox-documentary.

Juu, kirjoitelkaa muutkin :)

Kyllähän kaikki Roxetteen liittyvät DVD:t on tullut haalittua. Eipä minua suuremmin haittaa vaikkei Roxettelta levyjä enempään tulisikaan. Sen verran loistokamaa ovat nuo Perin viimeisimmät ruotsinkieliset tuotokset.

Roxetten keikalla olen ollut kolme kertaa, Marien keikalla kerran, Gyllene Tiderin keikalla kaksi kertaa ja Perin keikalla kaksi kertaa.

On tullut tavattua kasvotusten kumpainenkin, mutta ei siitä sen enempää, ettei vaikuttaisi siltä että kehuskelen tms :)

Hmm.. Roxetteen liittyvät dvd:t taitaa aikalailla kaikki olla hankittuna, paitsi tuo GT:n uusin, joka kyllä piti ostaa Ruotsista kun siellä pari päivää sitten olin, mutta unohtui.. Täytyy hankkia sekin pian.

Mikähän se toinen kysymys olikaan?? Jotain Roxetten paluusta.. Joo, en kauheasti siihen usko, vaikka tietenkin toivon että edes yksi levy tulisi. Onneksi on ne sooloprojektit :)

Esitänpä nyt kysymyksenkin: koska löysitte Roxetten eli kuinka kauan ootte olleet faneja?

Niin ja voisin varmaan itsekin vastata omaan kysymykseeni, eli vuodesta 1988 eli aika kauan jo..

Vuodesta 1991. Kuulin Joyriden dösässä ja sekosin :)

Terve, enpäs ookaan viel tänne kirjottanu yhtään mitään :) Paree alkaa :)

Mä oon ollu Roxette-fani jostain 91 vuodesta, kun kuulin Fading Like a Flowerin radiosta...Sitten näin veljen lattialla levyn mistä muistin nähneeni tv:ssä mainoksen, jossa soitettiin samaa biisiä... Siitähän se lähti. Veli nauhotti Joyriden, joka oli kaikin puolin mahtava paitti Soul Deepin osalta! No se oli silloin..

Myöhemmin sain Pearls of Passionin nauhotettua, missä yllättäen myös Soul Deep oli mukana...Heh heh, luulin et kyseessä on joku isokin hitti kun kahdella eri levyllä on sama veisu... Vasta myöhemmin sain Look Sharpin kasettikokoelmiini kun veli panttas sitä jossain laatikossa kun oli niin kyllästynyt nauhottelemaan mulle musiikkia...

Vuonna 94 sain 10-vuotissyndelahjaksi lipun Helsingin keikalle, mikä tietty oli aivan mahtavaa...Pääsin iltalehteenkin! Heh hee... Omakehu haisee!

Vuonna 2001 “tapasin” Perin ja Marien sillain et kättelin molempia ja mumisin kuset housussa jotain outoo... Tai näin ne eka keväällä Jyrki-nauhotuksissa ja sitten viel Hartwallin backstagella.

Mut joo, mä kyl uskon et Roxette viel uutta musaa tekee, nyt kun Mariellakin kynä pysyy myös englanniksi käsissä. Kiertueella niit ei varmaan enää näy, mut miks ne muka lopettais kun Marie varmaan tekee soolonakin myöhemmin musiikkia?

Tulipas tästä oikee novelli. ja *bump*

Great, keskustelu on jatkunut :)

animalkingdom, ootko vielä gallupilla? Mä en...

miulatz,

kyllä olen...oon ihan alkanu viihtyäkin siellä...ja nauttiin puhelinkäyttäytymishäiriöisistä suomalaisista :)

miks lopetit?

No yksinkertaisesti meni hermot :), en saanut soittaa tarpeeksi på svenska, vaan useimmiten jotain maailman ärsyttävimpiä tutkimuksia. Mutta täytyy silti myöntää, että sain ihan mukavasti rahaa sieltä sinä aikana kun siellä jaksoin olla. Mutta joo, aldrig mer igen..

Onpas täällä hiljaista...

Pitääpäs pitkästä aikaa kirjoittaa jotain..
No Roxette-fani musta tuli v. 1998, sitä ennen olin kyllä kuunnellut Roxettea ja mulla oli Tourism, C!B!B! ja Joyrideltä parhaat biisit nauhalla ja jopa Rox-julistekin seinällä, mutta en mitään kunnon fanittamisjuttuja tuota aikaisemmin aatellut..

Aivokasvain on vaan kasvaimista vakavammista päästä, mitä nyt oon aiheesta lueskellut ja kuullut koulussa (vaikea hoitaa, vaikeassa paikassa jne..). Että jos Mariesta vähääkään tuntuu että sitä ei enää kiinnosta Roxette niin sit Roxette lopettaa.

Joo, pitääpäs mennä tenttiin lueskelemaan.. ei millään jaksaisi :(
Mitäs muuta musiikkia kuuntelette Rox-musan lisäksi?

Rox-aiheisen musan lisäksi levylautasella viihtyvät mm. Kent, Eva Dahlgren, The Slade, Metallica, Twisted Sister, Abba, The Beatles, The Ark, R.E.M, Oasis, David Bowie, Tom Petty jne.
Mieluisinta kuunneltavaa on tietty Stadin ykkösten maalibiisi ;)

Se muu musiikki olisi sitten esimerkiksi The Corrs, Kent, The Ark, Dido, U2, Manics.. muuta en tällä sekunnilla saa päähäni vaikka on niitä lisääkin :)

Joo, no itse kuuntelen nykyään aika paljon klassista, sitten new age-musiikkia (pianolle erityisesti) David Lanzilla on loistavia kappaleita, joita pystyy itsekin soittamaan jos vaan nuotit löytyy.
Muita loistobändejä/laulajia ovat mm. Secret Garden, Lene Marlin, Christine Guldbrandsen, Kent.. (huom, kaikki pohjoismaisia :)
Tällä hetkellä suosikkilevyni on Sarah McLachlan: Surfacing. Aivan upea levy Didon tyyppistä musiikkia, hieman jazziinkin vivahtavaa ja kauniita balladeja, suosittelen kaikille, jotka tykkää vähänkään tämän tyyppisestä musiikista!

Joo. Soitatteko mitään instrumentteja? Tuli vaan tuosta pianosta mieleen.. minä soittelen pianoa. Kaikki Rox-nuotit löytyy :)

Mulla on sellasia vaiheita, että kuuntelen jotain viikon ja sitten oon ihan kyllästynyt, enkä jaksa sitä enää yhtään... Pitäs varmaan taas ostaa jotain uusia levyjä :)

No juu, mitkähän hyvät tulis nyt sitten mieleen... Alotetaas nyt sitten vaikka että Björk, Kaija Koo, Michael Jackson, REM, Depeche Mode ja... hmm... Mari mainitsi Bowien.. no joo.. oon luultavasti jo siirtymävaiheessa pois siitä heppulista, mutta kyllä sitäkin joskus soitan.

Sellasen kysymyksen vois esittää, että mitkäs on teidän mielestä Roxetten 5 hirveintä renkutusta tällä hetkellä o_0?

Half a Woman, Half a Shadow on ykkösinhokki Rox-biisi. Kuulin biisin ekaa kertaa, kun olin järkyttävässä yrjötaudissa ja laattailin biisin aikana. Aina kun kuulen tuon biisin, niin mieleeni tulee se laattaaminen.
Muita Rox-biisejä joista en pidä on mm. Pay the Price, Salvation, Staring at the Ground. Oikeastaan koko HAND-levy on melkoista huttua, COY:tä ja Anyonea lukuunottamatta.

Hehe..

Siinä missä HAND tuntuu nykyään klassikko-Roxette-albumilta, niin Room Servicellä on luultavasti huonoimpia kipaleita ikinä...

Make My Head Go Pop ja Fool ovat kammottavimmasta päästä...Kun viittä itsekin pyysin listaamaan niin 3 muuta huonoa tällä erää ois varmaankin From One Heart To Another, Turn To Me ja 7Twenty7.

Hirveimmät kappaleet?? Vaikea kysymys.. täytyy miettiä hetki ja tulla sitten ilmoittamaan..

Oho, mä en edelleenkään osaa laskea. Ja se viides olkoon Soul Deep. En pidä siitä yhtään.

Keksin kolme joita en millään kestäisi kuulla tänään: Salvation, Soul Deep ja The Big L. Oikeastaan kaikki Rox kappaleet kelpaavat kuunteluun jossain tietyssä mielentilassa, mutta nuo nyt harvemmin. Soul Deep on toisaalta kyllä ihan huvittava, varsinkin jos katsoo sitä videoa :)

Satuitteko muuten katsomaan eilen Euroviisut? Ei oikein menestynyt se M.P:n kappale, eikä ihmekään, koska se oli HUONO, mutta niinhän ne muutkin silti..

Siis se rällätys oli aivan paskaa!
Hävetti oikein kun menivät Roxetten mainitsemaan...Kyllä ne MP:n Roxette-väsäykset niin ovat Per Gessleä enemmänkin kuin Matsia itteensä.. :/

No tosiaan. En muutenkaan oikein tajua että mikä pakkomielle Matsilla edes on tehdä niitä kappaleita Suomen karsintoihin.. hehe.. ja viime vuonna vielä jopa saapui Tampereelle finaalia seuraamaan. Käsittämätöntä..

Oho, huomasin juuri että Sanna kyseli tossa ylempänä että soitetaanko mitään instrumentteja, joten vastaanpa siihen: en nykyään soita yhtään mitään, pianoa olen jonkin verran soittanut, mutta sekin varmasti kuulostaisi nykyään vaan säälittävältä :)
Eli en soita. Laulan kyllä.

Hehe... mä laulan kanssa joskus, sillon kun ei oo ketään kuulemassa tai mikäli oon kovassa jurrissa, niin ehkä joku oikein hankala karaokeveisu on pakko yrittää vetää...

Ja juu, koskettimilla osaan soittaa vähän introa ja kertsiä Roxetten I’m sorrysta...Että siinäpi se..

Pakko muuten tähän väliin mainostaa, miten kiva Treen keskustorin public corneri on, kun eilen sunnuntaina istuskelin kaverin kanssa kahvilla ja siellä alkoi soimaan “Cooper”. Käsittämätöntä! Jollain on hyvä maku!

Soitanhan minä. Suuta tulee soitettua turkulaisille ja ratapihan luusereille :)

Hehehehe, no onhan sekin ihan hyvä tapa soittaa :D

Ai Public Cornerissa soi joskus kunnon musiikkikin. Enpä tiennytkään. Viimeksi kun kävin siellä niin musiikki oli aivan järkyttävää. En tosin ollut siellä kauaa, joten heti lähdön jälkeen varmaan alkoi jo soida Roxette.. :)

@miulatz: no ei munkaan soittotaidot mitenkään suuremmoiset oo, itseni iloksi soittelen aina joskus.

Hirveimmät kappaleet ovat Oppoturnity Nox (ihan kauhea, tätä ei voi kuunnella koskaan), Make My Head Go Pop ja Soul Deep. Onhan niitä varmaan muitakin, mutta tuossa nyt nuo kolme..

Jaa, se olikin viisi kappaletta, joita piti luetella, eikä kolme :)
No lisäksi biisejä joita en yleensä voi kuunnella on The Look (Waldo-kopio oksettaa yhä) ja Big L (liian tekopirteää..).

Jostain syystä juuri pari päivää sitten tuli kaverin kanssa puheeksi tuo Waldon hirveä versio, heh.. Olin jo lähes unohtanut sen olemassaolon, mutta nyt se taas muistui mieleen. Se tosiaan on hirveä!!

Palaanpa siihen, mistä tämä keskustelu otti alkunsa alunperinkin...

Eilen illalla tuli Novasta Crash Boom Bang, tänään aamupäivällä Sleeping In My Car ja paria tuntia myöhemmin The Look...Et sillain :)

Jos Marie tekisi pienen Ruotsin kiertueen ensi kesänä, niin menisittekö katsomaan?

Juu, ehdottomasti menisin jos Marie päättäisi kiertueelle lähteä! Olis tosi siistiä.

Juu, tottakai menisin katsomaan. Vuonna 2000 olin Marien keikalla Halmstadissa, mutta nyt menisin Stokikseen. No, eipä tuo Marie kiertuetta tee, mutta josko Per edes muutaman keikan heittäisi.

Voisihan se Mariekin ihan pari keikkaa jossain klubilla heittää, epätodennäköistähän se tosin on..

Hei! Vanha Roxette-fani hieman häpeillen ilmoittautuu joukkoon. Asiana nimittäin on rakkaiden keräilytavaroideni kohtalo. Muutto on edessä, ja huomaan kellarista löytyvän kaksi laatikollista kaikenlaista Roxetteen liittyvää tavaraa, joita ei oikeastaan kiinnostaisi muuttaa 450km pääkaupunkiseudulta kun tuota tavaraa on muutenkin... Onko teillä vinkkejä (tai ostohaluja kenties) mitä tehdä läjän kanssa? Ei huvittaisi erikseen joka cd:tä ja sinkkua, videota ja julistetta kaupitella, vaan mieluiten edullisesti kippaisin laatikot johonkin hyvään kotiin kertarysäyksellä... jos ketään enää kiinnostaa.

did they ever had a gig in Aland island?

Patricia, mitä kaikkea sulla on niissä tavaroissa? (Siis esimerkiksi.) Ja mitä pyytäisit niistä kaikista yhteensä?

@LaMan I don’t think they ever played there. (Not completely sure though)

@LaMan, no never gig in Åland. But GT has some concert there years and years ago.

myyty

Patricia77, tsekkaa meiliboksisi :)

Kun täällä nyt tuli puheeksi keräilykama, niin mikä on harvinaisin/kallein omistamanne Roxetteen liittyvä juttu? Itselläni ei varmaan mitään järjettömän harvinaista ole omistuksessa...

No enpä minäkään taida omistaa mitään kallista tai harvinaista..:) Eipä oo tullut vastaan, enkä oo jaksanut metsästää mistään.

En tiedä onko niin harvinainen...Tuntuu monella muullakin olevan.

Dance Passion LP...Ostin Popparienkelistä Helsingistä (silloin kun oli rahaa) ja maksoin 400 FIM. Oli sama päivä kun Room Service-kiertue tuli Helsinkiin ja pyysin samana päivänä nimmarit :) Arvo vaan nousi :)

Mullakin on Dance Passion LP, ostin sen joskus 90-luvun alussa ja maksoin siitä ihan normaalin hinnan. Mutta mitään nimmareita siihen en ole saanut :)

Onko muuten The Second Look! picture LP harvinainen? Tietääkö joku?

Mullakin on tuo Dance Passion lp. Femmalla ostin. En kyllä yhtään tiedä mikä on mun harvinaisin tavara. Ainakin rakkaimpia on kolme Perin plektraa sekä Perin mulle piirtämä Leif. Ehkä joku Neverending Love tai muu nimmaroitu sinkku voisi olla arvokas. Tai sitten joku promolevy.

Nostetaans ylös tämä...
Patricia77 tuossa aikaisemmin myi läjän kamaa, jotka mä sitten ostin. Osa kamoista mulla jo oli, joten nyt sitten kaupittelen niitä täällä.
Eli myytävänä on:

Marie - Tro-sinkku (pahvi)
GT - E.P (avattava pahvi)
GT - GT Live Återtåget CD
Mamas Barn - Barn Som Barn CD
Per - Kix cd-sinkku (muovi)
Roxette - She Doesn’t Live Here Anymore cd-sinkku (muovi)
Roxette - You Don’t Understand Me cd-sinkku (muovi)
Roxette - Sleeping In My Car cd-sinkku (muovi)
Roxette - June Afternoon cd-sinkku (muovi)
Roxette - Wish I Could Fly cd-sinku (muovi)
Roxette - The Look 95 cd-sinkku (muovi)
Jan-Owe Wikström - Gyllene Tider -kirja (på svenska)

Ja sitten vielä vahingossa hommasin itselleni Gyllene Tiderin Himmel no 7 7” vinyylisinkun, joka mulla jo olikin. JoyridErno tuosta on GT-sinkusta on vissiin kiinnostunut ainakin?

Mari, laitoin sulle sähköpostia muutamasta levystä :)

no niin, pitkästä aikaa.
Oletteko onnistuneet kuulemaan/hankkimaan näitä DHT tai Dancing DJ‘s sinkkuja?
Itse en ole löytänyt, mutta enpä muualta ole etsinytkään, kuin Anttiloista... toi DHT tuskin on täällä edes julkaistu.
animalkingdom tuolla ihmetteli Dancing DJ‘s entryä Suomen sinkkulistalla ja samaa ihmettelen minäkin.
Mahtoiko sitten olla jotain deejiitä, jotka sen hankki... missään en ole nähnyt, enkä radiossa kuullut.
NRJ on ainoa, minkä voisi kuvitella noita soittavan.

Novassa on ruvennut soimaan myös CBB :)
Kivaa vaihtelua, saisivat myös soittaa The Look‘ ia.
Novassa nyt muutenkin soi paljon Roxette.
Tälläkin hetkellä Sleeping In My Car :)

Radio Suomessa olen onnistunut pariin otteeseen kuulemaan biisejä The Change‘lta. Sanna Kojo tuntuu tykkäävän Mariesta :)

laittakaa kuulumisia.

Tietääkö kukaan muuten, mitä eroa on YleX:llä ja YleQ:lla?
Kumpi on entinen Radiomafia ja miksi mafia kuopattiin?

YleX on entinen Radio Mafia, YleQ on muistaakseni entinen Radio Aino. Radiomafia kuopattiin ihan vaan “brändiuudistuksen” takia.

En ole hankkimassa noita sinkkuja. Mä en tollaisia “raiskauksia” tahdo kuulla, yökkis :)

Yhdyn ylläolevaan mielipiteeseen, nuo miksaukset ovat ihan järkyttäviä..

Jep, enpä minäkään noita aio hankkia, en ole edes niitä kuullut.

Olettekos menossa tuohon Metron konserttiin Tukholmaan? Mä olen, kun eihän sitä tiedä koska Perin taas näkee lavalla. Ja onhan tuolla muitakin hyviä artisteja; Eva Dahlgren, The Ark ja Håkan Hellström

En ollut siellä, havaitsin liian myöhään että siellä olisi ollut myös Ark ja Håkan..

Täällähän on hirveesti keskustelua ja multa on menny kaikki hyvin vahvasti ohi... Tai no - ainakin olen vähän myöhässä :)

Mukavaa lukea noita mielipteitä ihan suomeksi vaikka aikaa on kulunut,minun huippuhetkeni oli vuonna 2001 Hesassa kun he olivat siellä.oli hyvä konsertti,mutta paikka jossa istuin oli liian kaukana. Kuulin ensi kerran eräällä 80-luvun kokoelma-albumilla jossa oli useampi sen ajan bändejä jne,the look oli siinä mukana ja sehän oli menoa! No, kokoelmaa on karttunut ja uutta odotellaan kovasti,toivottavasti Roxette tekisi uutta materialia vielä, ei taida soolot ottaa tuulta alleen.Varmasti kummankin oma tuotanto on tosi hyvää musiikkia ,ei voi verratakaan muihin!Odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää ensi vuonna olisi heidän vuosijuhlansa, eikö olisi aika tehdä jotain, on niin ikävä heidän musiikkiaan.

Close

Get the latest articles to your mailbox, subscribe to The Daily Roxette newsletter.

Enter your email address:


Delivered by
FeedBurner